boowoman 01.09.06, 17:05 hej czy macie cos do powiedzenia na temat tego hotelu - Dymarka; jakies wrazenia etc.? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w36 Re: DYMARKA 01.09.06, 19:55 hepik1 napisał: > Fajna nazwa jak na hotel;) :) :) :) Faktycznie ! Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy czasem ten hotel nie ma coś wspólnego z istniejącym w dawnych czasach kompleksem budynków po byłym HPR, nazywanym czasem, nie bez pewnych racji ;), hutniczym przedsiębiorstwem rozrywkowym. Nazwa hotelu prawdę mówiąc też jest, jak tutaj zauważyłeś, hmm.... dwuznaczna i też ma coś wspólnego z hutnictwem ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: DYMARKA 04.09.06, 21:48 strzał dobry z tym dymaniem to znaczy się z hutnictwem! Też kiedyś słyszłem o pewnych rozrywkach ale nigdy nie miałem sposobności sprawdzić czy to polegało na faktach! Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: DYMARKA 04.09.06, 22:07 jozefosmenda napisał: > czy to polegało na faktach! A jak ;) Tyle że to raczej stare czasy, np. kur.o-konferencje w Kozubniku. Teraz to ruina i Chebzie - Kokotek tez już nie ten :( . Odpowiedz Link Zgłoś
bocik01 Re: DYMARKA 04.09.06, 15:26 Bylem tam i zaskoczylem sie -czysto, schludnie i jesli ktos siedzi lub cos innego czyni w pokoju to nawet rozni dziwni klienci mu nie przeszkadzaja Odpowiedz Link Zgłoś