Dodaj do ulubionych

Park wodny

IP: 2.3.STABLE* 14.09.02, 22:53
Teren po KS Slavia jest przewidziany pod budowę parku wodnego.Czy
lokalizacja jest najtrafniejsza chodzi o skomplikowany dojazd,czy w dobie
już powstałych i projektowanych jest to zasadne?Nie sądzę,że znajdzie się
jakiś inwestor.Tarnogórski nie przynosi dochodów o jakie liczyło
miasto,będąc jego inwestorem (zadłużając się),mając o wiele dogodniejszy
dojazd.Co sądzicie o tej ofercie Urzędu Miejskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: ziut19 Re: Park wodny IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.09.02, 23:06
      Ta inwestycja jest juz chyba zupelnie nieaktualna. I park wodny na Slavii
      pozostanie tylko kolejnym niespelnionym haslem. Natomiast nie zgadzam sie co do
      tego, ze miejsce jest niedogodnie polozone. Wedlug mnie jest to ciekawy obszar
      na inwestycje. Choc wydaje mi sie, ze powinno sie zaczac od remontu stadionu.
    • Gość: Forman Re: Park wodny IP: 2.3.STABLE* 16.09.02, 09:13
      Żal stadionu że stoi i niszczeje.Teren jest dość ciekawy.Mnie chodzi o dojazd
      z sąsiednich miast,bo do tarnogórskiego zjeżdzają ludzie z różnych zakątków
      (wypadek w Boguchwałowicach).Basen też prosi o remont,korty jedynie
      funkcjonują.POwinno się pomyśleć o miejskim obiekcie sportowo-rekreacyjnym,bo
      w mieście takiego kompleksu(basen,stadion,korty,b.dawno temu lodowisko)nie ma.
      • ziut19 Re: Park wodny 29.09.02, 20:05
        Troche przesadzasz z tym dojazdem. Wlasnie pod tym wzgledem miejsce wydaje mi
        sie doskonale. Bezposredni dojazd z Zabrza, Swietochlowic, Chorzowa itd. dzieki
        PKP. Z Bytomia bez problemu dojedziesz autobusem. Miejsce jest dobre, tylko nie
        ma pomyslu na zagospodarowanie. Niestety. Mieszkam tuz obok, wiem co mowie. ZAL
        PATRZEC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka