10.08.11, 14:45
Witam czy ktoś może zna lekarza w Polsce, który leczy terapią Buhnera.
Jeśli ktoś zna to proszę o odpowiedź .
Jqa leczę się sama ziołami według książki ale nie wiem do końca czy to bezpieczne?
Dzięki z góry za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • bzyka.bzyklewska Re: BUHNER 13.08.11, 15:50
      Większość z nas jak nie wszyscy, którzy łykamy zioła polecane przez Buhnera robimy to na własna odpowiedzialność, zresztą każde leki bierzesz z własnej woli i między bogiem a prawdą żaden lekarze nie ponosi odpowiedzialności że leczenie nie zadziałało lub zaszkodziło bo to cecha osobnicza organizmu.
      Ja łykam zioła ponad 5 miesięcy, moja lekarka ogląda comiesięczne badania. Służy mi pomocą gdy potrzebuję jakieś recepty lub mam pytania odnośnie badań. Sama idę do laboratorium, wybieram zestawy badań za które płacę a mój lekarz ocenia wyniki. Badania mam świetne, czuję się jak nowa smile a leczę się z "książką", internetem i forum smile
      • ekoma.wroc Re: BUHNER 14.08.11, 06:33
        Bzyka, a nie masz problemów z grzybicą?
        • bzyka.bzyklewska Re: BUHNER 14.08.11, 13:37
          Już żadnych od przeszło 3-4 miesięcy. Miałam okropne po antybiotykoterapii i żadne przeciwgrzybiczne nie pomagały a łykałam je jak cukierki (opisywałam w sowim temacie). Zwalczyłam grzybicę homeopatami + Buhnerem. Gdy się zakończyła wprowadziłam oregano celem podtrzymania, na mniej więcej 5-6 tygodni i odstawiłam. Teraz go nie biorę. Zastrzyki przyjmowałam mniej więcej 3 miesiące, jeszcze przed Buhnerem a po antybiotkoterapii.
          • ekoma.wroc Re: BUHNER 14.08.11, 14:30
            Ja właśnie musiałam zrobić przerwę w abx bo strasznie mnie grzybica atakuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka