dartom.www 18.02.07, 13:08 ma ktoś z forumowiczów może stwierdzone nieprawidlowe eeg? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawan1 Re: borelioza i eeg 18.02.07, 13:26 U mnie opis był wniosek "zapis z dyskretnymi cechami podrażenienia". Nie wiem co to oznacza, neurolog powiedziała, że to nic takiego. Odpowiedz Link
metroo Re: borelioza i eeg 19.02.07, 11:49 Opis mojego Eeg- zapis podejrzany jest o zmiany podrażnieniowe w okolicy centralno-skroniowo-ciemieniowej lewej.Lekarz nie kazał mi się przejmować,bo dużo ludzi zdrowych tak ma.Może bym uwierzyła,gdybym nie miała tych jazd w głowie. Odpowiedz Link
nataszkam Re: borelioza i eeg 19.02.07, 11:56 Miałam robione EEG jeszcze przed rozpoznaniem. Wykazało niedokrwienie mózgu- zdaniem neurologa całkiem typowe dla kobiet (!!!). Odpowiedz Link
mariano_84 Re: borelioza i eeg 21.02.07, 08:47 U mnie płaski odczyt z okolic czołowych...Tez lekarz mowi ze to nic takiego ale wiem ze bredzi i jak bym sie gluchal to bym nic nie osiagnal! Odpowiedz Link
dx771 Re: borelioza i eeg 21.02.07, 15:34 Czy są zmiany w badaniu EEG które mogą wskazywać na borelioze, a jeżeli tak to prosiłbym o umieszczenie listy zmian które mogą wskazywać na ta chorobę. Choć zdaje sobie sprawę że nie ma nigdy pewności że te zmiany pochodzą od boreliozy . Odpowiedz Link
dartom.www Re: borelioza i eeg 25.02.07, 12:54 ja mam: '...ciągła czynność napadowa w okolicach skroniowych...', poteżny ból glowy, później drgawki, jazdy takie że nieporozumienie,głównie agresja - zmienilem sie w jakiegos psychopate , stracilem szkole, milosc i prawie życie Odpowiedz Link
n.n Re: borelioza i eeg 13.03.07, 11:16 Ja wczoraj byłam na eeg, niestety chamstwo wśród lekarzy to normalność więc nie zostałam przyjęta na konsultację po badaniu (i super bo nie mam l4 do pracy). Ze względu na pracę idę dopiero za miesiąc. Na pierwszy rzut oka lekarka stwierdziła, że jest ok ale bardzo szybko przyglądała te kartki więc nie wiem czy dokładnie. Zobaczę jak to się rozwinie ale już rozglądam się za kolejnym lekarzem i czekam jeszcze na wynik pcr rt. Jedno pytanko: czy w 100% poprawne eeg może być podstawą do podważenia neuroboreliozy? Odpowiedz Link
gaikmaik Re: borelioza i eeg 14.03.07, 05:50 eeg nie jest badaniem stosowanym w diagnozowaniu neuroboreliozy. Odpowiedz Link