Dodaj do ulubionych

nowe pieprzyki

23.02.11, 20:21
ostatnio zauważyłem na nogach dwa nowe pieprzyki, wcześniej na 100% ich nie miałem. Czy ktoś miał podobne "odkrycia" i czy może to znaczyć o pogarszającej się pracy wątroby bo tak słyszałem?
nie pasuje mi tu tylko to, że ostatnio - po raz pierwszy od dawna - miałem w porządku wszystkie wyniki badań krwi z bilirubiną, alat i aspat włącznie..
Obserwuj wątek
    • margolcia_63 Re: nowe pieprzyki 23.02.11, 22:30
      Tobie pojawiają się nowe pieprzyki a mnie giną, wot ciekawostka.
      • great.blondino Re: nowe pieprzyki 24.02.11, 04:17
        nie przesadzajac jak pojawily sie 1 objawy to razem z nimi pojawilo sie chyba z 15 nowych pieprzykow...od jakiegos czasu juz sie nie pojawiaja smile
        • ines108 Re: nowe pieprzyki 24.02.11, 10:43
          Mnie się ciągle nowe pieprzyki pojawiają a niektóre są wypukłe i swędzące jak je zdrapię to zaczynają się goić i przestają swędzić, pojawiają się też nowe petocje takie malusieńkie- alat i aspat mam ok - alat 15, aspad 19.
          • babaelka-0 Re: nowe pieprzyki 24.02.11, 11:27
            Witam!

U mnie rowniez w pewnym momencie pojawilo sie sporo pieprzykow.Doslownie jak grzybow po doszczu.Nigdy nie wiazalam tego z choroba ale kto wie.Moze wlasnie wykluwa sie jakis nowy syptom europejskiej odmiany bb.

Pozdrawiam
            Elka
          • ryszard51 Re: nowe pieprzyki 24.02.11, 20:45
            nie drap ich bo wiesz nie ma co prowokować złegowink lepiej zostawić je w spokoju
      • martasiwek89 Re: nowe pieprzyki 28.11.23, 16:22
        Hej,jesteś jeszcze?
    • ewa.sm-borelioza Re: nowe pieprzyki 29.05.11, 15:53
      U mnie też pojawił się ten problem, jak zaczęłam leczenie. Aspat, alat-ok. U kogoś jeszcze? Jakieś pomysły na przyczynę owych wykwitów? Jestem na ziołach i abx-ach. A na przykład kolega na samych ziołach i też coraz bardziej "popieprzony".

Pozdro,
      Ewa
      • ada122 Re: nowe pieprzyki 29.05.11, 17:29
        Mnie w czasie kurcji abx tez "wypieprzylo" choc wyniki watrobowe zawsze byly w normie.
        • sangwinik_1 Re: nowe pieprzyki 30.05.11, 07:26
          U mnie przed leczeniem pojawialy sie czasem i znikały. Teraz jak zaczełam brac abx to mam mega wysyp nowych- na rekach nogach wszedzie. Tez nie wiem od czego uncertain
          • chorowitka85 Re: nowe pieprzyki 30.05.11, 19:07
            ja wcześniej miałam może ze 4 pieprzyki na całym ciele, a po rozpoczęciu leczenia zaczęły się pojawiać jak grzyby po deszczu! co to za cuda? uncertain jestem na samych ziołach Buhnera.
            • fufuszka Re: nowe pieprzyki 22.06.11, 11:54
              Ja również zaliczam się do grona popieprzonych wink (przepraszam). Co dziwne ale zauważyłam, że u mnie nowe pieprzyki pojawiły się głównie po prawej stronie ciała, szczególnie na brzuchu. Również jesli chodzi o objawy to przeważają te po stronie prawej tzn. drętwienie prawej ręki, mocniejszy ból skroni po prawej stronie. Nie wiem czy mozna traktować to jako zbieg okoliczności czy ma to jakieś powiązanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka