julia21 06.04.05, 19:57 PANIE PREZYDENCIE !!! TEGO PIĄTKU NIE PRZELICZA SIĘ NA PIENIĄDZE, A MY MUSIMY GO "ODROBIĆ" gratuluję decyzji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: 8 KWIETNIA 06.04.05, 20:27 A niby dlaczego nie masz odrabiać? Wolne masz po to by przeżyć godnie uroczystosci pogrzebowe.I nic prezydent do tego nie ma ,kiedy to moje podatki ida na Twoją pensję. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: 8 KWIETNIA 07.04.05, 09:10 Muzyka łagodzi obyczaje:(głośniki) www.marhan.pl/N_049_Papiez.html Telo.POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: 8 KWIETNIA 07.04.05, 09:16 julia21 napisała: > PANIE PREZYDENCIE !!! > > TEGO PIĄTKU NIE PRZELICZA SIĘ NA PIENIĄDZE, Weź sobie urlop ,jeśli nie przeliczasz na pieniądze i juz.Nawet lepiej bezpłatny ,to już wcale nikt nie będzie musiał przeliczac-i znowu zysk;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: 8 KWIETNIA 07.04.05, 12:26 > Kiedy góral umiera > to góry z żalu sine > Pochylają nad nim głowy, jak nad swoim synem. > Las w oddali szumi mu odwieczną pieśń bukową, > A on długo się sposobi przed najdalszą drogą. > > Kiedy góral umiera, to nikt nad nim nie płacze, > Siedzi, czeka aż kostucha w okno zakołacze. > Oczy jeszcze raz podniesie wysoko do nieba, > By pożegnać góry swoje, by im coś zaśpiewać. > Góry moje, wierchy moje, otwórzcie swe ramiona, Niech na miękkim z mchu posłaniu Cichuteńko skonam Bracie mój, halny wietrze, powiej ku północy, Ciepłą, drżącą swoją ręką zamknij zgasłe oczy, Bym mógł w ziemię wrosnąć, strzelić potem Do słońca smreczyną I na zawsze szumieć już nad swoją dziedziną. muz. i sł. P. Kasperczyk www.natalka.int.pl/harlem%20-%20kiedy%20goral%20umiera.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś