zazule 20.08.08, 19:32 na jakis czas z forum, nie bede tez odpowiadac na poczte - przepraszam. Zycze wszystkim powodzenia w leczeniu. zaz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swigonka Re: znikam 20.08.08, 19:37 ? czemu zaz? mam nadzieję, że u Cibie ok? wracaj szybko! plsssssss... Odpowiedz Link
flork74 Re: znikam 20.08.08, 19:45 Szkoda!I lancuch nie jest lancuchem gdy brakuje mu ogniw,tak to forum nie bedzie tym czym jest bez Twoich cennych uwag i porad przez ten czas.Czekamy!Pozdrawiam Rodzinke!!! Odpowiedz Link
dx771 Re: znikam 20.08.08, 19:58 Szkoda że Ciebie nie będzie Zaz - ostatnio kilka razy szczęka mi opadała po Twoich wpisach, które były geniane. Myślę że paru chorym bardzo pomogłaś. Choć z drugiej strony dziwiłem się skąd masz tyle sił żeby tak długo udzielać się na forum. 3 chore dxy czekają na Ciebie! Odpowiedz Link
klematis7 Re: znikam 20.08.08, 20:07 Rodzinę tworzymy w całości, więc smutno się robi, kiedy ktoś odchodzi Wracaj szybko! Odpowiedz Link
bagnowska Re: znikam 20.08.08, 20:39 Dziękuję, Zazulko! Tak bardzo mi pomogłaś! Odpocznij, wracaj, czekamy... Odpowiedz Link
niebieskaaa Re: znikam 20.08.08, 23:15 zrobiłaś/robisz wiele dobrego. mam nadzieję, że to rozstanie nie będzie zbyt długie, bo bolesne będzie na pewno, więc wróc niedługo. pozdrawiam ANia PS. tak w ogóle to fajny z Ciebie Zazulek Odpowiedz Link
dx771 Re: znikam 20.08.08, 23:50 Tyle wpisów! Zazule jesteś niezbędna. Pewnie gdybym ja założył taki wątek to dostał bym tylko jeden wpis. Od Klematis lub Grizaca: "Dx ureguluj zaległe składki" Odpowiedz Link
nataszkam Re: znikam 21.08.08, 10:56 Zazi, farmazony przecież pleciesz- jak to znikasz? Chyba, że znowu na Krym się wybierasz Odpowiedz Link