prusak4 21.12.06, 14:48 proszę o namiary na lekarza leczacego boreliozę w Kielcach mój wynik WB dodtani w klasie Igg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prusak4 Re: lekarz w Kielcach 21.12.06, 14:49 proszę o namiary na: prusak4@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
stuffan Re: lekarz w Kielcach 21.12.06, 16:37 hahaha stary nie ma lekarza w kielcach nikt ci nie napisze gdzie go znalesc bo nikt nie wie poczytak forum dokladnie to bedziesz wiedzial co i jak ja sam tak napisalem za pierwszym razem ,dokladnie tak samo a to bylo tak nie dawno ........... czytaj forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedziesz wiedzial wiecej od lekarzy na temat borelki (niech ja ch.......) )) pozdro Odpowiedz Link
amorejalo Re: lekarz w Kielcach 21.12.06, 21:36 Stuffan, widzę że już się zadomowiłeś na tym forum )) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
stuffan Re: lekarz w Kielcach 21.12.06, 22:56 czcesc no chyba zadomowilem ale tez trzeba tu glowa ruszac bo masa oszolomow hehehehe taka prawda dobry nastroj mnie nie opuszcza ))) ciekawe jak dlugo hehehehe nawet mam taki wierszyk na te okolicznosc hehehe "kiedy martwie sie ,wszystko w dupie mam i spie " ))))) hehehehe milego wieczoru ludzie i nie dawajcie sie bo nie warto wesolych swiat ,kto tam ochodzi bo ja to nie,wolnym jestem ptakiem i mam to gdzies ))) Odpowiedz Link
malgo-sia77 Re: lekarz w Kielcach 09.10.07, 16:46 Witam, Mam pytanie, Gdzie był robiony WB w Kielcach ? Odpowiedz Link
zuza04 Re: lekarz w Kielcach 21.12.06, 22:34 Witaj ja jestem z kielc ,ale nie znalazłam tu żadnego lekarza a ci których spotkałam ,leczą standardowo czyli 2x100 unidoksu przez miesiąc, objawów wogóle nie biorą pod uwagę ,nawet ich nie obchodzi co cię boli, tylko wyniki,a nawet jak i te są dodatnie to i tak ciężko im w to uwierzyć ja jestem umówiona z lekarzem z krakowa-bea z forum jeżeli chcesz to mogę ci dać namiary powodzenia Odpowiedz Link
renata412 Re: lekarz w Kielcach 03.01.07, 14:39 Czytałam na forum o niej. Prosze Cie daj mi adres do niej lub nr telefonu. Dzieki - Renata Odpowiedz Link
ela352 Re: lekarz w Kielcach 03.01.07, 15:41 JA TEŻ PROSZE O NAMIARY LEKARZA W KRAKOWIE!!! MóJ e-MAIL TO artek10@neostrada.pl Odpowiedz Link
zuza04 Re: tak z ciekawości, które prążki masz + ?? 03.01.07, 20:37 Witam bb.werbowy@poczta.onet.pl to jest adres skrzynki do bey-lekarki z Krakowa ja się z nią kontaktowałam w ten sposób,później telefonicznie umówiłam czas i miejsce spotkania,napiszcie napewno odpowie, a tak z ciekawości jesteście może z Kielc? Odpowiedz Link
vernon7 Re: lekarz w Kielcach 15.02.07, 10:07 Poprosze namiary na lekarza w Warszawie, na d.pietron@gmail.com Odpowiedz Link
vernon7 Re: lekarz w Kielcach 15.02.07, 10:31 Przeczytalem, rozumiem ze trzeba pytac konkretne osoby, ale ja nie wiem kogo, dlatego podalem mojego prywatnego maila. Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Odpowiedz Link
nataszkam Re: lekarz w Kielcach 15.02.07, 10:57 ech, Vernon. Coś Ci kiepsko to czytanie idzie Pozostaje albo zainteresować jakiegos lekarza Twoim problemem, albo... jechac na południe Polski, bo inne rozwiązanie nie wchodzi w grę- o ile chcesz się pozbyć "zespołu poboreliozowego" Namiary na lekarza z Krakowa masz dokładnie w tym watku. Odpowiedz Link