jozefosmenda 05.06.07, 23:26 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4205755.html mam nadzieję,że do ryja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrata Re: i trzeba dalej kopać do .... 07.06.07, 17:28 oj, gdyby nie to, że ja kobieta ale chętnie bym niejednemu porządnie dokopała a serio byłoby za co, może jednak znajdą się jakieś chłopy co się wezmą wspólnie do roboty i po tych ryjokach nakopią porządnie a ja jak będę mogła też sie dołoża, Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Jozek 09.06.07, 01:11 jedno jest pewne ze funcjonariuszka ABw zachowala sie nie poprawnie ale jak czlowiek.Moze tobie by nie zrobilo roznicy jak przy siedzeniu na sedesie stal by straznik i ogladal twoje spodnioki,ale mnie by to krepowalo8mowie to z doswiadczenia).Szczegolnie panie sa na takie rzeczy uczulone.Teraz ta funkcjonariuszka musi ponosic za swoja ludzka postawe konsekwencje?!czy za kazde samobojstwo ma odpowiadac policja? A o winie Blidy to my osadzac nie bedziemy ale sad, dlatego towarzyszka nie towarzyszka poczekajmy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrata Re: Jozek 09.06.07, 11:12 masz racja ja tez nie umiem sie zaltawic przy obstawie chyba ze pod prysznicem ale czy za to ze mi chlop plecy umyje to ma isc siedziec>? Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 Re: Jozek 11.06.07, 22:34 grzegorz1948 napisał:.........Teraz ta funkcjonariuszka musi ponosic za swoja ludzka postawe konsekwencje?!czy za kazde samobojstwo ma odpowiadac policja?..... Jakie samobójstwo? A inni mówią,że to morderstwo a nie samobójstwo! Troszkę pokory i powagi w tej sprawie.Nasz pan prezydent miasta i pani poseł z naszego miasta byli na pogrzebie i siedzieli w pierwszej ławce w kościele. Czy z tego tytułu mają powiązanie z mafią węglową? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: brynio5 12.06.07, 20:49 > Jakie samobójstwo? > A inni mówią,że to morderstwo a nie samobójstwo A kto sa ci inni?! Jezeli jestes pewny ze to nie bylo samobojstwo to z pewnoscia jestes funkcjonariuszem ABW bioracym udzial w tej akcji. Dlaczego Stania byl na pogrzebie nie wiem moze tylko uznaje zasade "Umarlych pogrzebac"? A ze siedzial w pierwszej lawce no coz jak wiem to on zawsze siedzial i siedzi w pierwszej lawce jak za komuny tak i teraz. Chcialem ci brynio jeszcze jednego kolka w glowe wbic.Bron nalezala do meza Basi i bron to nie byla jakas tam ale specjalna. po co i na co jemu byla taka bron ktora nie nadawala sie aby strzelac do uciekajacego bandyty ktory np napadl na rodzine. Jeszcze raz nie kombinujmy tez poczekajmy na wyniki.Popatrz brynio jak kamienie sprawiedliwosci mela powoli ale dokladnie np. Kop.Wujek po tylu latach i tylu sadach bractwo ZOMO wskie dostalo rachunek do zaplacenia a za soba mieli cale naczalstwo MSW i prokuratorow wojskowych a jednak.........?A wiec spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mohrhardt Re: brynio5 24.06.07, 22:05 Powinieneś jeszcze dodać, heil bracia! To po co wchodzono i jak do domu Pani Blidy to kwestia poboczna. W akcji jednak obowiązują reguły i procedury, których należy się trzymać. To nie były kolonie, żeby wychodzić do łazienki za potrzebą, zakrywać się itp. Konsekwencje trzeba ponieść za jawne naruszenie procedur. Podejrzany w momencie zatrzymania nie ma prawa do wykonania tylu czynności jakie udało się wykonać Pani Poseł. Dodam, że swoją opinię opieram na relacjach TV. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: mohrhardt 24.06.07, 22:28 Jezeli nie byles w takiej sytuacji to lepiej zamilcz.A szczegolnie u kobiet- przepraszam za takie stwierdzenie-podmycie sie zmany..itd jest zenujace.Prawda naiwnosc funkcjonariuszki ze ma do czynienia z inteligentna dama spelzlo noa niej.No coz inne panie nie daja sie juz nabrac na takie numery za szkoda dla pan.A tak powiedz szczerze czy dama ktora bodajze nie miala zezwolenia na bron tak skladnie sie nia poslugiwala i to ladunkiem specjalnym?Cos tu jest szyte grubymi nicmi. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.misko Re: mohrhardt 24.06.07, 22:51 Pani Blida posiadała zezwolenie na broń, ABW miało nawet informację, że takową posiada. Człowieku, widziałeś kiedyś relację z zatrzymań lub akcji Policji czy FBI w Stanach Zjednoczonych? Tam nie masz prawa oddychać, ale oczywiście u Nas damy przed wyjściem w kajdankach muszą popudrować nosek i to na osobności... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: michal.misko 25.06.07, 19:04 Widziales tylko na filmie ja w PRL przezylem na swoich kosciach.Pozwolenie na bron jak pisaly gazety posiadal jej maz.Jezeli tak to wlasnie on odpowie za niezabezpieczenie broni. Jezeli raz bedziesz w takiej sytuacji to bedziesz naprawde wdzieczny za troche ludzkiej postawy ze strony przeciwnej.Wierz mi u pan taka sytuacja jest jeszcze bardziej stresowa jak u mezczyzn.No ale zostanmy przy tym ze Blinda popelnila samobojstwo-dlaczego miala takiego stracha to pokaze czas-a funkcjonariuszka pokazala swoja ludzka twarz i dyskrecje ktora Blinda wykorzystala. Moze widzisz to inaczej ale takie sa fakty.Nie bawmy sie w domysly bo potem moga byc rozczarowania.Moim zdaniem czystego sumienia nie miala kiedy poszla na taki krok, a okaze sie jak gleboko siedziala w tym blocie.Mezunio tez sie teraz uspokoil a wiec poczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda i co ty na to Gregor? 27.06.07, 10:31 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4254393.html a dodatkowo słyszałem w PR-1 ,że filmik nakręcony w czasie akcji u państwa Blidów został "spreparowany" czy jakoś tak? A co do "blindu" to na Wawlu (przy tenis placu)grali my jako bajtle w karty w chlusta i gra nazywała się "czeski z blindem"! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: i co ty na to Gregor? 27.06.07, 10:58 i jeszcze na dokładkę: www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007062703 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Ach Joziu 27.06.07, 22:00 A co na to powiedzial Urban w NIE?! Jezeli z Zorro chcecie detektywow grac to mam inny problem.Ktos ukradl mi w Katowicach 50 Euro, jak znajdziecie tego zlodzieja to macie pewne ustawowe 10% i loda u Kurpaski. Zorro to jeszcze spikol ale ty Jozek juz lata mosz i powinienes byc troche stateczny a tys jest na poziome Zorro. 1. Nie zapomnij o tym ze Piotrowski byl tez oskarzycielem posilkowym procesu z Wujka a metody takie pasuja do dawnych twoich towarzyszy. Nie bede wspominal ci Popieluszki ale mojego kolege Andrzeja z Huty Kosciuszko ktorego dzieci w czasie SOLIDARNOSCI byly nagminnie pobite przez"nieznanych sprawcow" Nie bede ci tez wspominal pobicia Rulewskiego w marcu 1981 w Bydgoszczy.Sa to wypadki bardzo podobne do sprawy Piotrowskiego moze sie wlasnie obudzla nowa szkola dawnej sitwy do ktorej przeciez tez nalezales.Jozek jak znajdziesz moje 50 Euro i zlodzieja to dajmi znac a posle ci Order Detektywa Wspanialego.A Zorro dostanie Order Detektywa Polwspanialego z 25% dodatkiem do renty. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: i co ty na to Gregor? 05.07.07, 22:22 No i zaczyna być gorąco! Obserwuj Gregor,obserwuj.Może się jeszcze czegoś nauczysz na starość: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4293240.html bo jak na razie chociaż katolik z ciebie i chrześcijanin to ludzi nie szanujesz. A to nie przystoi takim jak ty.Oj nie! A teraz dekalog się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Jo na to panoczku! 