broneknotgeld 26.11.03, 09:23 Moj "spam" Ze ciekawości i dlo humoru Zoglondnołch dzisioj na "moje forum" Już piyńć tysiyncy "spamu" jo mom A przeca wiela jeszcze tyż dom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uranos1 Re: Spam 26.11.03, 11:34 Na szczynście to ino jest u Ciebie My nie widzymy,i są my w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Spam 26.11.03, 13:44 Moje posty tukej - dlo niykerych spam Jeszcze inksze fora - tyż coś ciepia tam Razym uzbiyrało sie już piyńć tysiyncy Mie festelnie cieszy - choć poru tyż mynczy. Odpowiedz Link Zgłoś
uranos1 Re: Spam 26.11.03, 14:10 Piynć tysiyncy o la Boga tego nawet jo nie zmoga Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Spam 26.11.03, 15:21 Piyńć tysiyncy?Kule bele, Co sie z naszym Bronkiem dzieje! Czy łon śpi tyż, czy pracuje? Bo łon wszyndzie rymy suje! Czy to SPAMY, czy nie SPAMY My i i tak Bronka czytamy. ( nawet próbujemy rymować) Pozdrowienia z Tarnowskich Gór Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spam 26.11.03, 17:02 Bronuś, Bronuś, weź wyhamuj, Jo nie gorso jest od Tobie 5000 wprowdzie ni mom Hale stale forme trzymom.(4260) Spamuje tyz swojom gwarom Choć nie wiyrsym, racyj prozom, I pokiel nie wadze nikomu Zaziyrom furt do Forumu A kie mie obmierznie robota Nie nońdziecie mie nika pota. Ani u wos, ani u nos Sowom sie do dziury kreta. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Spam 26.11.03, 18:20 Bez Ciupazki co w Zakopcu? Tyż by nudno trocha było Łona zmynczy modych chopców Kładom przi niyj sie aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Spam 26.11.03, 18:25 Jak te same fraszki po forach se ciepia Nawet admin prawi że spamym jo hepia A jo zowdy godom - jak fraszka w tymacie Może być kaj ińdzi - choćbych stracioł gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Spam 22.04.04, 20:54 broneknotgeld napisał: > Jak te same fraszki po forach se ciepia > Nawet admin prawi że spamym jo hepia > A jo zowdy godom - jak fraszka w tymacie > Może być kaj ińdzi - choćbych stracioł gacie. Filozofia spamera. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Spam 26.11.03, 19:02 Usi Niy wiym co mie we tym kusi Że rymować czowiek musi Szpas sie jakiś wy mie dusi Ipi w gowie chyba brusi A za rym to jo dlo Usi Śla przez łoncza yno kusik. Odpowiedz Link Zgłoś
hepikl Re: Spam 09.10.04, 13:12 Kto spamuje na tym forum, albo w inny sposób fika, niech mu wjedzie prosto w d... auto Maybach od Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Do adminów 09.10.04, 17:07 Nurtuje mnie taka mała zagadka. Czy przypadkiem nowy forumowicz o nicku vv36 nie nadaje przypadkiem z elsat.net.pl? Chyba że tu w poprzednim poście nadepnąłem komuś na odcisk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do adminów 09.10.04, 17:25 nie wiem kto to jest ale już zgłosiłam podszywkę do zablokowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Do adminów 09.10.04, 22:37 Jestem pod wrażeniem szybkiej reakcji. Myślę że coś wiesz, ale nie powiesz, rozumiem, takie prawo admina. Hepik chyba nie ma tyle szczęścia ze swoim sobowtórem? Dzięki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Do adminów 11.10.04, 16:13 blokowane są podszywki z: 1. vv zamiast w 2. rn - m 3. q - g (w przypadku, gdy trudno je w nicku odróżnić) hepikowy klon się nie kwalifikuje - możecie go sobie co najwyżej wyszarzyć.. PS. nie wiem nic więcej i pozostaje Ci wierzyć mi na słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Do adminów 11.10.04, 16:53 To samo napisała mi już maas. "hepikl" nie kwalifikuje sie;-) Odpowiedz Link Zgłoś