Dodaj do ulubionych

The Case For Chronic Infection: Evidential persis

27.07.11, 14:20
The Case For Chronic Infection: Evidential persistence of Borrelia
species post antibiotic exposure in vivo and in vitro.

W jednym pdf-ie zebrane ponad 80 prac (począwszy od 1986 roku do teraz) opisujących boreliozę i dowodzących że jest to choroba chroniczna.

lymekick.com/chroniclyme.pdf
Obserwuj wątek
    • pawel96b Re: The Case For Chronic Infection: Evidential p 27.07.11, 14:24
      To ja sie podepne jeszcze z tym:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2876246/?tool=pubmed
      Proof That Chronic Lyme Disease Exists, Daniel J. Cameron

Pawel
      • dartom.www Re: The Case For Chronic Infection: Evidential p 27.07.11, 14:31
        dzięki,

wszystkie prace naukowe (streszczenia abstracty) wrzucam na stronę neuroborelioza.pl , razem z linkami tak żeby nasi cudowni zakaźnicy mogli łatwo trafić do źródeł, jeżeli znajdą się zainteresowani

pozdro
        • arrakis74 Re: The Case For Chronic Infection: Evidential p 28.07.11, 18:07
          Dartom, ten pierwszy link nie chodzi.

Szkoda bo wszystkie artykuły w ramach 1 pdf to super sprawaa do wydruku i dania lekarzowi.
          Chyba że wrzuciłeś to gdzieś na neuroborelioza a ja nie zauważyłem? Chodzi mi o 1 plik ze wszystkimi artykułami
          • dartom.www Re: The Case For Chronic Infection: Evidential p 28.07.11, 18:32
            za 10 minut wrzucę na neuroborelioza.pl, podam link

pozdro
          • dartom.www Re: The Case For Chronic Infection: Evidential p 28.07.11, 18:48
            www.neuroborelioza.pl/do-pobrania
            • arrakis74 Re: The Case For Chronic Infection: Evidential p 28.07.11, 22:22
              Dzięki smile
    • pies_z_laki_2 Re: The Case For Chronic Infection: Evidential p 28.07.11, 17:01
      A to czytali?

Detection of Borrelia burgdorferi DNA by Polymerase Chain Reaction in Synovial Fluid from Patients with Lyme Arthritis

źródło: www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199401273300401#t=article

"Despite the identification of B. burgdorferi as the cause of Lyme disease in 1982, it has been practically impossible to demonstrate the presence of the spirochete in synovial fluid. The PCR test of synovial fluid in Lyme arthritis now shows promise and may fill the role that culture serves in detecting common bacterial pathogens in septic arthritis. In addition, PCR results may prove useful when therapeutic decisions are made for patients with persistent Lyme arthritis despite multiple courses of antibiotic therapy."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka