alias77 02.10.05, 13:38 Czy popierasz tą akcje? Gdybyscie uslyszeli ze ktoś wyprzedza sznur aut ciężarowych nie powiedzielibyście SAMOBóJCA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: STOP WARIATOM DROGOWYM!!!!!!! 02.10.05, 14:00 Przyczyn wypadków drogowych jest więcej, stan dróg i pojazdów, nietrzeźwość kierpwców, brak zapiętych pasów, brak częstsych badań lekarskich (prawa jazdy bez ograniczeń czasowych) i itd. Oto jedna z nich przykładowo: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2946707.html Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: STOP WARIATOM DROGOWYM!!!!!!! 02.10.05, 19:56 cały czas staram się tępić to co złego na drodze, jazda samochodem to nie gra komputerowa. Mam świeży przykład, w piątek taka menda cofała na skrzyżowaniu i przypierdzielił w mój przód. Tłumaczył się, że mnie nie widział, no co to za gnój który wycofuje na skrzyżowaniu, i to autem ciężarowym. Oj miałem ogromną ochotę złamać skurwysynowi nos a już niewiele brakowało. Kompletny brak wyobraźni, taki gnój to zwykły potencjalny morderca. Gdyby w momencie jak zaczął wycofywać za jego autem znalazłby się człowiek to by go zmiażdżył. Pociesza mnie fakt, że policja gnoja mocno udupiła. Odpowiedz Link Zgłoś