Dodaj do ulubionych

Aquadrom-Skowronek-ktoś coś wie?

22.11.14, 09:27
Ktoś coś słyszał o poglądach kandydatki w tej sprawie?
Obiecała zamknąć czy kontynuować dzieło poprzedniego prezydenta i obecnej prezydent?
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Aquadrom-Skowronek-ktoś coś wie? 22.11.14, 09:41
      Chodzą słuchy,że Tomasz Tomczykiewicz,kolega partyjny Skowronek wywalony ze spraw górnictwa ,ma zając się menadżerowaniem w Aquadromie ;)
      • amarian2 Re: Aquadrom-Skowronek-ktoś coś wie? 22.11.14, 09:46
        "Doradca" nie jest najlepszym "słuchem" bo dawno wywalony i nikt z nim nie gada. Więc hepiczku bez bajek. A na debatach ten temat był poruszony. Więc ja kto, taki znawca samorządu, dyskutant a nie wie o czym w ogóle pisze?
        • hepik1 Re: Aquadrom-Skowronek-ktoś coś wie? 22.11.14, 10:19
          >bo dawno wywalony

Faktycznie 4 dni to kupa czasu ;)

www.dziennikzachodni.pl/artykul/3651900,rewolucja-w-gornictwie-tomczykiewicz-i-pietrewicz-odsunieci-to-decyzja-premier-kopacz,id,t.html
          • amarian2 hepiczku 22.11.14, 11:06
            Hepikowaty czytać nie potrafisz???
            Twoje "słuchu" czyli "doradca" wnuczki ułana dawno wywalony niewiele wie.
            A sfera tv
            www.sferatv.pl/
            jakbyś nie potrafił
            • hepik1 Re: marianku 22.11.14, 11:37
              Rozmywasz wątek.
              Po prostu w kilku prostych zdaniach napisz.
              Skowronkowa obiecała zasypać padlinę czy będzie uzdrawiać?
              Gdyby chciała uzdrawiać,mam pomysła.
              Np każdemu klientowi w ramach promocji replika zegarka min. Nowaka i darmowe nagrywanie w szatniach i pod prysznicami.
              Przy opuszczaniu obiektu ,każdy otrzymuje swoje "taśmy prawdy"
              • amarian2 hepiczku 22.11.14, 12:07
                Sam widzisz, chciałbym odpowiedzieć jak już nie masz czasu słuchać, ale twoje "pomysła" uniemożliwiają jakąkolwiek dyskusję. Nie mam pojęcia kogo reprezentujesz dlatego nie mogę mieć inne "pomysła" jak zamach smoleński, rywina ale ponieważ jako rycerz najjaśniejszej mogę w twoim stylu zaproponować, że nadal musicie kapiący się uważać aby się nie narazić dworowi, bo zostaniecie przez nich opluci w szmatławcu, skierowani do prokuratury za rzucenie papierka na ziemię (bo taki maja styl) i tak dalej. A więc za obecnej władzy omijajcie padlinę jak to robią same władze, chętnie korzystające z pobliskiego kąpieliska w sąsiednim mieście.
        • hepik1 Re: Aquadrom-Skowronek-ktoś coś wie? 22.11.14, 10:27
          > A na debatach ten temat był poruszony.

Nie śledziłem.
          Obiecała zasypać?
          Przybliż forumowiczom.
          • marynik Re: Aquadrom-Skowronek-ktoś coś wie? 22.11.14, 13:32
            Hepik nie śledziłeś debat, to po co zabierasz głos kto ma być prezydentem? Kierujesz się wyglądem, czy wzrostem czy jak? Wejdź na debaty sfera tv , posłuchaj a ty na skróty chcesz? Oj, nabujany leń z ciebie, możesz pisać na forum i jeszcze słuchać debat prezydenckich i radzę ci to zrobić, to dużo się dowiesz twojej kandydatce
      • aptykorz Re: Aquadrom-Skowronek-ktoś coś wie? 22.11.14, 09:49
        chodzą słuchy, że hepik dostanie etat czyściciela dna basenu bo dno jest mu bliskie ;-)
        • komes_nn Re: Aquadrom-Skowronek-ktoś coś wie? 22.11.14, 13:37
          hehehehe bydzie mioł blisko do roboty.
      • paneltech Re: do hepika 22.11.14, 20:25
        A może do MOPS- bo tam by się przydał ktoś kto ma głowę na karku.
    • paneltech Re: do Hepika 22.11.14, 20:24
      Wiem chce się umówić z tobą na basen we wtorek bo są zniżki,a wiesz po co ? po to żebyś wszedł pod zimny prysznic i ochłonął z tej twojej obłudy i nienawiści do każdego bo tym zachowaniem bardzo mi kogoś przypominasz tylko ciekawi mnie czy masz też płacz na zawalanie.
      • skalar2011 Re: do Hepika 22.11.14, 20:27
        widać jak jego pani będzie szlochał i zawodził, boroczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka