katerina_k 03.09.13, 22:32 dziewczyny, zostalam konsultanka Avon... jesli ktos bylby zainteresowany to prosze o kontakt email malibu2004@wp.pl. oj dawno tu juz nic nie pisalam... ale podczytuje regularnie pozdrawiam Was wszystkie Kaska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalal-ka Re: avon - katerini 04.09.13, 14:08 Oj nie ładnie nie ładnie tak wpadać z reklamą po trzech latach milczenia ... Może najpierw tak co słychać u Ciebie i takie tam ps.Jako druga miotła czuje się zobowiązana czynić takie wymówki Odpowiedz Link
katerina_k Re: avon - katerini 04.09.13, 16:25 hmmm...3 lata?? alez ten czas leci a zatem na wymowki w pelni zasluzylam... pochylam glowe i nadrabiam zaleglosci... a wiec tak - w temacie rodzinnym - cudownie, a to za sprawa synka Szymonka, ktory w sierpniu skonczyl juz roczek. W temacie zawodowym - katastrofa, do klubu bezrobotnych (ja juz 2lata) dolaczyl rowniez moj maz...a wiec sprawy nie maja sie za ciekawie...i naprawde nie wiem co to dalej bedzie z ta nasza Grecja kochana... i to tyle moich "takich tam", ja naprawde czesto tu wpadam, ale faktycznie trzeba by sie aktywniej zmobilizowac obiecuje poprawe! Odpowiedz Link