Dodaj do ulubionych

Protomyxzoa FL1953

02.12.13, 18:12

Czy to podobne do pierwotniakow dziadostwo z rodziny malarii blokuje leczenie...
Przenoszone czesto przez komary... trudne do wyleczenia, produkujace mase biofilmow w organismie... itp itd

protomyxzoa.org/
www.betterhealthguy.com/physician-s-round-table-2012
Obserwuj wątek
    • bbeap Re: Protomyxzoa FL1953 06.03.14, 20:56
      FL1953 - Protomyxzoa Reumatica
      Pomyslalam, ze napisze troche wiecej o tym, jako ze mam troche informacji.
      Scott, ktory prowadzi blog i strone www.betterhealthguy.com byl na tyle uprzejmy zeby przeslac mi pdf z objawami i sugestiami leczenia.
      Signs and Symptomps (nie mam sily tlumaczyc dzisiaj, moze innym razem):
      - cold hands and feet, often clammy
      - poor to "pathetic" capillary refill, skin color changes - pale, dusky, hyperemic (red), mottled
      - HA, pain behind/in eyes
      - scalp sores
      - sinus congestion, PND, teeth pain
      - palpitations
      - SOB, air hunger, dry cough, episodic and periodic
      - abdominal pain, nausea, IBS
      - bladder pain/dysfunction, intestinal cystitis
      - joint and muscle pain, weakness, twitches
      - profound fatigue, complete loss of aerobic exercise tolerance
      - sweats (night/day), chills, flushes, dizziness
      - insomnia, profound brain fog, poor balance
      - anxiety, panic, OCD, irritability, agitation, impulsitivity, ADD, emotionality
      - hypercoagulation

Leczenie:
      Eliminacja wszelkich tluszczow - McDougall diet
      Eliminacja pieczywa, produktow zawierajacych arginine
      Wit D do poziomu 70 i tak utrzymywac
      Alinia, Artemisin, Ivermectin, Plaquenil, Tetracykliny, Metro, Tini, czasami Makrolidy
      Dieta bogata w bioflawonoidy
      Mineraly
      Detox! - nerki, watroba, ukl limfatyczny - koniecznie
      Preparaty:
      Bab-2 z Beyond Balance
      Ziola:
      Artemisia, Cryptolepis, Coptis, Cumanda
      Jednoczesnie trzeba stosowac 3 lub 4 preparaty z wyzej wymienionych naraz!
      Koniecznie enzymy na biofilmy - jest to organizm, ktory produkuje ogromne ilosci biofilmow a wiec enzymy to koniecznosc, takie jak:
      - bolouke - lumbrokinase
      - nattokinase
      - serrapeptase
      - interfase plus
      - interfase
      - plant enzyme digestive formula
      - digestzymes
      - wobenzyme
      - intestazyme
      - marcozymes
      Zazwyczaj stosowana: lumbrokinase, nattokinase, czy serrapeptase lub plant enzyme digestive, interfase plus.
      Koniecnie: Alinia lub Metro lub Tini 500 mg x 2 przez 2-5 dni i 2-7 dni przerwy
      Reakcja Herx:
      Massive body pain, HA, brain fog, anxiety, paranoia, rage, impulsivity hallucinations, irritability, twitching, fatigue, joint pain, myalgias, abdominal pain, diarrhea or constipation, left upper quadrant pain, bladder pain/irritability, incontinence, sleep disturbance, worsening of hypercoagulability.
      Jednym slowem reakcje na keczenie sa potworne, jeszcze raz zaznacze, ze conajmniej 3-4 srodki plus enzymy i dieta musza byc stosowane jednoczesnie.
      W sytuacji silnych reakcji herx zwiekszyc dawke enzymow, detox, detox, detox!

www.betterhealthguy.com/dr-stephen-fry-on-fl1953
      • wietom1 Re: Protomyxzoa FL1953 07.03.14, 10:42
        Śledziłem kiedyś ten temat gdy źle się poczułem po argininie. Chyba niepotrzebnie się obawiałem, ale... o walce z protomyxozoa też przeczytać też na tej stronie christavanderham.blogspot.ca/2011/01/mysterious-devastating-curable-fl-1953.html
        • ta.ola Re: Protomyxzoa FL1953 07.03.14, 13:02
          Bardzo proszę napiszcie w jakiej ilości macie zalecone/ stosujecie enzymy.
          Ile Lumbro/Natto i czy powinno się je stosować z dala od abx?
          • bbeap Re: Protomyxzoa FL1953 17.03.14, 19:16
            Lumbro podobno dziala najlepiej z wszystkich enzymow ale warto dorzucic nattokinase - te zapobiega powstawaniu nowych, chyba ze ktos bierze serrapeptase - te jest slabsze od poprzednich, ale posiada wlasciwosci obu.
            Ola, enzymy bierze sie x2 dziennie po 1/2 kaps w odstepie 2h od jedzenia, ale zaczyna sie od jednej kapsulki.
            Co do biofilmow to nalezy stosowac kilka preparatow dzialajacych na nie jednoczesnie.
            Inne to np NAC, czystek, chlorella, chelatory metali ciezkich, buhner pisze o mleczku pszczelim i glistniku, dr Klinghardt glownie czystek, rechtsregulat, chelatory, pisze ze artemisia moze usuwac niektore komponenty biofilmow.
            Dr Schaller pisze o protease, NAC, dlugotwale branych duzych dawkach zithromax/biaxin.
            Dr Eva Sapi o Samento + Banderol - te glownie na biofilmy boreli.
            Dr Horowitz wszystkim pacjentom zaleca serrapeptase lub lumbrokinase i nattokinase, wszystkich tez detoksykuje z metali, dochodze wiec do wniosku, ze jednoczesnie dziala roznymi narzedziami na biofilmy.
            Jedno wiem napewno, brak stosowania preparatow na biofilmy jest jedna z przyczyn niepowodzen leczenia. Inne to "przeaczanie" bartonelli, babesi, nie wspomne o FL1953 i pasozytach.
        • bbeap Re: Protomyxzoa FL1953 17.03.14, 19:06
          Czasem dobrze robi przeczytanie takiej historii z tzw "happy end'em" smile
          Pozdrawiam
      • bbeap Re: Protomyxzoa FL1953 17.03.14, 19:03
        Dziwi mnie, ze nikt o tym nie mowi... nie leczy... to czesto blokuje leczenie... w masywnych biofilmach, ktore to buduje siedza sobie spokojnie i borele, bartonellozy, babesie i inne...

www.personalconsult.com/posts/treatment-of-protomyxzoa-rheumatica.html
        www.personalconsult.com/posts/FL1953.html
        Inna nowina to taka, ze preparaty na biofilmy to koniecznosc przy kazdej z tych paskud i nie jeden a kilka w tym samym czasie...

Czytac publikacje badan dr Evy Sapi i dr Eda Breitschwerdt'a, tego ostatniego glownie o bartonelli.

lymeinfo.wordpress.com/2009/04/13/ignore-bartonella-stay-ill-lose-a-relationship-job-or-hurt-an-organ-part-1/comment-page-1/#comment-73

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka