Dodaj do ulubionych

Bezprzewodowy internet

10.09.09, 16:13
Chcę kupić sobie bezprzewodowy internet typu jakiś z iplus, blueconnect, itd.
Wie ktoś co najlepiej opłaca się wziąść w Siedlcach, głównie chodzi mi o
szybkość łącza.
Obserwuj wątek
    • dywaneria Re: Bezprzewodowy internet 10.09.09, 16:15
      dywaneria napisał:

> Chcę kupić sobie bezprzewodowy internet typu jakiś z iplus, blueconnect, itd.
      > Wie ktoś co najlepiej opłaca się wziąść w Siedlcach, głównie chodzi mi o
      > szybkość łącza.

wziąć*
      • avepawcio666 Re: Bezprzewodowy internet 10.09.09, 19:49
        Nie polecam żadnego z nich jakość łącza pozostawia wiele do życzenia. prędkości
        odbiegają od tych na umowie zależne są od odległości od nadajnika a do tego są
        limity pobierania. Popytaj w swojej okolicy i załóg sobie od innego dostawcy. W
        jakim rejonie mieszkasz może mogę ci coś podpowiedzieć.
    • anuska42 Re: Bezprzewodowy internet 10.09.09, 20:35
      jeśli lubisz się wkurzać na wolny internet lub jego brak to polecam play:) a
      szczerze to większego syfu chyba nie ma:/
      • tequilla_groovie Re: Bezprzewodowy internet 11.09.09, 09:02
        anuska42 napisała:

> jeśli lubisz się wkurzać na wolny internet lub jego brak to polecam play:) a
        > szczerze to większego syfu chyba nie ma:/

witam,
        hmm, opinia zapewne subiektywna i uzależniona od miejsca w którym łącze było
        używane.
        Tak to jest z dostępem bezprzewodowym "GSM" że wiele zależy od odległości od
        anteny.
        Miałem okazje używać Play (1Mb/s) z limitem 5 GB - w okolicach ul. janowskiej w
        Siedlcach i ku mojemu zaskoczeniu chodziło to bardzo dobrze. Nie traktowałem
        tego jako mierny zamiennik "kablowego" połączenia ale jako normalne narzędzie
        pracy w sieci.
        Obecnie chyba najlepszą ofertę w stosunku PLN/limit danych - ma Play mimo
        wszystko. Era tez coś pozmieniała ze względy na swoje 13e urodziny.
        Tak czy inaczej istotne jest to gdzie najczęściej będzie się taki dostęp
        wykorzystywać - w tym miejscu lokalizować najlepszy sygnał (dostawcę)
        ps. jest coś takiego jak uruchomienie usługi na próbę.

pozdr,
        Tequilla
        • darekow07 Re: Bezprzewodowy internet 11.09.09, 12:44
          Wez cos na probe sobie. Ja polecam orange z cdma; mozna wziac na 30 dni i przetestowac. cdma ma ten plus, ze jak znika zasieg 3g, to zawsze ma sie to cdma i nie trzeba meczyc sie na edge czy gprs.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka