Dodaj do ulubionych

objazd na Piastowskiej

30.07.14, 09:30
Od dziś wprowadzono objazd na ul.Piastowskiej, czy ktoś wie jakie prace są tam prowadzone i jak długo (przynajmniej teoretycznie) potrwają? Nie znalazłam żadnych informacji na ten temat. Z góry dziękuję za info.
Obserwuj wątek
    • 1802ef Re: objazd na Piastowskiej 30.07.14, 18:55
      i na Piastowskiej i na Gierałtowskiego kolej prowadzi prace na wiaduktach,na jak długo to nawet pracujący tam nie wiedzą.Tablice informujące o objazdach nawet dla mieszkańców tej dzielnicy są nieczytelne, przyjezdni to chyba będą stawać pod tymi tablicami i studiować jak tu dalej jechać. Dziś był istny cyrk bo wszyscy dojeżdżali do wiaduktu i musieli zawracać i gnać w kierunku os.przy Gierałtowskiego (informacji udzielał pracownik PKP, bo najbliższa tablica informacyjna jest przy gimnazjum nr.2 przy ul. Sprusa)
      • jimanka Re: objazd na Piastowskiej 30.07.14, 19:26
        Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Ja właśnie jestem przyjezdna, a właściwie "przejezdna" 3 razy w tygodniu przez ten odcinek i dzisiejszy ranny przejazd to faktycznie był koszmar. Pozdrawiam.
        • bellodinotte10 Re: objazd na Piastowskiej 06.08.14, 10:37
          rok wyborczy to remonty na potęgę trwają, bez składu i ładu
          • hepik1 Re: objazd na Piastowskiej 06.08.14, 10:50
            bellodinotte10 napisał:

> rok wyborczy to remonty na potęgę trwają, bez składu i ładu

Kompletnie nielogiczne.
            Jeśli każdy remont powoduje uciążliwość dla mieszkańców(wyborców) to nie byłoby żadnego.
          • hepik1 Re: objazd na Piastowskiej 06.08.14, 10:58
            A,że bez składu ,ładu i pomyślunku to inna sprawa.Najbardziej mnie dotykający przykład to remont mostu w Kłodnicy i przejazd przez osiedlowe drogi obok Biedronki i targowiska.
            Śp. waple to się w grobie musi przewracać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka