w36 Re: no to głosujmy!!! www.osmenda.pl 31.03.06, 21:23 osmenda_k napisał: > www.osmenda.pl :) Fajna ta ankieta, daje zawsze piękny wynik 100% za JO. Ale czy choćby teoretycznie nie dopuszczacie że ktoś chciałby może wybrać trzecią opcję? Odpowiedz Link Zgłoś
mehehehe Re: no to głosujmy!!! www.osmenda.pl 01.04.06, 02:24 No pewnie, dlaczego ograniczacie Józefa O.? Można "sondę" wzbogacić o kilka wariantów, np.: Czy chcesz aby Józef Osmenda został ... ... motorniczym linii 9? szefem filii Stowarzyszenia NMRŚl w Mińsku? pasjonatem - działkowcem? rzecznikiem praw spółdzielców we Władywostoku? konsultantem Amwaya? społecznym obrońcą poszkodowanych przez pijanych kierowców? cichym, spokojnym emerytem? wykonawcą rytualnego seppuku na antenie TVN? itd., itp. pewnie mozna jeszcze jakąś opcję dopisać... Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: no to głosujmy!!! www.osmenda.pl 01.04.06, 03:28 mehehehe napisał: > pewnie mozna jeszcze jakąś opcję dopisać... :) :) Można , ale ciągle brakowało by w tej ankiecie, opcji o podstawowej treści "Nic nie chcę od pana Józefa Osmendy", bez której głosowanie przypomina przysłowiowe, jak nie kijem to pałką ;) . Obrazek fajny, tylko takie bijący po oczach napis o zastrzeżeniu praw do tego rysuneczku w tle, jak się domyślam, zdaje się o kimś wyraźnie świadczy, coś pewno nie za bardzo zgodnego z jego wyobrażeniami o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
osmenda_k no to głosujmy!!! www.osmenda.pl 01.04.06, 10:10 oczywiście : w36: 1. co do opcji jest - można nie oddać głosu. Jeżeli weźniemy Obywatela i mehehe i jeszcze paru innych malkontetnów to nic innego by nie robili tylko klikali w negatywną odpowiedź- po co przekłamywać wyniki i nabijać licznik? 2. kampania się oficjalnie nie zaczęła - nie chcę dawać konkurencji inspiracji. . mehehehe: 1 można dodać np. czy mehehehe i inni mają dowody?! miłego weekendu życzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda ...z ostatniej chwili.... 01.04.06, 11:14 ...otrzymałem propozycję objęcia teki ministra do spraw służb specjalnych w przyszłym rządzie tuż po majowych wyborach. Po namyśle wolę jednak zostać motorniczym linii nr 9 bo jak wynika z informacji przedstawionej przez jednego z radnych na ostatniej sesji to jest to jedna z najstarszych linii tramwajowych na Śląsku.Poza tym zawsze mnie rajcowała ta "kurbla" w tyj bance no i jej możliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
imag Re: no to głosujmy!!! www.osmenda.pl 17.10.06, 22:41 witam, trafiweś w 10 gratuluję i pozdrawiam chanys Odpowiedz Link Zgłoś
freedom_fighter1 Ankieta!? 18.10.06, 15:18 A gdzie w tej ankiecie zpytanie czy nie chcemy aby wreszcie sznowny pan OsMENDA odszedł jak najdalej od polityki??? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ankieta!? 18.10.06, 16:20 Partyjokow w Rudzie smola Bezpartyjnych tako wola. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_st Re: Ankieta!? 19.10.06, 08:52 freedom_fighter1 napisał: > A gdzie w tej ankiecie zpytanie czy nie chcemy aby wreszcie sznowny pan OsMENDA > odszedł jak najdalej od polityki??? Nie chcesz to nie musisz wypełniać. proste. Stefan_St. Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris www.osmenda.pl 02.04.06, 10:12 czyżby pierwszy zwiastun wyborów? to jak p. osmenda osi-ris :) na sprzedaż?! Odpowiedz Link Zgłoś
raster21 Re: no to głosujmy!!! www.osmenda.pl 04.04.06, 12:48 Aleś się Pan wysilił! Gratuluję! Fachowy sondaż:)A może, jeśli uczciwie Pan podchodzi do sprawy warto byłoby dodać trzecią możliwość: Nie chcę aby Pan Osmenda w ogóle startował?Warte przemyślenia no i odwagi.... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: no to głosujmy!!! www.osmenda.pl 17.10.06, 22:26 Toż ciekawie latoś bydzie Wiela na tych rajcow idzie. Odpowiedz Link Zgłoś