osi-ris 11.03.05, 00:07 Hepik wywalołś Notgelda z forum on teraz sie cisnie do Elsat'u mioł całe 3 min. ale zrobioł show Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: interview Notgelda 11.03.05, 05:03 Cała Polska już o ty wie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=10008210 Tutaj masz sprawozdanie z negocjacji z TVE i jak do tego doszło(juz miał wychodzić z chałpy a tu bach-ekipa TV Elsat w drzwiach stanęła-to co miał zrobić. Niech se chop trocha potrynuje,oswoi z kamerą.W końcu do kariery na TVP3 sie szykuje,to kaj mo trynować,jak nie u siebie ,w halymbskim Elsacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: interview Notgelda 11.03.05, 08:52 GRATULACJE dla Bronkanotgelda!!! Śle ZOKOPANE!!! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: interview Notgelda 11.03.05, 10:26 Ja niestety posiadam kabel Elsatu ale niestety sygnał nie jest dostarczany do mojego domostwa(o sprawie pisałem na forum jakies póltora roku temu) A w związku z tym,że podobno był to duży sukces medialny naszego Poety,ziomala przecie,czy ktoś dysponuje nagraniem video tego występu? Przegrałbym sobie tylko ten kawałek i kasetę oddam w stanie nienaruszonym-obiecuję.(posiadam magnetowid stosunkowo nowy a więc nie grozi jakims przypadkowym zniszczeniem taśmy) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: interview Notgelda 12.03.05, 04:27 hepik1 napisał: > czy ktoś dysponuje nagraniem video tego występu? > Przegrałbym sobie tylko ten kawałek Hepik, Ty tylko o sobie myślisz. A Ciupazka, Naata, Edzioszka i inni. Przecież w Elsacie mogą ten kawałek przegrać do pliku video i wystawić w internecie, choćby na tych 20Mb które tam Bronek ma za darmo na Elsatowym serwerze. Trzy minuty na 20Mb, to jakość powinna być w miarę dobra. Jak już tyle załatwił sobie Bronek, to to powinien być drobiazg, tym bardziej że ma do nich blisko. Tym bardziej że przecież te osoby, które mają wystąpić razem z Bronkiem w TVP3, może by chciały widzieć jak Bronek zachowuje się i wygląda w tv, żeby choć wybrać stosowny makijaż (w/w panie, no i my po solarce). Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: interview Notgelda 12.03.05, 11:03 Wiesz,że nawet o tym przez chwile myslałem,podejrzewając ,że jest to w dzisiejszych komputerowych czasach możliwe. Ale doszedłem do wniosku,że znając biegłość w posługiwaniu się komputerem rudzkich mediów ,również UM itp,itd czy przede wszystkim BN -jest to po prostu nie realne. Ewentualnie widziałbym to tak-ktoś dysponujący taśma dostarcza ja mnie,ja w umówionym wcześniej miejscu(stacja BP )przekazuje ją Tobie a ty juz przekształcisz ja na wspomniane Mb i udostnipnisz wtedy wszystkim zainteresowanym w postaci elektronicznej. Juz widzę tę ekstazę ciupazki,która będzie mogła sobie te 3 min odtwarzać na swoim kompie z częstotliwościa 20x na godzine;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: interview Notgelda 12.03.05, 11:09 A propos Elsatu.Wczoraj zadzwoniła pani z tej firmy.Już się ucieszyłem,że byc może i ze mną chcą nagrać program do cyklu "Ludzie z pasją" Ale okazało sie ,że pani potrzebuje mój Pesel i cos tam jeszcze ,bo właśnie rozpatrują mój wniosek o podłączenie do internetu. Była bardzo zdziwiona ,że ten wniosek to ja składałem dwa lata temu i że sprawa juz z mojej strony troche,jakby nieaktualna bo od półtora roku korzystam z Neostrady;) Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: interview Notgelda 13.03.05, 11:26 Ciesz sie że masz neostradę!! bo te elsatowskie łącza to <+ -> interview Notgelda : Wystarczy plik mp3! yno siedzioł i czytoł ło bajtlu jakiś wiersz.. striptisu, jakiegoś szoł -nie było.. ale przyznał jedną rację w rodzinie też mają go dość z jego literacką fraszką.. he.. he.. Odpowiedz Link Zgłoś