a-h1n1 20.08.09, 18:15 Cała Polska musi wiedzieć że Prezydenta Andrzej Stania z Rudy Śląskiej wziął się do roboty link do artykułu tutaj>>> tylko co z tego wyjdzie albo i nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasta72 Wreszcie! 20.08.09, 19:54 Bo to chyba jedyny ratunek dla szpitala. Chociaż martwi to 100% udziału gminy.... Odpowiedz Link Zgłoś
a-h1n1 Re: Wreszcie! 20.08.09, 20:26 raczej powinien cieszyć, nic się nie zmieni dla lekarzy oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta72 Re: Wreszcie! 20.08.09, 20:47 A dla pacjentów? Bo ja to często z ortopedią mam cosik wspólnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Wreszcie! 21.08.09, 07:37 Co to zmieni? Ten sam prezio będzie decydował o obsadzie stanowisk. Jak dotychczas mu to nie wychodziło/ delikatnie mówiąc/. Te same układy, ten sam sposób rządzenia odgórnego. Będzie jednak zmiana… Radę Społeczną zastąpi dobrze płatna Rada Nadzorcza. Kilka rozdanych stołków się przyda przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
marynik Re: Wreszcie! 21.08.09, 12:18 zoro333 napisał: > Radę Społeczną zastąpi dobrze płatna Rada > Nadzorcza. Kilka rozdanych stołków się przyda przed wyborami. Masz rację, jak już słyszę, że maisto utowrzyło "nową spółkę z o.o." to mnie szlag trafia, bo tylko po to, by upchnać, za nasze pieniądze, kolejnych "darmozjadó i obiboków". Szkoda. że rząd szuka oszczędności tylko w administracji rządowej a nie wpadł jeszcze na to, by zrobic to równiez w administracji samorządowej.Prekazując na samorządy mniej pieniędzy z budżetu, rząd by zaoszczędził, a wtedy i samorządy musiałby , np zredukowac zatrudnienie. A jk do tej pory to się tylko rozrastają etety i w U.M. 'hulaj dusza, piekła nie ma" Odpowiedz Link Zgłoś
rasta72 Ciekawe.... 21.08.09, 19:44 ...kto stanie na czele spólki... kogo obstawiacie? niezawodną z PECu? czy też pojawi się ktoś nowy? tajemniczy czarny koń...;) Chyba zaczynam wspólczuć pracownikom szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
a-h1n1 Re: Ciekawe.... 22.08.09, 09:09 kto stanie? odpowiedz jest w nazwie :D a co do czarnych koni - w rudzie śląskiej NIE MA czarnych koni. oni jeżdźą tylko na białych rasy "stania" Odpowiedz Link Zgłoś