predrak 27.08.09, 09:01 macie czy też macie takie sztywne mięśnie w moim przypadku są strasznie sztywne mięśnie nóg jak się tego pozbyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flork74 Re: sztywność mięśni nóg 27.08.09, 09:24 Witaj! Tak mam taka sztywnosc miesni nog o jakiej mowisz w watku.Uczeszczajac na rehabilitacje po cwiczeniach miesnie lewej nogi rozmasowywal rehab.-masazysta.To bylo dla mnie zbawienne.Mysle ze i Tobie pomoglby taki wlasnie masaz. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link
bagnowska Re: sztywność mięśni nóg 27.08.09, 10:00 cześć, predrak Widzę, że problemy mamy te same. Od kilku miesięcy wyczyniam cuda z nogami Grześka,żeby je zgiąć, a więc potwornie sztywne mięśnie i stawy. Czasem nie mam siły na poranną namiastkę rehabilitacjim którą usiłuję prowadzić. Jutro przychodzi wreszcie rehabilitant na rekonesans i zaczynamy PNF. Kiedyś (w ramach NFZ) ta metoda przynosiła u Grzesia b. dobre efekty. Długo nie było nas stać na prywatną rehabilitację (a dofinansowanie już zabrali Grześkowi parę lat temu...), ale niedługo spłyną darowizny z 1% i już możemy coś planować POzdrawiam - Basia Odpowiedz Link
ewewa1 Re: sztywność mięśni nóg 27.08.09, 11:00 mnie na sztywność nóg a dokładnie łydek, bo uda doszły dopiero po tini pomagały ćwiczenie rozciągające takie delikatne typu pilates. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mscislaw.zawiedziony Re: sztywność mięśni nóg 27.08.09, 11:29 predrak napisał: > macie czy też macie takie sztywne mięśnie w moim przypadku są strasznie > sztywne mięśnie nóg jak się tego pozbyć? Mydocalm Forte na sztywność-pomógł plus ćwiczenia, wcześniej same ćwiczenia sprawiały ogromny ból. Glucosamamine HCl 1500mg with MSM 1500mg firmy Kirkland na stawy i stany zapalne, czekam na efekt www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic Więc, sądzisz, że potrafisz odróżnić Raj od piekła Niebo od bólu?... Odpowiedz Link