Dodaj do ulubionych

Szybko bo umieram

15.08.13, 23:23
Jestem na stałej antybiotykoterapi (borelioza i chlamydia). Biorę następujące antybiotyki: rifampicina, doxycyklina, azytrymocyna, tynidazol.

2 dni temu wypiłem dużo coca-coli i zjadłem fast fooda. Następnego dnia pojawił się ból gardła, piekący katar, dreszcze, ogólne rozbicie jak przy chorobie, ból głowy. Jest coraz gorzej i pogarsza mi sięz godziny na godzinę. Co to może być?
Obserwuj wątek
    • pawel96b Re: Szybko bo umieram 16.08.13, 09:13
      Moze masz alergie na jakis skladnik fastfooda (mleko/gluten/etc) i powinienes tego unikac? Albo zwyczajnie sie zatrules fastfoodowym mieskiem?

Jak uwazasz, ze to zagraza zyciu, to lepiej idz do lekarza...

Pawel
      • fasolka_88 Re: Szybko bo umieram 16.08.13, 10:01
        dokładnie, może za dużo syfu dla organizmu.. ja jak przestałam jesc syfskie jedzenie to mi przeszło czesc objawow bb
        • jan.nowak2000 Re: Szybko bo umieram 16.08.13, 20:03
          Może to grzyb?...
    • madziaifilip Re: Szybko bo umieram 16.08.13, 22:37
      Jestem pełna zdumienia - pijesz colę i jesz chamburgery podczas leczenia antybiotykami? Może źle zrozumiałam , na pewno.
      • deathrone Re: Szybko bo umieram 16.08.13, 22:56
        po kilka puszek dziennie ładowałem... takie zimniutkie z zamrażalnika. Jadłem też pizze, chleb z szynką, boczek, frytki, chipsy, mleko przez cały tydzień.
        • gralint Re: Szybko bo umieram 17.08.13, 09:33
          Nie pij coca-coli z zamrażalnika! Bo stwarzasz za duzy szok termiczny dla organizmu i stad infekcja. Przeziebiles sie i tyle.
          Przerzuc sie na kwas chlebowy "Obolon" produkcji ukrainskiej, ma swietny smak, jest gazowany, i zawiera sporo witamin B gdyz pochodzi z procesu fermentacyjnego slodu jeczmiennego, na upaly idealny i do tego zdrowy! Coca-cola to sam plastik. Jedynie co
          coca-cola ma OK to kofeine ,ktora dziala ozywiajaco bo podnosi cisnienie troche.
          • deathrone Re: Szybko bo umieram 17.08.13, 10:22
            kwasy chlebowe mi nie smakuja, a coca-cola ma koke, dlatego tak uzależnia
            • fasolka_88 Re: Szybko bo umieram 18.08.13, 11:10
              haha cola z zamrażalki i wszystko jasne, po prostu cie pewnie anginka zlapała i tyle
              • deathrone Re: Szybko bo umieram 18.08.13, 14:54
                ok, już przeszło;. Pomogł propolis w sprayu i polopiryna
        • wroteknowynick Re: Szybko bo umieram 20.08.13, 23:33
          frytki to ziemniaki wiec cukier...borrelia bierze energie z beztlenowego rozkladu glukozy, cukier takze zasila zapalenie w organizmie.
    • will_i_ever_learn Re: Szybko bo umieram 16.08.13, 23:05
      deathrone napisał(a):

> Jestem na stałej antybiotykoterapi (borelioza i chlamydia). Biorę następujące a
      > ntybiotyki: rifampicina, doxycyklina, azytrymocyna, tynidazol.
      >
      > 2 dni temu wypiłem dużo coca-coli i zjadłem fast fooda. Następnego dnia pojawił
      > się ból gardła, piekący katar, dreszcze, ogólne rozbicie jak przy chorobie, bó
      > l głowy. Jest coraz gorzej i pogarsza mi sięz godziny na godzinę. Co to może by
      > ć?

Idiotyzm.
      • juanda Re: Szybko bo umieram 19.08.13, 17:22
        deathrone a to pierszy raz się skusiłeś czy może za kturymś razem taki efekt "uzyskałeś"
        • gra-ga Re: Szybko bo umieram 20.08.13, 21:24
          Nie wierzę cukier i abx !!!???
          • werrtor Re: Szybko bo umieram 20.08.13, 23:20
            Widzę pełny luz smile antybiotyki i coca cola i fastfood, ja piernicze ale jazda, chociaż słyszałem o ewenementach co piwem zapijali.
            A ja pełna dieta i co... po miesiącu brania antybiotyków złapałem clostridium i przewód pokarmowy się całkowicie posypał.
            Ale generalnie gratulacje, bo nie jedna osoba czytająca ten wątek się szeroko uśmiechnęła smile))
            • wroteknowynick Re: Szybko bo umieram 20.08.13, 23:31
              dethrone, twoje objawy sa nasilane przez cukier. pszenica szczegolnie, coca cola to potworne ilosci cukru....
              • deathrone Re: Szybko bo umieram 21.08.13, 00:39
                przez 2 tygodnie chlałem po 3-4 puszki coli,pepsi, sprite dziennie... Piłem zawsze schłodzone z zamrażalnika, a ten efekt bólu gardła uzyskałem jak napiłem się ciepłego.

Mi też się zawsze pogarszało na pszenicy i po cukrze, ale to mnie jakos w ogole nie ruszalo... to bylo podczas upałów, teraz jak temperatura spadła dostałem po nosie... czuję grzybicę - biały nalot na rekach, srama 2 razy dziennie, źle się czuję rano... ale spoko, do odratowania... na diete wróciłem. Ale ziemniaki to jem normalnie, juz nie przesadzajmy.
                • deathrone AIDS 21.08.13, 00:41
                  wiecie, ja to mam trochę wyjebane na to leczenie, bo prawdodpobnie mam też HIVa. (jak się zaraziłem chlamą od tamtej laski to miałem tygodniową sraczkę i masakryczne poty, od tego czasu zaczalem bardzo chudnac i mimo ze teraz odzyskałem już starą wagę to mam zapadniete kosci policzkowe jak kosciotrup).
                  • deathrone Re: AIDS 21.08.13, 00:42
                    a tak sie dzieje podobno przy aids z tymi koscmi policzkowymi... wiec mam to gdzies bo i tak nie dlugo zdechne.
    • pies_z_laki_2 Re: Szybko bo umieram 23.08.13, 16:27
      Kochani, nie widzicie, że to wielki fake?
      Jak zwykle zresztą u tego usera i jak zwykle u niego na wielu forach... Ma za dużo czasu i uwielbia spamować. I za którymś razem się doigra tongue_out

Death - ostrzegam cię!
      • deathrone Re: Szybko bo umieram 24.08.13, 01:27
        chyba cierpisz na schizofrenie paranoidalną. Mam Ci zrobić zdjęcie mojej szafki wypchanje abaxami? i nagrać filmik jak wcinam cos "niedozwolnego" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka