Dodaj do ulubionych

panie szostok

12.03.05, 17:29
niech pan sie nie trudzi my nie chcemy byc anonimowi jezeli chce pan sie z
nami skontaktowac prosze bardzo nasz nr tel to 505092001 mozemy pokonwersowac
zadzwon pan do nas to panu wyjasnimy dlaczego nie chcemy pana w rudzie sl.
wybaczy pan ale my naprawde mamy do tego prawo
Obserwuj wątek
    • uska19 Re: panie szostok 12.03.05, 20:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=21264142
      Kwiatuszku, przecież kochasz Stanię i Pietraszewska. To Oni zatrudnili
      Szastoka, On im robił kampanię w czasie wyborów i zna ich ciemne sprawy. Więc
      się zdecyduj. Osmenda przy Stani jest czyściutki jak nowonarodzony.
      • paul11 Re: panie szostok 12.03.05, 21:02
        uska19 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=21264142
        > Kwiatuszku, przecież kochasz Stanię i Pietraszewska. To Oni zatrudnili
        > Szastoka, On im robił kampanię w czasie wyborów i zna ich ciemne sprawy. Więc
        > się zdecyduj. Osmenda przy Stani jest czyściutki jak nowonarodzony.

Noworodki łod tego syfu by poumiyrali.
        • przejrzysty1 Re: panie szostok 12.03.05, 22:12
          uska19, to nie tak, Pietraszewska nie miala zadnej kampanii.owszem
          szostok "robil", a raczej udawal, ze robi kampanie stani.A pietraszewska nie ma
          nic wspolnego z szostokiem.Wiadomo zas wszystkim, ze go nie kocha, i tak jak
          wszyscy wstydzi sie jego przeszloscia i terazniejszoscia.Wierzy jak wszyscy, ze
          Stania przejrzy, oby nie za pozno!!!
          • uska19 Re: panie szostok 13.03.05, 11:00
            Być może masz rację, ale jak na razie stania toleruje i nagradza takich ludzi
            jak Szastok i Kopeć.Nic nie robi aby korupcja w mieście znikneła.
            • przejrzysty1 Re: panie szostok 13.03.05, 12:47
              w tym miejscu calkowicie sie z toba zgadzam, przejrzysta gmine trzeba lansowac
              z uczciwymi czystymi ludzmi, tymczasem szastok-mowi o programie przejrzysta
              gmina??Paranoja!!Tolerowanie przez Stanie tego wszystkiego, na pewno odroci sie
              przeciw niemu! A szkoda, ze prezydent na tym etapie nie slucha glosu ludzi,
              ktorzy wyraznie pisza ze nie chca szostoka w rudzie sl.I maja ku temu argumenty
              i uzasadnione powody.Prezydenta Stanie szanuje, ale po tym co ostatnio robi,-
              jest zastanawiajace!!Szokujace!Jezeli, Stania zaufal takiemu szostokowi-to nie
              wrozy dobrze jego dalszej egzystencji bycia prezydentem.Bo w miescie i kregach
              niby bliskich Stani , az wrze!
              • kwiatek39 Re: panie szostok 13.03.05, 20:27
                uska19 jestes zapatrzona w osmede jak Eva Braun w Adolfa Hitlera, to po
                pierwsze. Na temat Prezydenta Stani i Pani Pietraszewskiej nie mam prawa
                wypowiadać sie zle bo puki co, mam na ich temat dobre zdanie, z racji mojego
                zawodu kilka razy mialam przyjemnosc spotkac sie z nimi i zaskoczylo mnie ich
                profesjonalne podejscie do sprawy i natychmiastowa reakcja. Co sie tyczy
                szostoka to z informacji ktore wyczytalam na tym forum i z informacji moich
                klientow z Bytomia faktycznie fakty sie potwierdzaja w zwiazku z tym mam prawo
                domniemywac ze ten pan zrobil to o czym pisala wczesniej Nina i dlatego ja z
                tym panem nigdy nie bede chciala sie spotkac ot i tyle. Zawsze kieruje sie
                faktami a nie osobistymi sympatiami. Boje sie ze skoro Ruda Sl. bierze udzial
                w "przejrzystym miescie" przeszlosc pana szostoka moze wystawic na posmiewisko
                nasze miasto.
                • przejrzysty1 Re: panie szostok 15.03.05, 19:37
                  kwiatek39, przeczytaj sobie co sadza o szostoku w bytomiu, na forum bytoskim,
                  wszystko co napisano o nim to prawda, niestety.
                  • nina421 Re: panie szostok 16.03.05, 20:14
                    uska gdzieś napisała, że Stania rządzi miastem 5 lat i to jest prawda,
                    faktycznie takze od trzech lat rządzi samodzielnie. Trudno więc Kwiatuszku
                    usprawiedliwiać Prezydenta i jego zastępców bo napewno nikt ich nie zmuszał do
                    zatrudnienia Szastoka. Co do Pani Miłej Prezydent, faktycznie miła osóbka i też
                    miałąm z nią do czynienia, ale ma swoich "kumpli" - dyrektorem Domu Kultury
                    zrobiła bez konkursu faceta którą ją zabrał na daleką wycieczkę do Australii
                    gdzie przy kangurach postanowiła wywalić Szczerbińskiego. kilka stanowisk
                    ważnych objęły osoby z byłej szkoły pani Miłej w tym emeryt Kopeć. Poczytaj
                    wiecej na forum a potem oskarżaj innych. A z tą Ewą i Hitlerem to było głupie i
                    mam wątpliwości co do twojego wysokiego wykształcenia.
                • malpa413 Re: panie szostok 16.03.05, 20:29
                  Nie wytrzymałam z tym kwiotkiem, zaczyno od wykształcynio a potem wyzwiska na
                  osirisa, Osmendę i tak dalej. Wychwalo Stanie a tyn robi "biznes" za biznesem i
                  układo swoich na stołkach już całkowicie bezwstydnie. Kwiotki i wszystkie twoje
                  klony wy tylko rozrobiocie. niby młodzi ale cos missie wydaje że kasujecie u
                  stanie pieniądze, jo staro baba moga żartować sobie z niektórych i ich narządów
                  ale porównywać do Hitlera toż to kwiotku jestes bezczelną gówniarą i
                  wykształcenie ci dali / mosz recht nie na marksistowskim uniwerku/ ale za to
                  dostałaś te trzy litery przed ekonomistka za posiadaniepracowitych czterech
                  liter. bo tak takie jak ty zdobywaja szkoły
                  • zbulwersowany5 Re: panie szostok 21.03.05, 23:40
                    P szasto czemus nie zadzwonil pan do nas, wracaj do tego bytomia, a nie
                    zasmiecaj nasego magistratu.Idz pomoc wojcikowi w aferze wyborczej, taz to ty
                    sitwokracja...
            • przejrzysty1 Re: panie szostok 23.03.05, 21:09
              uska19, a ten szczur szastok dalej w pijanym widzie sie obnosi i terroryzuje
              magistrat, a Stania udaje, ze wszystko okey
              • uska19 Re: panie szostok 24.03.05, 21:02
                wiem jestem na miejscu i widzę, ale zdradzę tajemnicę, mają go wykolegować.
                Stania na siłę szuka mu nowej pracy ale ma iść precz z urzędu i mozę już od 1
                kwietnia i to nie prima aprilis
                • przejrzysty1 Re: panie szostok 24.03.05, 22:14
                  uska, to chyba prima aprilis.Przeciez Stania zrobil szastroka szefem od
                  przejrzystosci w gminie.Zasluzyl sobie swoim przebieglym zlodziejskim stylem
                  bycia i gnojenia ludzi.Przeczytaj sobie regionalne forum, oj znana to postac
                  ten szastok, a jaka egzotyczna ?
                  • uska19 Re: panie szostok 24.03.05, 22:22
                    pytasz o jaszczok?
                    • przejrzysty1 Re: panie szostok 24.03.05, 22:42
                      jajszczok bardziej egzotyczna, bo niedomyta, takie to otoczenie ma Pan
                      Prezydent.
                      • naturysta71 Re: panie szostok 25.03.05, 15:44
                        mydełko Fa wszystko wymyje, nawet brudy po stani.
                        • robot001 Re: panie szostok 25.03.05, 17:04
                          Nie chcemy stania w miejscu.
                          • belfer15 Re: panie szostok 27.03.05, 11:53
                            Na co pan liczy towarzyszu szastok, czy pan nie widzi, ze ludzie nie chca pana
                            tutaj w Rudzie.Miales pan zadzwonic, czego tchorzu,tego nie zrobiles?A
                            dowiedzialbys sie czemu i dlaczego.Aha, po co ty dobrze znasz swoje przekrety i
                            niecne zamiary do Prezydenta. Juz go powoli sprzedajesz za 30 srebrnikow, o
                            czym zaczynasz powoli szemrac.Twoje chamstwo , bezczelnosc siegaja zenitu, ale
                            coz innego mozna bylo spodziewac sie po kims takim jak ty.To ty jestes
                            przyczyna stania w miejscu, jak to inni zauwazaja.Chamstwo,oszustwa,-to twoj
                            zywiol, ale nie w Rudzie, zapamietaj raz na zawsze!Wszedzie, gdziekolwiek sie
                            pokazesz -zamieszasz,narozrabiasz i cie wywalaja. Aha masz tez wielki zaslugi w
                            intrygach i szkodzeniu prawych ludzi, ktorzy maja smialosc ci powiedziec kim
                            jestes,tych w perfidny sposob usuwasz ze swojej drogi.Takai tylko taka jest
                            prawda o dyr.UM, a czemu nie sekretarza?Sprobujemy poddac ocenie radnym twoja
                            zacna osobe, a trudno bedzie zliczyc te glosy za.Koncz wasc ta komedie, nie
                            czas na zabawy.....
                            • darek10004 Re: panie szostok 27.03.05, 20:36
                              ten pan musi odejść nie ma innego wyjścia, za dużo o nim słychać złego, mam
                              nadzieję że to kwestia dni...
                              • przejrzysty1 Re: panie szostok 27.03.05, 22:48
                                darek, niestety szastok rozpowiada, ze stania go nie ruszy, bo sie go boi.
                                • renata53 Re: panie szostok 14.04.05, 16:44
                                  Towarzysz Szastrok liczy, ze sie wsystko uspokoi, i bedzie okej .To sie
                                  przeliczy, ten lajdak, dalej chleje i wulgaryzuje.A sTania to popiera!
                                  • kapioh2 Re: panie szostok 18.04.05, 18:40
                                    Proponowano panu kontakt z nami dlaczego nie zadzwoniles dyrektorze
                                    szastok?Facet nie tylko sprawiasz wrazenie, ale widac, ze masz rozum przepity i
                                    mozgownice.Ten lekarz co ci proponuje ta rente to twoj kumpel od kielicha?
                                    • kapioh1 Re: panie szostok 18.04.05, 20:04
                                      Drogi Adwersarzu podpisujący się Kapioh2, to ja, Kapioh1. Niestety, niestety,
                                      niestety, na pewno będziesz bardzo zawiedziony ale nie jestem Szastokiem. I co
                                      teraz detektywie jak z kozi rzici rajzentasza ??? Czytanie Twoich wynurzeń to
                                      tak jakby sięgnąć dna i usłyszeć pukanie od spodu. To twoje pukanie, Kapioh2.
                                      • renata53 Re: panie szostok 22.04.05, 13:05
                                        towarzyszu Szastok, o jakich dowodach kapiohu mowisz.Nie badz zalosny, bo
                                        przeciez wystarczy popatrzec na twoja zahlana m..., myslisz, ze ludzie tego nie
                                        widza.Pijak, zostanie pijakiem, zlodziej zlodziejem.Pamietaj, ze juz niedlugo
                                        bedzie glosno o twoich przewalach, juz tutaj z Rudy.
                                        • kapioh1 Re: panie szostok 22.04.05, 15:45
                                          I jak tu udowodnić, że się nie jest wielbłądem ?? Ja, podpisujący się kapioh1
                                          nie jestem Szastokiem, a poziom prowadzonej przez kilku forumowiczów dyskusji
                                          żałosny, niestety...Szczególnie osoba podpisująca się renata53. Może pod tą
                                          ksywką ukrywa się jakiś wulgarny facet, bo w to, że kobieta sprowadza dyskusję
                                          na tak prymitywny poziom wierzyć mi się nie chce...Mogę teraz opowiadać
                                          historyjkę w jaki sposób zostałem internetowym Szastokiem, próbując jedynie
                                          ucywilizować poziom wymiany myśli...Twoje wulgarne wynurzenia droga(i)renato53
                                          pasują do kulturalnej dyskusji jak koza do nosa lub czyrak do pupy. Pozdrawiam,
                                          kapioh1
                              • renata53 Re: panie szostok 22.04.05, 13:36
                                Darek, co tak milczysz w temacie, przeciez sam doszedles do wniosku, ze Szastok
                                musi odejsc. To fakt nie pochwalam wulgaryzmow, ale ludzie sa tak zdesperowani
                                ta sytuacja, ze chwytaja sie takich srodkow. A Stania jest temu winien, bo
                                milczy i pozwala szastokowi na wszystkie okropnosci.
                                • darek10004 renatko 22.04.05, 19:40
                                  ja jestem za tym żeby ludzie mający wpływ na losy naszego miasta byli
                                  krystalicznie czyści. Nazwisko Pana Szostaka czy Pana x,y,z dla mnie i
                                  przypuszczam dla gro mieszkańców Rudy Śl. nie ma znaczenia. Nie liczy się
                                  persona liczy się piastujące stanowisko. Pamiętaj o tym, że Pan Szastok puki co
                                  nie ma żadnych wiekszych udokumentowanych zarzutów. Jesteśmy państwem prawa
                                  więc tylko w stosunku do osób skazanych prawomocnym wyrokiem sądu można czegoś
                                  rządać. Człowiek nie skazany jest niewinny. Ferując swoje wyroki w stosunku do
                                  Pana Szastoka Renatko uważaj. Moi znajomi mieszkający po za naszym województwem
                                  powiedzieli mi, że ten tam robi to i to czemu na to pozwalacie?. Tyle, że oni
                                  to stwierdzili po publikacjach prasowych , które jeszcze o niczym nie świadczą.
                                  Mówisz, że ja milczę w temacie, ale ja milczę bo co mam powiedzieć, powtarzam
                                  kieruj się faktami na które masz dowody, a nie domysłami i pomówieniami, jasne,
                                  że ty jako osoba prywatna, mieszkaniec Rudy masz prawo domagać się swego, więc
                                  idź do Pana Prezydenta i powiedz mu o swoich spostrzeżeniach dotyczących osób,
                                  które twoim zdaniem nie mają prawa być obecni w władzach naszego miasta. Mnie
                                  Pan Szastok nie wyrządził żadnej krzywdy więc dlaczego mam domagać się jego
                                  dymisji?. Nawiasem mówiąc w ogóle tego pana nie znam i nie mam zamiaru go
                                  poznawać bo po prostu nie mam takiej potrzeby. Dla mnie wiążące są wyroki sądu
                                  i nic więcej, ale jak zawsze powtarzam to tylko moje prywatne zdanie, ja po
                                  prostu staram się być sprawiedliwy i dbać o dobro mojej rodziny i mojego miasta
                                  ot i tyle. Jeżeli pozwolisz radzę ci nie obrażaj innych bo to ci po prostu nic
                                  nie da, wierz mi.
                                  • kapioh1 Re: renatko 22.04.05, 21:57
                                    Dziękuję za pierwszy od dawna rozsądny głos w dyskusji. Już kilka razy
                                    zwracałem uwagę na poziom prowadzonej korespondencji dot. Szastoka. Jeżeli się
                                    kogoś oskarża w tak jednoznaczny sposób, to musi to być poparte dowodami.
                                    Oczywiście, wiemy, że Szastok to nie postać z kryształu. Ale na dziś Stania
                                    widocznie mu zaufał. Mało tego, czytając publikacje prasowe (np. w DZ)odniosłem
                                    wrażenie, że Stania broniąc swojego wyboru zachował się mimo wszystko z klasą.
                                    Problemem Szastoka jest natomiast to, że znajdował się będzie pod ciągłą
                                    obserwacją. I bardzo dobrze dla nas wszystkich. Pozdrawiam, Kapioh1.
                                    • renata53 Re: renatko 23.04.05, 11:41
                                      kapioh,stajesz sie smiesznyn broniac Szastoka, widac potrzebuje
                                      adwokatow.Wydaje misie, ze to on powinien odpierac zarzuty,ktore wysuwane sa
                                      pod jego adresem.Czy stawiane zarzuty na lamach prasy, nie sa dla ciebie
                                      wystarczajacym dowodem?Problemem Szastoka jest i bedzie to iz nie potrafil
                                      obalic zarzutow stawianych mu przez dziennikarzy i sie oczyscic, a nie to jak
                                      wynurzasz, ze bedzie znajdowal sie pod ciagla obserwacja.Absurdem jest takie
                                      rozumowanie i co najmniej paranoiczne, aby szefa przejrzystej gminy trzeba
                                      obserwowac i patrzec mu na rece.Z tego wynika, ze Stania mu nie zaufal skoro
                                      trzeba go obserwowac.Jezeli Szastok nie udowodni swej niewinnosci zawsze beda
                                      ciazyc na nim przekrety ktore ma na sumieniu.Nie mowiac o tych nowych sprawkach
                                      juz w Rudzie.
                                  • renata53 Re: renatko 23.04.05, 11:54
                                    DARKU, skad w tobie taka metamorfoza, pewno tez staes sie nagle obronca
                                    Szastoka-Twoja sprawa.Mnie tez Szastok nie wyrzadzil zadnej krzywdy, juz na
                                    szczescie jestem na emeryturze, ale czesto bywam w urzedzie i mialam okazje
                                    widziec go bardzopijanego. Ponadto pracownicy wiele wiedza i o tym
                                    mowia.Owszem, dla mieszkancow ma znaczenie, jaka osoba piastuje urzad dyrektora
                                    i szefuje przejrzystej gminie.Jezeli uwazasz, ze postawione zarzuty prasowe
                                    Szastokowi to nie dowody, to dlaczego on sam nie dazyl do obalenia ich, tylko
                                    siedzial cicho .Mogl i powinien wystapic do sadu przeciw Wprost i innym
                                    dziennikarzom.Nie badz Darku smieszny, jak mogl skoro to sa fakty. Znam
                                    osobiscie ludzi z Bytomia, ktorzy maja wiedze na ten temat.Wlasnie jestesmy
                                    panstwem prawa, jezeli ktos mnie oskarza, to ja mam prawo sie oczyscic, a wiec
                                    dlaczego Szastok z tego prawa nie skorzystal.Nie mam zwyczaju nikogo obrazac,
                                    ale to, ze Szastok jest zlodziejem i ma taka a nie inna przeszlosc to
                                    fakt.Jestes troche horagiewka na wietrze, ale masz prawo.Odsylam do opozycji w
                                    Bytomiu , a przekonasz sie, kim jest tow. Szastok.
                                    • darek10004 Re: renatko 23.04.05, 14:33
                                      nie ma we mnie żadnej metamorfozy i nie jestem nikogo adwokatem, mnie po prostu
                                      przeszkadzają pewne twoje wypowiedzi gdzie rzucasz wyzwiskami. Chociaż w
                                      ostatnich twoich wypowiedziach widzę poprawę. Rzucaj logicznymi, kulturalnymi
                                      argumentami a nie wyzwiskami - po co ci to?.
    • rudzianin5 Re: panie szostok 23.04.05, 12:23
      Jestem i chce byc tutaj bezstronny, ale czy ten pan Szastok nie stwarza zbyt
      duzego zamieszania swoja osoba?Czy z inna persona podobnie cackal by sie
      prezydent?Ludzie, o co tu chodzi?My nie jestesmy sedziami to fakt, ale trudno w
      to uwierzyc gdyby ten czlowiek byl li tylko pomawiany, dawno juz ferowal by
      sprawy sadowe, a nie siedzial z zalozonymi rekami.Rozmawialem z niektorymi
      osobami z Bytomia i wiem na pewno, ze afera ta miala miejsce, Wiec?Piszecie
      ostatnio bzdurne wywody, moze kazdemu urzednikowi magistratu prezydent
      przydzieli obserwatora.Brniemy w slepa uliczke.Calej tej sprawie winny jes
      Prezydent, ktory pozwala na mataczenie i slimaczenie sie niezdrowej
      sytuacji.Komu powinno zalezec na ukazaniu prawdy i szczegolow? chyba p.
      Szastokowi.Poki co zalezy wszystkim tylko nie jemu samemu.Tak bywa z
      towarzystwem wzajemnej adoracji, widac to ewidentnie jaka symbioza ogarnia
      SZASTOKA I STANI, A NAWET WOJCIKA.
      • kapioh1 Re: panie szostok 23.04.05, 15:32
        No tu ma kolega Rudzianin5 trochę racji. Szastok powinien zabrać głos w swojej
        sprawie. Chociaż poziom niektórych postów wcale mu tego nie ułatwia.
        • fryna1 Re: panie szostok 07.05.05, 11:56
          A Pan p. Szastok zachowujesz sie jakby nic sie nie stalo.Wywolal pan burze
          swoja osoba i co, nie potrafi sie obronic tylko ktos na kim ciaza
          przewinienia,ten bedzie siedzial cicho.
          Dziwie sie Prezydentowi, ze trzyma kogos takiego, kto przynosi mu same problemy
          i niepotrzebne zamieszanie w miescie.Piszacy maja racje, ze ambicja,czy cos w
          tym rodzaju to dla pana sie nie liczy.Ktos inny na pana miejscu dawno by sie
          pod ziemie zapadl, wiec czego mozna spodziewac sie po panu to z gory
          wiadomo.Niech pan nie liczy na to, ze srodowiska Rudy zapomna , owszem postap
          pan tak jak to robi sie w cywilizowanym swiecie.
          • renata53 Re: panie szostok 09.05.05, 19:07
            podzielam Twoje zdanie -fryna.Czlowiek niewinny dawno by sie oczyscil, ale jak
            on to ma zrobic skoro, bogu dziekuje, ze uciekl prokuratorowi dzieki obronie
            przez Wojcika.To jak sam na siebie ma wnosic sprawe, absurd.Stania powinien juz
            dawno przejrzec i wywalic tego drania, ktory nie przynosi mu chluby, ale same
            straty moralne i ambicjonalne.Ciagle sie zastanawiam, co tez ten kretacz moze
            miec na Stanie skoro ten milczy jak glaz.
    • jorgus13 Re: panie szostok 09.05.05, 19:31
      panie szostok, to czemu nie udowodnisz spolecznosci rudzkiej zes niewinny? a
      narazasz na straty moralne naszego Prezydenta? Tys tak niewinny jak ja winny,
      dlatego niczego nie jestes w stanie udowodnic, gdyz tobie juz dawno udowodniono
      przekrety.Gdybys byl chociaz troche "czlowiekiem" nie potrafilbys zyc i
      szkodzic innym swoja przeszloscia.Czyzby rozum przepity?
      • hepik1 Re: panie szostok 09.05.05, 20:19
        Niewinnośc to trzeba było udowadniac za Józka Stalina.W wszystkich
        cywilizowanych państwach ,równiez w Polsce to sąd musi udowodnić winę.
        Takie wrażenie mam,że to urzędnicy UM zmuszeni do pracy przez Szostoka
        produkują się na forum.
        Daremne żale ,próżny trud.A swoje frustracje może na murach sprejem
        wyraźcie-będzie większy oddźwięk;))
        • jorgus13 Re: panie szostok 10.05.05, 13:37
          hepik, ty jestes wart jego, ponadto jak oficjalnie opiekujesz sie tym forum, to
          nie siej propagandy i nie narzucaj forumowiczom w jaki tez to sposob maja i
          moga wypowiadac sie o Szastoku.Jestes chyba kolejnym jego obronca.Mam corke,
          ktora pracuje w urzedzie i rodzine w bytomiu. Tak sie sklada, ze znana mi jest
          sprawa Szastoka dokladnie od pracownicy tamtejszego magistratu.Moze znowu
          bedzie nie po twojej mysli, jak ci powiem, ze Szastok to dluznik.Dlatego musi
          kombinowac.Coz to za urzednik, ktory ma ciagle komornikow na wynagrodzeniu.O
          jakiej etyce urzednika chcemy mowic.Niech sie wypowie, jak i dlaczego jest tak
          zadluzony?Taki czlowiek powinien byc daleko od budzetu tymczasem wiem, ze
          Stania powierzyl mu i sprawy finansowe.
          • hepik1 Re: panie szostok 10.05.05, 15:37
            Nudzicie z tym Szastokiem.Ja się nie powtarzam więc odsyłam tutaj
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=21933112&a=23735249
        • lswaczyna Re: panie szostok 10.05.05, 16:08
          > Niewinnośc to trzeba było udowadniac za Józka Stalina.W wszystkich
          > cywilizowanych państwach ,równiez w Polsce to sąd musi udowodnić winę.

Sąd niczego nie musi udowadniać to przed sądem trzeba udowodnić.
          Nie wytykaj nikomu błędów skoro sam je popełniasz !
          • kapioh1 Re: panie szostok 10.05.05, 17:16
            Myślałem, że temat Szastoka już umarł, a tu proszę, znowu epitety bez dowodów,
            znów pewnie Renatka53 stwierdzi, że ja to Szastok. Jedynie zdanie wyrażone
            przez hepika wydaje się wyważone. Ludzie !! Czy wy myślicie, że obrażany
            Szastok będzie z wami dyskutował i coś udawadniał ?? Lecz najgorsze w tym
            wszystkim jest wejście do dyskusji Pana Swaczyny. Po co Pan wchodzi Panie
            Leonie do tego magla ?? Szanowałem Pana za promowanie regionalizmu w najlepszym
            tego słowa znaczeniu, proszę więc nie obniżać lotów, bo wpadnie Pan do kupy.
            Pozdrawiam.
          • hepik1 Re: panie szostok 10.05.05, 18:09

lswaczyna napisał:
            .
            >
            > Sąd niczego nie musi udowadniać to przed sądem trzeba udowodnić.

WINĘ ,kolego Leonie S.,WINĘ a nie niewinność;))
            • darek10004 a kuku 10.05.05, 18:38
              Sąd niczego nie musi udowadniać to przed sądem trzeba udowodnić.
              hepik napisał: WINĘ ,kolego Leonie S.,WINĘ a nie niewinność;))

kurde a mnie uczyli, że przed sądem trzeba udowodnić niewinność hehe
          • renata53 Re: panie szostok 12.05.05, 18:43
            Tak, jest panie Leonie, ze przed sadem trzeba udowodnic i kazdy tak sadzi za
            wyjatkiem przestepcy Szastoka.To on jescze ma czelnosc Panu wygrazac, bo ten
            kapioh to wlasnie on.Jest to co najmniej oburzajace, straszy pana, ze wpadnie
            pan do kupy.Temu czlowiekowi sie wydaje, ze kazdy tak jak i on tarza sie w
            kupie.Prosze zauwazyc jaka pewnosc siebie i buta przemawia przez niego.Przeciez
            to ewidentne, ze Stania go popiera, stad ta arogancja .Pan panie Leonie dobrze
            rozpoczal teraz dzialania w autonomii, tak trzymac.
          • jorgus13 Re: panie szostok 12.05.05, 19:11

Panie Swaczyna zostales pan przywolany do porzadku przez lub w imieniu tegoz
            pana dyrektora Szastoka.Wedlug mnie swidczy to o okropnosci tego stworzenia
            pt.Szastok.Jezeli on z panem sie nie liczy i wygraza, ze wleci pan do ;kupy;-
            to ja sobie wyobrazam, co tez on wyprawia w tym magistracie z ludzmi, slysze co
            chwila o jego postepkach, zreszta sadze, ze i panu nie sa obce jego zachowania.
            pan i wladca--a czemu tak jest, co Pan o tym sadzi.Czemu Stania milczy, a ten
            robi mu super propagande iscie wyborcza.Pozdrawiam panie Swaczyna.

• kapioh1 Re: i znów bijemy piankę !! 12.05.05, 22:11
              Panie Swaczyna, niech się Pan wystrzega takich chwilowych lizusów, jak
              renatka53 i jorguś13. Śmieszni oni są i dalecy od poważnej polityki. Zepsuli
              atmosferę forum rzucając obelgi niczym nie poparte. Nie chcę, żeby Pan był
              kojarzony z tego typu "leko chyconym" towarzystwem. Niech Pan lepiej zrobi coś,
              aby wróciła śląska strona do WR !!
              • darek10004 Re: i znów bijemy piankę !! 13.05.05, 18:31
                kurde nie wiem o co chodzi w UM z tym Szastokiem ale jak tak czytam wypowiedzi
                jorga i renaty to tak se myśle, że chyba dostali od niego w dupe i w końcu
                muszą zapierdzielać w robocie. Idę do UM zarejestrować auto za kilka dni ciekaw
                jestem jak mnie obsłużą panie w wydziale komunikacji. O czym na pewno
                poinformuję szanownych forumowiczów.
                • jorgus13 Re: i znów bijemy piankę !! 13.05.05, 19:21
                  Darek, nie graj glupa, ze nie wiesz co jest z tym Szastokiem, juz dobrze wiesz,
                  sam zabierales glos nieraz w tym temacie.Wydaje mi sie, ze jestes tez jego
                  obronca i udawczem.Mnie niczego nie zrobil, ale wiem dobrze kim jest i co to za
                  postac w czym nie jestem odosobnionym.Co najmniej zadziwia mnie twoja
                  wypowiedz, jak tez zostaniesz obsluzony w urzedzie.Chyba nie ma to nic
                  wspolnego z Szastokiem.
                  • darek10004 Re: i znów bijemy piankę !! 13.05.05, 19:54
                    człowieku skoro ktoś mi osobiście nic nie zrobił złego to czemu mam go obrażać,
                    jeżeli ktoś zrobi mi coś złego to go mocno kopnę w dupę!!! Oj mocno.
                  • darek10004 Re: i znów bijemy piankę !! 13.05.05, 20:09
                    Darek, nie graj glupa, ze nie wiesz co jest z tym Szastokiem, juz dobrze wiesz,
                    sam zabierales glos nieraz w tym temacie.Wydaje mi sie, ze jestes tez jego
                    obronca i udawczem.Mnie niczego nie zrobil, ale wiem dobrze kim jest i co to za
                    postac w czym nie jestem odosobnionym.Co najmniej zadziwia mnie twoja
                    wypowiedz, jak tez zostaniesz obsluzony w urzedzie.Chyba nie ma to nic
                    wspolnego z Szastokiem

ok zabierałem głos nieraz w tej sprawie, myśląc o tym co powiedzą moi znajomi
                    z "Polski" ale puki co nikt mi nie wytyka Szostoka czy jak mu tam. A mówiąc o
                    obsłudze w UM to chciałbym poczuć się przynajmniej tak jak Niemiec który idzie
                    do swojego UM. Tam urzędnik jest dla klienta a nie odwrotnie. Jeżeli ktoś
                    pójdzie załatwić swoją sprawę w UM miasta Oberkirchen tu akurat mam
                    doświadczenia bądź w Monachium gdzie też często jestem, kobitka która jest w
                    danym dziale z uśmiechem na twarzy zapyta Cię w czym może pomóc. I wierz mi, że
                    mimo tego, że już jest po 15 przyjmie cię i pomoże ci. Dawno nie byłem w naszym
                    UM ciekaw jestem czy coś się zmieniło na lepsze. Dam naszym kobitkom szansę oj
                    ciekaw jestem jak to będzie. Jak mówię dawno nie byłem w naszym magistracie
                    załatwiać jakieś moje sprawy. He he ciekawe porównam sobie standardy.
                    • darek10004 Re: i znów bijemy piankę !! 14.05.05, 16:25
                      jak rejestrowałem mojego paska w roku 2003 to kobitki w Wydziale Komunikacji
                      delikatnie mówiąc mocno odbiegały od standardów europejskich. Same miny tych
                      Pań mówiły o tym, że fajnie, że tu jesteś kliencie ale lepiej by było gdyby Cię
                      tu nie było, zabierasz nam cenny czas, inaczej, odniosłem wrażenie, że te Panie
                      za karę muszą rejestrować samochody. Ciekaw jestem czy czegoś się nauczyły,
                      aaaa już wolę Szastoka miotłę, który mocno zamiata niż Szastoka któremu każdy
                      wlezie na łeb. Z waszych wypowiedzi wnioskuję że ten facet wami zamiata i wam
                      to nie pasi. Ale to pasi mieszkańcom Rudy. Kurde niech dalej zamiata, urzędniki
                      UM mają zasuwać jak mrówy bo my im płacimy. Skończyły się czasy opierdzielania.
                      Moi ludzie mówią mi, że ja mam władczy charakter i mają rację ja wymagam a
                      jeżeli komuś to nie pasi proszę bardzo Urząd Pracy czeka. Panie Szastok super
                      Pan robi niech Pan wydusi z Pana podwładnych max., koniec z kawkami co
                      godzinkę. W demokracji każdy pracownik musi wiedzieć, że na jego miejsce jest
                      100 innych, albo jest się dobrym albo leniem. Koniec. A jak przychodzi klient
                      parę minut po godzinach urzędowania to powinniście go przyjąć a nie gadać, że
                      urząd już nieczynny. Dla mnie mój klient może do mnie zapukać zawsze bo ja z
                      niego żyję i wy też.
                    • darek10004 Re: i znów bijemy piankę !! 14.05.05, 16:32
                      aaa tego Pana szostoka na oczy nie widziałem ale jestem z nim a nie z wami i
                      mam nadzieję, że wydusi z was maximum możliwości a jak sobie przyjdę w czwartek
                      zarejestrowac moje auto do UM to mam nadzieję że przynajmniej zobaczę uśmiech
                      na Paniach z WK
                      • hepik1 Re: i znów bijemy piankę !! 15.05.05, 05:23
                        darek10004 napisał:

>
                        > kurde a mnie uczyli, że przed sądem trzeba udowodnić niewinność hehe

Tak z czystej ciekawości-która to szkoła była?
                        Nawet w Chinach od 1966 roku obowiązuje zasadza domniemanej niewinności
                        oskarżonego stającego przed sądem.
                        Prokurator na podstawie zgromadzonych dowodów winy przedstawia akt
                        oskarżenia.Jeśli dowody kiepskie,niewiarygodne -sąd uniewinnia.Koniec.Kropka:)

• hepik1 Re: i znów bijemy piankę !! 15.05.05, 06:40
                          Poprawnie powinno byc tak:
                          > Nawet w Chinach od 1996 roku obowiązuje,przynajmniej teoretycznie, zasada
                          domniemanej niewinności
                          > oskarżonego stającego przed sądem.
                          serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2707807.html
                          • darek10004 Re: i znów bijemy piankę !! 15.05.05, 10:44
                            ale przytoczyłeś przykład, hehe
                            • darek10004 Re: i znów bijemy piankę !! 15.05.05, 21:30
                              domniemuje się, że człowiek jest niewinny do momentu skazania go prawomocnym
                              wyrokiem. DOMNIEMUJE. To teoretyczne prawo jak to w konstutucji gdzie są
                              zapisy, że każdy obywatel ma prawo do bezpłatnego kształcenia się, godnego
                              życia, równości wobec prawa, kobieta i mężczyzna mają równe prawa w każdej
                              dziedzinie życia, ciekawe czemu facet prawie zawsze zarabia więcej niż kobieta.
                              Itd, itp. życie wszystko weryfikuje - to podobnie jak anegdota: co to teoria? -
                              a to, że jakieś urządzenia nie pracuje i wiadomo dlaczego. A co to praktyka? -
                              a to, że jakieś urządzenia pracuje ale tak naprawdę nie wiadomo dlaczego.
              • jorgus13 Re: i znów bijemy piankę !! 13.05.05, 19:16
                kapioh1, ty juz nie pouczaj P. Swaczyny.Smiesznym to jestes ty i to
                bardzo.Atmosfere zepsul Szastok i ty swoimi wywodami.Nikt nie rzuca zadnych
                obelg. Szastok sam jest sobie winien, kto mu kazal krasc i byc takim chamskim
                typem.A, ty nie obrazaj kogos, ze jest ;chyconym;Nie musze byc lizusem
                Szwaczyny, a mowisz tak , by siac zamet wsrod porzadnych ludzi.Szkoda, ze
                Stania pozwolil sobie na kojarzenie z Szastokiem, to dopiero obciach.
                • sesjarm Re: i znów bijemy piankę !! 21.05.05, 11:30
                  panie szastok, wypowiedz pana przewodniczacego Rady to tez nagonka na Pana i
                  bicie piany?
                  • edek60 Re: i znów bijemy piankę !! 29.06.05, 14:29
                    czekamy panie szastok, na odpowiedz, czy przewodniczacy rady tez robi na pana
                    nagonke?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka