dywaneria 10.09.09, 16:13 Chcę kupić sobie bezprzewodowy internet typu jakiś z iplus, blueconnect, itd. Wie ktoś co najlepiej opłaca się wziąść w Siedlcach, głównie chodzi mi o szybkość łącza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dywaneria Re: Bezprzewodowy internet 10.09.09, 16:15 dywaneria napisał: > Chcę kupić sobie bezprzewodowy internet typu jakiś z iplus, blueconnect, itd. > Wie ktoś co najlepiej opłaca się wziąść w Siedlcach, głównie chodzi mi o > szybkość łącza. wziąć* Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: Bezprzewodowy internet 10.09.09, 19:49 Nie polecam żadnego z nich jakość łącza pozostawia wiele do życzenia. prędkości odbiegają od tych na umowie zależne są od odległości od nadajnika a do tego są limity pobierania. Popytaj w swojej okolicy i załóg sobie od innego dostawcy. W jakim rejonie mieszkasz może mogę ci coś podpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska42 Re: Bezprzewodowy internet 10.09.09, 20:35 jeśli lubisz się wkurzać na wolny internet lub jego brak to polecam play:) a szczerze to większego syfu chyba nie ma:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla_groovie Re: Bezprzewodowy internet 11.09.09, 09:02 anuska42 napisała: > jeśli lubisz się wkurzać na wolny internet lub jego brak to polecam play:) a > szczerze to większego syfu chyba nie ma:/ witam, hmm, opinia zapewne subiektywna i uzależniona od miejsca w którym łącze było używane. Tak to jest z dostępem bezprzewodowym "GSM" że wiele zależy od odległości od anteny. Miałem okazje używać Play (1Mb/s) z limitem 5 GB - w okolicach ul. janowskiej w Siedlcach i ku mojemu zaskoczeniu chodziło to bardzo dobrze. Nie traktowałem tego jako mierny zamiennik "kablowego" połączenia ale jako normalne narzędzie pracy w sieci. Obecnie chyba najlepszą ofertę w stosunku PLN/limit danych - ma Play mimo wszystko. Era tez coś pozmieniała ze względy na swoje 13e urodziny. Tak czy inaczej istotne jest to gdzie najczęściej będzie się taki dostęp wykorzystywać - w tym miejscu lokalizować najlepszy sygnał (dostawcę) ps. jest coś takiego jak uruchomienie usługi na próbę. pozdr, Tequilla Odpowiedz Link Zgłoś
darekow07 Re: Bezprzewodowy internet 11.09.09, 12:44 Wez cos na probe sobie. Ja polecam orange z cdma; mozna wziac na 30 dni i przetestowac. cdma ma ten plus, ze jak znika zasieg 3g, to zawsze ma sie to cdma i nie trzeba meczyc sie na edge czy gprs. Odpowiedz Link Zgłoś