06.07.07, 18:16 Znojdz naprzod tego co mi te 50Euro gwizdnal a potem bydymy godac o reszcie. Zglos sie po licencja dedyktewistyczno do kapitana ZOMO Rutkowskiego on byl wszechwiedzacy a wiec nie musisz lotac za wrozka. Jozek odwal sie od mojej wiary bo jo nawet chamom nie wytykom ze wierza w LEnina. Zoro siedzi po zebrze o glosy na Kalwarii w Piekarach moze ci wyzebrze naczelnika Miejskich ubikacji po wyborach komunalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda A jo na to.... 10.07.07, 20:41 kłada laga!(oczywiście mam na myśli to chamstwo) Żebyś ty Gregor wiedział gdzie ja to i Was wszystkich mam? Chopie złoty! A swoje i tak będę robił.Wybory już niedługo jak możemy zaobserwować. No to zaś będą jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Ale Jozek 11.07.07, 00:34 kłada laga!(oczywiście mam na myśli to chamstwo) > Żebyś ty Gregor wiedział gdzie ja to i Was wszystkich mam? > Chopie złoty! > A swoje i tak będę robił.Wybory już niedługo jak możemy zaobserwować. > No to zaś będą jaja! Jozek jo wiym kaj ty nos wszystkich mosz (przyszlych twoich wyborcow) Jedno co ty mosz przy sercu to tylko twoja zasrano kariera i to chyba wszyscy forumowicze to widza.Jak kapitan Piorkowski wroci z rejsu po kopruchowie to cmoknij go w d..a.Jakiego szol takiego potkol Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Jozek juzas walisz z calyj ruly 27.06.07, 22:13 A co do "blindu" to na Wawlu (przy tenis placu)grali my jako bajtle w karty w > chlusta i gra nazywała się "czeski z blindem"! Tenis plac wybudowol Psarek zeby po szychcie mogl se pograc(z reguly z Naczynskim) w tenisa ach u sauna tez.A wiec bajtlem byc nie mogles.Zawodzi cie pamiec czy tak ganc ainfach ino cyganisz.Jo ci godom zacznij lyczyc ta pylica cos dostol od kredy jak pisoles na tablicy.To jest bardzo niybezpiecznie bo mozesz z tego dostac nawet zadyszki w Urzedzie jak bydziesz chciol byc dalyj rajcom a tekiego zdechloka zodyn na prezia niy wybiere. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda "cygon" Gregor 30.06.07, 00:05 Cienki Bolek z ciebie Gregor!Oj cienki! Jak ci podpieprzyli 50 Euro to znaczy ześ ich nie miał bo ty co zmrugniesz to łocyganisz! A co do tenis placu na boisku Wawelu to on tam już był jak ja zacząłem chodzić a na chleb my wtedy godali jakoś inaczej bo nom dopiero zęby rosły.Ciebie się popieprzyły korty na starym Pokoju ze Wawlem! Widać,ze ci ta komuna tak na dekel pizła, że teraz pęcherzem myślisz skoro nawet zapomniałeś kaj my w karty grali. No chyba żeś ty niy groł bo akurat w tym czasie jak my grali to żeś sie za ministranta bawił? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Jozek wiecej czosnku. 30.06.07, 23:09 Jozek najpierw bylo boisko do pilki recznej,powiedzmy zaraz za "Pomnikiem Powstancow" a potem powstal kort tenisowy z oswietleniem i w szatni klubowej(od strony megasamu)podobno/bo sam nie widzialem z sauna. Za ministranta sie nie bawilem tylko bylem a z chacharami co w karty lo ceski grali nic wspolnego nie mialem. Jak ci podpieprzyli 50 Euro to znaczy ześ ich nie miał bo ty co zmrugniesz to > łocyganisz! Ty dedektywie z bozej laski chcialbys biydoku szukac winowajcow smierci twojej Baski,szukac winnych zatrucia wody a glupiego zlodzieja moich 50 Euro nie umiesz znalezc?!Nojlepiej powiedziec zech tych 50 Euro niy miol i problem z glowy. Myslalem ze pozostanie jakies wspomnienie tego tenis placu ale jakos wstydliwie tu to przemilczano.A jeszcze jedno ten tenis plac byl ta bramka od strony kosciola sw. Wawrzynca bo jeszcze wsciekalismy sie ze zlikwidowano piaskownice gdzie trenowalo sie skoki w dal. Jak bedziesz w Heidelbergu to kups se opa Knoblauchpile bo ponoc niemieckie sa siedem razy mocniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś