Dodaj do ulubionych

Na temat zwierząt

15.02.15, 14:36
Jestem studentką ostatniego roku filologii polskiej. Piszę pracę magisterską o imionach zwierząt i moim zadaniem jest porównać imiona nadawane przez osoby pochodzące z Mazowsza z imionami nadawanymi przez osoby pochodzące ze Śląska. Z uwagi na fakt, że sama pochodzę z woj. mazowieckiego, udało mi się uzyskać komplet odpowiedzi dotyczących tego obszaru. Moja ogromna prośba skierowana jest do wszystkich Ślązaków :), jeżeli tylko posiadasz jakiegoś zwierza i masz kilka minut wolnego czasu, wypełnij ankietę. Jest ona całkowicie anonimowa i niezobowiązująca, a dla mnie będzie stanowiła materiał badawczy. Z góry wielkie dzięki za każdą odpowiedź :) Oto link
docs.google.com/forms/d/1D_yLwLydCKv9IdF4EdDhfv9EixGqCEEWIObS8-8VdW4/viewform?usp=send_form
Obserwuj wątek
    • rylska Re: Na temat zwierząt 16.02.15, 20:08
      grazia
      • kinder-punk1 Re: Na temat zwierząt 18.02.15, 18:40
        Dzięki :)
        • kinder-punk1 Re: Na temat zwierząt 24.02.15, 22:32
          up
    • kinder-punk1 Re: Na temat zwierząt 24.02.15, 22:36
      Pomocy pomocy, proszę jeszcze raz.
      • aloes69 Re: Na temat zwierząt 25.02.15, 06:22
        Psy w mojej okolicy: Tobi, Max, Rex, Seline, Tuptuś, Saba, Sara, Kora, Fryga, Psotka, Funia, Punia, Neron, Brutus. Na razie tyle. Jest rano mózg mi pracuje dopiero na rozruchu.
        • aloes69 c.d. 25.02.15, 06:45
          Wera, Homer, Kruszynka, Czarek, Bruno,Perełka, Kaja, Maja, Kropka, Łatka,Puma,Norka, Fibi, Gomez, Gines. :)
      • jozefosmenda Re: Na temat zwierząt 25.02.15, 11:46
        A więc na tak rozpaczliwe wołanie pomocy (odpowiedzi) udzieliłem.
        Ankieta poszła......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka