Dodaj do ulubionych

Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf

18.11.14, 00:21
Zniecierpliwiony nieporadnością i procedurami wyborczymi spisalem sam w ciągu trzech godzin wyniki z lokali w Halembie i Bielszowicach . Poniżej link
makula.myqnapcloud.com:8080/share.cgi?ssid=0Hj4t41
Wyniki mogą zawierać drobne błędy bo spisywałem je na kolanie przy taszynlampie.
Chciałem przez to pokazać że jak sie chce to mozna a nie zwalać winę na technike i czekać na Godota Dziwi mnie jeszcze bałagan w informacji. poodklejane kartkii ułożone bez ładu i skladu
Nadmienię na koniec że moje ugrupowanie RAŚ jako pierwsze uprzątnęło po sobie prawie wszystkie swoje banery i plakaty . Jeżeli ktoś znajdzie plakat z moją facjatą i przyniesie na Rybnicką 45 B dostanie od każdej sztuki czekoladę . Jak by coś sie nie otwierało to jak komu zależy niech pisze na mojego e -maila agencja@makula.pl to mu wyślę załacznik bo eksela nie da się wkleić w treść wątku. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fifik_rsl Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 18.11.14, 01:10
      Jeszcze obwód zamknięty w Caritasie na Halembie. Pan go pominął.
      • mietlorz707 Strzelam! 18.11.14, 02:25
        Uwzględnienie obwodu w Caritasie pewnie coś zmieni, ale nie na tyle że KWW Dziedzic przeskoczy PO, szpital też ma marginalne znaczenie, obstawiam więc:
        2 radnych PiS (Myszur i... ?)
        2 radnych PO (Ochliński, i... ?)
        1 KWW Dziedzic (Hanke)
        1 SLD (Potyrała)
        • fifik_rsl Re: Strzelam! 18.11.14, 11:23
          Twoje wyliczenie oparte na metodzie D'Hondta jest prawidłowe. Zakładając że zestawienie Pana Makuli jest idealne, to bez Caritasu i Szpitala przewaga PO wynosi 54 głosy.
          W poprzednich wyborach Pan Hanke zrobił 47 głosów w Caritasie więc zakładając ze wynik powtórzy zostaje różnica 7 głosów.
          Przypominam że dalej nie mamy danych ze szpitala i obwodu 71, więc sprawa mandatu nr 2 dla PO lub KWW GD przesądzona do końca nie jest.
          • fifik_rsl Re: Strzelam! 18.11.14, 13:14
            Jeszcze jest opcja że SLD będzie poniżej 5%, wtedy wszyscy po 2 mandaty.
            • mietlorz707 Re: Strzelam! 18.11.14, 13:25
              Nie będzie. Ale pomarzyć możesz. :)
      • redendorf Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 18.11.14, 07:58
        a to przepraszam Nie zbnalazłem go w wykazie, dzieki za informację
    • hepik1 Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 18.11.14, 17:32
      Obiecałem,,na Makulę
      zagłosowałem.
      A,ze zmarnowany głos,
      to juz dla mnie cios ;)
      • lukaszek80 Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 18.11.14, 18:55
        Jak by były to wybory jednomandatowe to by nie był to zmarnowany głos.

6 osób którego z okręgu nr 3 miały najwięcej głosów:
        Kazimierz Myszur - 888
        Sławomir Ochliński - 607
        Marian Makula - 571
        Anna Krzyszteczko - 565
        Witold Hanke - 533
        Michał Wieczorek - 435
      • redendorf Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 18.11.14, 19:36
        Chciał bym podziękować tą drogą za głosy sam jestem zawiedziony skladem RM . Mniej tym że ja sie nie dostałem a więcej tym że ludzie wciąż wierzą w obiecanki platformiarzy, Dziedzicowe bajki i dobre intencje PISU Moi nauczyciele mówili że to sie nazywa naiwność. Pozdrawiam
        • manfred77 Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 18.11.14, 20:00
          Redendorf,z tym określeniem Dziedzicowe bajki ostro przesadziłeś, o czym się jeszcze przekonasz.Zobaczysz.
          • skalar2011 Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 18.11.14, 21:37
            a co miał napisać obiecanki cacanki
          • redendorf Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 18.11.14, 22:35
            A co spadną mi zamówienia na wykonania artystyczne z UM Ruda Śląska. Przecież nasz urząd dawno przestał wspierać lokalne inicjatywy kulturalne bo nie ma pieniedzy Stać go za to na nietuzinkowe zespoły ze Stolycy które nas prowincjuszy Ślazaków uczą kultury wyzszego rzędu. Czyni to bardzo skutecznie poniewaz zbudował sobie wierny fan klub który oklaskuje te poczynania. Pozdrawiam
            • manfred77 Re: Samozwańcze Studio Wyborcze Redendorf 19.11.14, 22:40
              Redendorf,to nie dotyczy zamówień,to nie byłby problem.Raczej zdecydowanie cięższy kaliber.Również pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka