Dodaj do ulubionych

Bolerioza a biorezonans

27.07.06, 12:35
Wczoraj zrobiłam sobie badanie biorezonansem ponieważ męczyłam się od dawna z zatokami i lambliami a zwykłe badania laboratoryjne wykazywały, że jestem zdrowatongue_out. Na tym badaniu wyszło mi, że oprócz licznych bakterii jestem posiadaczką boleriozy. Kleszcz ugryzł mnie raz w życiu 3 lata temu po czym nie miałam żadnych niepokojących symptomów. 2 lata teamu leżałam w szpitalu (wyrostek) i z tym właśnie wiązałam moje problemy zdrowotne. Oczywiście dla lekarzy byłam zdrowa bo miałam cudowne wyniki badań. Kiedy do moich dolegliwości doszło chroniczne zmęcznie, myślałam że to przez lablie i problemy z zatokami. Teraz w końcu po tak długim czasie bezskutecznych starań, dowiedziłam się w końcu co może być przyczyną moje złego stanu zdrowia. Oczywiście, jest to zbyt poważny problem aby leczyc go biorezonansem. Czy ktoś wykrył z was bolerioze biorezonansem i czy wynik tego badania jest pewny? Już widze jak idę po raz kolejny do lekarza i słyszę, że sama wymyślam sobie chorobysad
Obserwuj wątek
    • trinity28 Re: Bolerioza a biorezonans 27.07.06, 16:35
      Biorezonans kojarzy mi się z metoda wykrywajaca rodzaj alergii i jej leczenie.
      Gdzie byłaś że stwierdzono u Ciebie boreliozę?
      • dakki-chan Re: Bolerioza a biorezonans 27.07.06, 22:06
        Dzięki tej metodzie można wykryć w organiźmie, szkodliwe bakterie, wirusy i grzyby, alergie również i niby pozbyć się tego wszystkiego. U mnie to niestety była ostatnia szansa aby dowiedziec się co tak mnie męczy od dłuższego czasu bo wszystkie konwencjolalne środki zawiodły. Co do diagnostyki jestem skłonna przyznać, że jest skuteczna jednak nie jestem skłonna uwierzyć w jej cudotwórczą moc leczniczątongue_out Dlatego teraz muszę zrobić potrzebne badania aby to potwierdzić tą diagnozę bo nie sądze, żeby jakiś lekarz potraktował poważnie takie badnieuncertain
        Badanie robiłam w Tarnowie a nazywa się to "terapia Mora".
    • artur737 Re: Bolerioza a biorezonans 27.07.06, 16:42

To chyba jakies czary mary
      • jmgpk6 Re: Bolerioza a biorezonans 28.08.06, 11:09
        Z biorezonansem miałem ciekawy przypadek.Lecząc się na candidę po jednym z
        seansów nagle poczułem się rewelacyjnie-całkowicie zdrowy,jak nowo
        narodzony.Radość trwała jednak krótko-po kilku dniach wróciłem "do normy"a
        nawet gorzej.Dziś myślę,że wtedy przez pomyłkę (pomylono choroby)zostałem
        podłączony na boreliozę zamiast na kandydozę i stąd efekt,a dopiero dziś
        wiem,że "pod spodem"(pod kandydozą) jest u mnie borelioza.Nawiasem-candidy w
        jelicie juz nie mam(duży sukces)co nie znaczy,że nie mam jej w reszcie
        organizmu.Właśnie dziś idę znów na biorezonans,z którym wiążę pewne
        nadzieje.jmgpk6
        • jmgpk6 Re: Bolerioza a biorezonans 31.08.06, 10:00
          Informuję,że byłem na biorezonansie.Pan zdiagnozował (potwierdził)boreliozę a
          (i tu sensacja)uznał,że nie ma candidy(!)po długim chorowaniu.Co ciekawsze-
          podjął sie ...leczenia borelki biorezonansem.Zaliczony jeden seans-bez
          sensacji.jmgpk6
        • julo2000 Re: Bolerioza a biorezonans 28.03.21, 13:13
          Polecam prawdziwy biorezonans u Naturopaty Wikarskiego w Warszawie. Przeczytajcie także jego książkę Biorezonans zdrowie bez recepty. Wiele wyjaśnia i pisze. Praktyk od ponad 20 lut. Pomógł mi i mojej całej rodzinie. Jest skuteczny. Polecam go zawsze. A tu link do książki alergikus.pl/biorezonans-zdrowie-bez-recepty-jacek-wikarski/

jmgpk6 napisał:

> Z biorezonansem miałem ciekawy przypadek.Lecząc się na candidę po jednym z
          > seansów nagle poczułem się rewelacyjnie-całkowicie zdrowy,jak nowo
          > narodzony.Radość trwała jednak krótko-po kilku dniach wróciłem "do normy"a
          > nawet gorzej.Dziś myślę,że wtedy przez pomyłkę (pomylono choroby)zostałem
          > podłączony na boreliozę zamiast na kandydozę i stąd efekt,a dopiero dziś
          > wiem,że "pod spodem"(pod kandydozą) jest u mnie borelioza.Nawiasem-candidy w
          > jelicie juz nie mam(duży sukces)co nie znaczy,że nie mam jej w reszcie
          > organizmu.Właśnie dziś idę znów na biorezonans,z którym wiążę pewne
          > nadzieje.jmgpk6
    • wozny1234 Re: Bolerioza a biorezonans 15.09.21, 08:42
      Biorezonans nie wszędzie jest dobry. Ja polecam gabinet Herbasol tam robią metodą dr Schimella - jest ona o wiele dokładniejsza. Potem na takim badaniu tłumaczą co i jak i czemu zaraziliśmy się danym patogenem. W cenie też jest konsultacja zielarska i dietetyczna, wiec ci mówią co z tym można zrobić. Jak ktoś jest zainteresowany to może chodzić na terapie generatorem plazmowym.
    • leszekk1234 Re: Bolerioza a biorezonans 24.10.22, 22:18
      u mnie birezonans wykrył
    • crav21 Re: Bolerioza a biorezonans 08.11.22, 18:54
      Zależy jaki biorezonans, ja najpierw swoją diagnostykę opierałem tylko na biorezonansie, po czasie gdy zrobiłem badania krwi, wykrycie pokryło się w 80 %. Ja akurat robiłem w Elmedic w Łodzi, polecany nawet przez niektórych lekarzy ILADS smile
    • leszekk1234 Re: Bolerioza a biorezonans 12.11.22, 11:40
      miałem biorezonans wykrył borelioze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka