Dodaj do ulubionych

co będzie lepsze

03.12.18, 19:47
Droga wróżko, mam jeszcze jedną prośbę jeśli to nie problem, co będzie dla mnie korzystniejsze w ciągu najbliższego roku 2019, czy sprzedaż mieszkania i pójście na wynajem, czy pozostanie w obecnym mieszkaniu i przeczekanie w nim trudnych czasów? Moje mieszkanie jest dość zapuszczone, mieszkam w nim razem z dzieckiem i obecnie nie stać nas nawet na remont jej pokoiku więc wymyśliłam, że będę próbować sprzedać obecne mieszkanko i wynająć inne mieszkanie, ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie, gdyż długo jeszcze będę spłacać kredyt za nie... Może więc być tak, że na jego sprzedaży nic nie zarobię, tyle że pozbędę się kredytu i będę mogła (mam nadzieję) w tej cenie raty kredytu wynająć mieszkanie w lepszym stanie od obecnego. Bardzo proszę o wróżbę
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do milivanili - co będzie lepsze 05.12.18, 17:16
      Droga milivanily,
      oczywiście wybór należy tylko do ciebie, gdyż karty pokażą jedynie efekt/skutek, jaki nastąpi po twojej decyzji.

1/ jeśli zdecydujesz zostać : 8 buław + 3 monet + 5 buław - pewnie będziesz się dalej zmagać z trudnościami, jakie czekają w 2019 r., być może nawet potrzebna będzie pomoc/wsparcie innych osób, albo (jeśli nastąpią niekorzystne sprawy finansowe) dogadywanie się z bankiem odnośnie kredytu, czasami ciężko będzie przetrwać ew. komplikacje, ale wg kart podołasz przeszkodom, dasz radę i znajdą się takie osoby, które pomogą (będą wspierać) lub sytuacje, z których wybrniesz.

2/ jeśli sprzedasz: 8 mieczy + 10 mieczy + Pustelnik - tu już pokazały się karty negatywne, w tej sytuacji czeka ciebie więcej cierpienia, nieprzyjemności, niekorzystnych spraw, uwiezienia we własnych lękach/obawach, zaciśnięcie pasa, niemożność poradzenia sobie w trudnych chwilach, niekorzystne doświadczenia losu oraz samotność, odizolowanie a i być może pozostanie bez jakiegokolwiek lokum.
      uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka