magda-hb 13.11.10, 22:33 Jakie macie doświadczenia w leczeniu/wspomaganiu leczenia boreliozy zapperem. Gdzieś na forum znalazłam informację, że nie można go stosować równocześnie z antybiotykami. Czy to prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szila2008 Re: zapper 14.11.10, 10:01 Chyba jednak prawda. Pytałam mailowo ludzi zajmujących się tą metodą i odpowiedż była negatywna. Wydaje mi się,że za dużo toksyn się wydziela łącząc obie metody. Mój zapper czeka więc w szufladzie. Z ziołami też nie powinno się łączyć. Odpowiedz Link
geodeta_31 Re: zapper 14.11.10, 12:26 szila2008 napisała: > Chyba jednak prawda. > Pytałam mailowo ludzi zajmujących się tą metodą i odpowiedż była negatywna. > Wydaje mi się,że za dużo toksyn się wydziela łącząc obie metody. > Mój zapper czeka więc w szufladzie. > Z ziołami też nie powinno się łączyć. Jakich toksyn i z czego się za dużo wydziela? Łączenie zappera z ziołami też powoduje wydzielanie zbyt dużej ilości toksyn? Pytam, ponieważ nigdzie nie spotkałem się z przeciwwskazaniami w formie pisanej, dotyczącej stosowania zappera z innymi metodami. Czy to naturalnymi, czy mniej naturalnymi. Jeśli chodzi jedynie o reakcje die off czy temu podobne zdarzenia, to chyba każdy ma swój rozum i czuje co się z nim dzieje i po zastosowaniu czego to się dzieje. Na każdego każda terapia zadziała inaczej lub wcale (w zależności od tego, co tak naprawdę powoduje jego chorobę) i powiedzenie po prostu, że nie wolno, nie jest właściwe bez jakichkolwiek podstaw. Czasem kilka połączonych ze sobą metod, dopiero przyniesie zamierzony skutek. Niedawno ktoś pisał na forum, że transfer factory również nie nadają się do stosowania z innymi kuracjami... Mój zapper nie leży w szufladzie i nie leżał - bez znaczenia na jakiej kuracji poza nim byłem. Odpowiedz Link
aska108 Re: zapper 14.11.10, 19:20 www.medi-flowery.com/publikacje/Artykul-LE-PL.pdfpozdr Odpowiedz Link
aska108 Re: zapper 14.11.10, 19:22 soki,xle się wkleiło www.medi-flowery.com/publikacje/Artykul-LE-PL.pdfpozdr Odpowiedz Link
aska108 Re: zapper 14.11.10, 19:24 cos moja klawiatura nawala www.medi-flowery.com/publikacje/Artykul-LE-PL.pdf Odpowiedz Link
geodeta_31 Re: zapper 14.11.10, 20:08 Jak rozumiem przytoczenie poniższego linka miało na celu zaspokojenie mojej ciekawości odnośnie faktu braku możliwości... Hmm, z tym, że tam nie ma zupełnie żadnych faktów, poza wypowiedzią, iż nie i już! Są też przytoczone badania, wykonane dla firmy przez tą samą firmę i stwierdzenie, że każdy inny zapper zabije nasze wszelkie dobre bakterie w jamie ustnej, oczywiście poza zapperem tejże firmy o nazwie MedikZap za jedyne 2,5 tysiąca monet. Ani jedno, ani drugie, ani trzecie zupełnie niczego nie wyjaśnia ani nie udowadnia Masakra, ponieważ jak twierdzą znawcy tematu, układ elektroniczny wewnątrz tych urządzeń wart jest co najwyżej kilkadziesiąt złotych. Więc skoro firma Medi coś tam, tak rżnie chorych i zagubionych na zapperze, to czy może napisać rzetelnie jakieś inne informacje? Choćby gdzie, kiedy i z czym, względnie bez czego, go stosować? Odpowiedz Link
szila2008 Re: zapper 14.11.10, 21:02 www.lalbavita.com.pl/strona.php?29367 Tutaj też znalazłam informację aby tego nie łączyć bez podania przyczyny. Co do łączenia różnych form to ktoś mi kiedyś powidział fajny przykład-przenośnię Czy kwiatek nawożony kilka razy dziennie będzie lepiej rósł? Raczej szybciej zgnije. Sądzę,że warto próbować różnych metod ale nie równocześnie. Odpowiedz Link
aska108 Re: zapper 14.11.10, 21:04 geo,nie wkleiłam tego złośliwie,tyle to mnie chyba znasz. Znalazłam to i umieściłam,aby znający temat sie wypowiedzieli. Sama myślałam o zapperze,tylko nie wiem który jest dobry,a niedrogi.Moze cos podpowiesz? pozdr Odpowiedz Link
aqarel Re: zapper 14.11.10, 21:14 Od zawsze wiadomo, że "badania" robione na własne potrzeby, dla własnych wyrobów są baaaardzo wiary-godne Raz trafiłem na firmę, która zachowała się dość uczciwie i umieściła na swej stronie, w śród licznych certyfikatów, coś takiego "Uwaga! Instytut Techniki i Aparatur Medycznych "ITAM" odmówił przyjęcia urządzeń do badań pod kontem medycznym motywując swoją decyzję ,że urządzenia oraz metoda pani Huldy Clark nie może być uznawana przez medycynę oficjalną podzielając tym stanowisko nasze jak również innych instytutów w Europie ,że urządzenia maja charakter edukacyjno-poznawczy. Pismo z "ITAM-u" (poniżej) www.merlin-zdrowie.pl/?id=certyfikaty Bardzo ciekawe zdanie "konsekwencja stosowania w/w urzadzeń przeniesiona jest według instrukcji na klienta " Odpowiedz Link
szila2008 Re: zapper 14.11.10, 21:29 I jeszcze tu www.igya.pl/czynniki-chorobotworcze/pasozyty/ciekawostki-parazytologiczne/471-zapper-becka-nadzieja-na-wyleczenie-z-aids.html Odpowiedz Link
geodeta_31 Re: zapper 14.11.10, 22:04 szila2008 napisała: > I jeszcze tu > www.igya.pl/czynniki-chorobotworcze/pasozyty/ciekawostki-parazytologiczne/471-zapper-becka-nadzieja-na-wyleczenie-z-aids.html A to przeczytam z zainteresowaniem Dziękuję. Odpowiedz Link
rich69 Re: zapper 15.11.10, 14:40 Ciekawe rzeczy sie dowiaduje, moze wlasnie w przyjmowaniu ziol rownoczesnie z zaperem tkwi problem iz duzo osob nie ma wystarczajaco dobrych rezultatow z zaperem? Odpowiedz Link
geodeta_31 Re: zapper 15.11.10, 18:05 rich69 napisał: > Ciekawe rzeczy sie dowiaduje, moze wlasnie w przyjmowaniu ziol rownoczesnie z > zaperem tkwi problem iz duzo osob nie ma wystarczajaco dobrych rezultatow z zap > erem? Osobiście wątpię, ponieważ znam osoby, które ziół nie biorą i efekty działania zappera są znikome lub żadne. Odpowiedz Link
prowirus Re: zapper 15.11.10, 21:09 Dobrze, że są tutaj takie osoby jak Geodeta_31, bo chociaż facet potrafi się wypowiedzieć i nie powiela bzdur. Dzięki!. Koleżanko aska108 Znajdź sobie jakiegoś zappera w internecie, najlepiej najdroższego i "sprawdzonego" wykonam go nieodpłatnie dla Ciebie - obiecuję, że będzie to kopia "idealna", bo te zappery poza nazwami handlowymi nie różnią się niczym, co jestem w stanie udowodnić. Kupcie, podeślijcie, rozkręcę, zrobię pomiary, pokażę wam różnice - do sprzętu pomiarowego dobrej klasy mam dostęp, więc nie ma problemu. Zresztą, wystarczy mi zwykły miernik i oscyloskop Odpowiedz Link
rich69 Re: zapper 16.11.10, 12:18 To tylko swiadczy o nieuczciwosci producentow, nie o tym czy zapper dziala leczniczo czy nie. Odpowiedz Link
whale123 Re: zapper 16.11.10, 13:05 Łączyłam zapper z ziołami i to sporymi dawkami (mniejszymi co prawda niż zalecane przez Buhnera) i nie miałam żadnych problemów. Z antybiotykami nie łączyłam, bo ich nie brałam. Jedyne ostrzeżenie z jakim się spotkałam odnośnie łączenia zappera z lekami dotyczyło zappera Beck’a. Chodziło o wchłanianie się leków i możliwość raptownego wzrostu ich stężenia we krwi pod wpływem zappera. Odpowiedz Link