Dodaj do ulubionych

Auto-Mobil koło Opla opinie

04.07.06, 14:38
Witam
Potrzebuje opinii na temat warsztatu Auto-Mobil pomiedzy KWK Pokój a salonem
Opla.
Obserwuj wątek
    • osi-ris Re: Auto-Mobil koło Opla opinie 04.07.06, 20:04
      sprawni dokładni i znający się na rzeczy
      i jak my wszyscy są tylko ludzmi...
      co do cen nie mam zdania nie chodze po warsztatach jak po supermarketach :)
      • alias77 Re: Auto-Mobil koło Opla opinie 05.07.06, 23:20
        Pare lat temu byłem tam na ustawieniu zapłonu (miałem w tym czasie
        Favorite),ustawiali tylko na podstawie wyczytanych parametrów z
        komputera .Okazało sie to pomyłką bo wyjeżdzając z warsztatu już czułem że cos
        nie gra .Zapłon ustawił mi mechanik z przysłowiołego ,,garażu ''- na lampę
        (metodą chałupniczą).I dopiero wtedy wszystko było OK.Od tgo momentu nie wierze
        bezgranicznie komputerom:)
        • dadek1999 Re: Auto-Mobil koło Opla opinie 07.07.06, 21:58
          nigdy więcej nie oddam im mojego samochodu do naprawy!!!
          • paulek22 Re: Auto-Mobil koło Opla opinie 08.07.14, 23:50
            Nie polecam tego warsztatu z uwagi na brak kompetencji i fachowej wiedzy.Posiadanie skanerow boscha nie gwarantuje ze osoba korzystajaca z nich umie wykorzystac te wskazowki ktore wyswietla skaner.Tak jak pisal przedmowca gosciu w okularkach zgrywa fachowca a nie umie nawet ustawic zaplonu na lampe strotoskopowa!Wymienialem u nich filtr czasteczek stalych DPF niestety po wymianie samochod w zakresie 1500-2000obr nie reagowal na pedal przyspieszenia a co lepsze wyswietlil mi blad tz engine.druga wizyta i po dwoch dniach to samo trzecia wizyta wyswietlil mi sie juz tz klucz samochod przeszedl w tryb awaryjny.po trzeciej wizycie pan w okolarkach chcial mnie umowic za pare tygodni bo jak swierdzil jest tu sam.na moje uwagi ze powinien to traktowac w ramach gwarancji bo przeciez mam rachunki za diagnostyke wzruszyl ramionami.czysta spychologia.nigdy wiecej takich pseudo fachowcow.jak bylo stwierdzenie ze sa tyko ludzmi to niech wymieniaja olej i klocki a nie biora sie za rzeczy o ktorych nie maja pojecia.nie polecam na nic fachowego
            • cicloppe Re: Auto-Mobil koło Opla opinie 14.07.14, 22:46
              Zatem Podepnę pod pytanie moje pytanie, jaki mechanik w Rudzie lub okolicy jest dobry, kogo szanowne forum poleca?

• mazur.adam Re: Auto-Mobil koło Opla opinie 16.07.14, 23:33
                Ostatnio naprawiałem zawieszenie na Świętojańskiej 4 na Halembie (Zdzisław Kasprzak czy jakoś tak) i na ten moment wszystko działa ok. Widać, że ruch jest. Mechanik nie wymienia od razu połowy auta tylko te części, które są zużyte, zatem ja polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka