anyx27 22.01.10, 01:47 Może ktoś będzie mieć ochotę pomóc www.otostrona.pl/pomocdlakasi/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroteknowynick Re: Pomoc dla Kasi 27.01.10, 17:08 Uslyszalem ze ma astme, to moge polecic www.watercure2.org Odpowiedz Link
1-ludka Re: Pomoc dla Kasi 28.01.10, 13:39 Prosze o info jakie tabletki trzeba,mnie zostala reklamowka roznych abx i wysle je na moj koszt na adres ktory podacie,jeli oczywiscie takie bede miala. Odpowiedz Link
adomi6319 Re: Pomoc dla Kasi 28.01.10, 14:09 ja tez mam jeszcze jakies niewykorzystane leki; anyx napisz co Kasia bierze Odpowiedz Link
dlakacperka Re: Pomoc dla Kasi 28.01.10, 19:29 Przepraszam, ze ostatnio mało się odzywam i nie zaglądam często... ale samopoczucie do kitu i jakoś trudno mi wszystko ogarnąć. Siadłam psychicznie, fizycznie i kłopoty z córą dołożyły swoje do kompletu. Co do tematu... Dziękuję Anyx za ten wątek, Wam dziękuję za chęć pomocy. Teraz biorę Duomox, Xitrocin, Urotrim, Tinidazol... Nie wiem co będzie w poniedziałek - mam rozmowę i sie okaże czy dalej to samo, czy coś dokładamy, czy zmieniamy... Jeszcze raz dziękuję za serducho. Kasia Odpowiedz Link
anyx27 Re: Pomoc dla Kasi 28.01.10, 19:54 Jeśli ktoś chciałby pomóc nie tylko w sprawach leczenia, to zapraszam do wątku na pomocnych emamach: forum.gazeta.pl/forum/w,615,97515743,97515743,Prosba_o_pomoc_10_lat_dzieczynka_140_cm_cd_.html Kasiu, podeślę ci Urotrim, tini, mam też Azitrox, ale poczekam do poniedziałku, jak napiszesz, czy masz zmieniony zestaw. Odpowiedz Link
dlakacperka Re: Pomoc dla Kasi 28.01.10, 20:29 Dziękuję... W poniedziałek napiszę jaka decyzja co do dalszego leczenia. Na pewno coś będzie - tylko co? Odpowiedz Link
dlakacperka Re: Pomoc dla Kasi 01.02.10, 20:35 Tak jak obiecałam i już napisałam w swoim wątku... Dalej zostaję przy tym zestawie. Czyli: Xitrocin, Duomox, Urotrim, Tinidazol plus cała reszta jak każdy i nystatyna na deser. No i muszę zacząć poszukiwania Tavanicu - jak znajdę dojścia to mam go włączyć. Przeraża mnie jego koszt, bo tani nie jest... Odpowiedz Link
anyx27 Re: Pomoc dla Kasi 02.02.10, 16:06 Kasiu, podeślę ci jakieś leki, choc nie mam tego duzo adres na stronce aktualny? Odpowiedz Link
dlakacperka Re: Pomoc dla Kasi 02.02.10, 16:21 Dzięki wielkie Adres jest aktualny Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link