wujek.staszek.mcr 27.04.14, 08:00 Dziewczyny piekne. Szkoda ze poziom imprezy tak niski ze procz tuby miasta zadne inne media o tym nie informuja...sponsorzy...jak to jest ze impreze sponsoruje zadluzony aquadrome... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietlorz707 Inne media?! 27.04.14, 13:04 Kogo chciałbyś? TVN24? CNN? Naszemiasto.pl doniosło, więc "DZ" pewnie też doniesie. Sfera najprawdopodobniej w poniedziałkowych "Wiadomościach". Gazetka z "prawdą" w tytule - raczej podaje innego rodzaju wiadomości. Więcej rudzkich mediów nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.staszek.mcr Re: Inne media?! 27.04.14, 22:32 Ale zeby zaden portal internetowy? No sorry....mimo wszystko to Miss Rudy Śląskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Re: Inne media?! 27.04.14, 23:43 Na portalu "WR" jest, na naszemiasto.pl jest. Widzę że jest też na portalu Dziennika Zachodniego. Na portalu miasta pewnie pojawi się jutro jak przetrawi to wydział promocji i informatycy. A na ten portal co to wciąż podbija miasto nie lubię wchodzić bo tam są głównie albo przeklejki z materiałów prasowych UM i ze Sfery, albo wieści z byle akademii w przedszkolu czy podstawówce. Nawet jeśli coś o wyborach miss tam opublikują, to będzie to moim skromnym zdaniem o dobę lub dwie za późno. Też żałuję, że rudzkie media są, powiedzmy, no - takie sobie. No ale co na to poradzę? Własnego nie uruchomię, bo się na tym nie znam. Zaledwie wiem jakiej jakości informacje chciałbym czytać/oglądać, i jak szybko chciałbym być informowany, i wydaje mi się, że nie jestem sam, bo Ty chyba też to wiesz, i też dostrzegasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.staszek.mcr Re: Inne media?! 28.04.14, 07:45 No tak..szybkosc informacji lezy. Chodzi o to ze wchodze o 8 rano by zobaczyc nowa Miss ktora bedzie twarza miasta mego a na wszystkich lokalnych stronach cisza...uprzedzam ze nie bylo mnie na slasku w sobote wiec nie moglem isc do MCKu. A jeszcze moze mi odpowiedz jak to jest z tym sponsoringiem aquadromu? To jest na takie rzeczy kasa czy nie ma? Chyba ze dziewczyny w szerokopojetym sponsoringu dostaly po karnecie na wstep... Odpowiedz Link Zgłoś