karolinadeep 10.08.11, 14:45 Witam czy ktoś może zna lekarza w Polsce, który leczy terapią Buhnera. Jeśli ktoś zna to proszę o odpowiedź . Jqa leczę się sama ziołami według książki ale nie wiem do końca czy to bezpieczne? Dzięki z góry za odpowiedź Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzyka.bzyklewska Re: BUHNER 13.08.11, 15:50 Większość z nas jak nie wszyscy, którzy łykamy zioła polecane przez Buhnera robimy to na własna odpowiedzialność, zresztą każde leki bierzesz z własnej woli i między bogiem a prawdą żaden lekarze nie ponosi odpowiedzialności że leczenie nie zadziałało lub zaszkodziło bo to cecha osobnicza organizmu. Ja łykam zioła ponad 5 miesięcy, moja lekarka ogląda comiesięczne badania. Służy mi pomocą gdy potrzebuję jakieś recepty lub mam pytania odnośnie badań. Sama idę do laboratorium, wybieram zestawy badań za które płacę a mój lekarz ocenia wyniki. Badania mam świetne, czuję się jak nowa a leczę się z "książką", internetem i forum Odpowiedz Link
bzyka.bzyklewska Re: BUHNER 14.08.11, 13:37 Już żadnych od przeszło 3-4 miesięcy. Miałam okropne po antybiotykoterapii i żadne przeciwgrzybiczne nie pomagały a łykałam je jak cukierki (opisywałam w sowim temacie). Zwalczyłam grzybicę homeopatami + Buhnerem. Gdy się zakończyła wprowadziłam oregano celem podtrzymania, na mniej więcej 5-6 tygodni i odstawiłam. Teraz go nie biorę. Zastrzyki przyjmowałam mniej więcej 3 miesiące, jeszcze przed Buhnerem a po antybiotkoterapii. Odpowiedz Link
ekoma.wroc Re: BUHNER 14.08.11, 14:30 Ja właśnie musiałam zrobić przerwę w abx bo strasznie mnie grzybica atakuje. Odpowiedz Link