jaca2303
14.01.19, 21:12
Witam wszystkich forumowiczów.Chciałbym przedstawic swoją historie.. poczatek września ogólne pogorszenie samopoczucia,bóle głowy,palpitacje serca uczucie jak gdyby serce "chciało wyskoczyc" , jednorazowe omdlenie-lekarz pierwszego kontaktu ekg i badanie tętna -{stwierdził iż prawdopodobnie ekg jest zepsuty widząc zapis} efekt?marsz na izbe przyjeć do szpitala miejskiego i tutaj dopiero sie zaczeło ekg #3,kroplowka na "rozrzedzenie krwi"diagnoza blok przedsionkowo-komorowy drugiego stopnia 2:1 skierowanie do odziału elektrokardiologi celem rozwazenia implantacji rozrusznika serca z powodu napadowego bloku przedsionkowo-komorowego -szok.Po rozmowie z lekarzem odmawiam transportu do szpitala byłem naprawde zszokowany, na moje szczescie lekarz z izby przyjeć przepisał mi profilaktycznie doksycyline{oczywiscie opowiedziałem o bliskich spotkaniach z kleszczami ,które miałem latem na wywczasie} po trzech tygodniach brania antybiotyku dolegliwosci ustąpiły ,majac skierowanie dostałem termin w połowie pazdziernika na pobyt na oddziale elktrokardiologi -piec dni badań i niewykryto zadnych anomali "niekwalifikuje sie do zabiegu' i na koniec badanie w kierunku boleriozy ktore dostałem póżniej pocztą do domu wynik-bolerioza igg 142,9 ru/ml igm 13,4-rozważyć inne zakażenia odkleszczowe to tyle no i oczywiscie skierowanie do poradni pilne.Na poczatku grudnia byłem prywatnie bo oczywiscie terminy z nfz dopiero wrzesień ,pani doktor po zapoznaniu sie z dokumentacją zaproponowała leczenie 21 dniowe w szpitalu zakaznym -hm dla mnie to troche dziwne i własnie nie wiem czy sie zdecydowac ,czy nie trzeba dodatkowych badan?Może na koniec napisze cos o obecnych chyba objawach ,od około miesiaca zauwazyłem-dretwienie i palenie konczyn ,niepokój nieuzasadniony lęk ,chwilowe bóle narzadów wew. ,uczucie bycia za "szybą" ,lekką psychoze ,skołowanie czy to mozliwe iz bolerioza znowu atakuje z innymi objawami?Sam juz niewiem moze wizyta u psychiatry coś wyjasni- jestem naprawde skołowany moze którys z forumowiczów cos doradzi...........