bachula_gr 13.09.06, 19:15 Mozesz wstukac kilka slow o sobie w watku zapoznawczym? Skad jestes w Polsce i Grecji, co porabiasz, jaki jest Twoj stan rodzinny etc.? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva-lulah Re: Eva-lulah 13.09.06, 19:54 hej,pracuje w Grecji,konkretnie w Atenach,wczesniej pracowlaam na Corfu w Paleokastritsie w Grecji mam chlopaka,prace...hymm mam skonczone 20 lat,w POlsce studiowalam politologie,ale obecnie mam dziekanke,a w pzryszlym roku zaczynam studia tutaj w sensie w Atenach..pochodze ze Slaska..kocham lody czekoladowe,poezje Tetmajera,i oliwiki co jescze chcesz wiedziec?? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Eva-lulah 13.09.06, 20:02 eva-lulah napisała: >co jescze chcesz wiedziec?? Nie tyle ja chce wiedziec, co takie sa zasady savoir-vivre'u na tym i innych forach. Wchodzac w nowe towarzystwo wypada sie chyba przedstawic, zwlaszcza jak jest do tego specjalne miejsce. Znacznie to ulatwia korzystanie z forum, zarowno "nowym" jak i "starym" bywalcom. Przeniose Twoj wpis do przyszpilonego watku. WITAJ WSROD NAS, Bacha- admin Odpowiedz Link
eva-lulah Re: Eva-lulah 13.09.06, 20:06 sorki,zalrecona jestem ostatnio troche,wybacz,ciesze sie i postaram sie tu wpadac jak najczesciej,dzieki za powitanie Odpowiedz Link