neutron6 06.03.10, 13:45 "W roku 2020 na plażach Egiptu będą wypoczywać miliony Polaków" "Chcemy jeszcze raz podjąć się naprawy RP". Kto tak powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gin11 Straszne słowa szok 06.03.10, 18:55 No tak przerażających i poruszających do głębi słów to ja od tysiąca lat nie słyszałem. Normalnie szokujący cytat. Strach mnie ogarnia i przy tym całe internetowe forum siedleckie. A jakie uchwycenie istoty całej wypowiedzi. Brawa dla neutrona6 za bolszewicką czujność. Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Straszne słowa szok 06.03.10, 21:05 Gdyby bolszewicy byli czujni to by nie przegrali. Ale obecnie mają szansę powrotu i to przy pomocy sojuszu z tym, który wypowiedział (podobno też bolszewik?) cytowane wyżej słowa. Jeden sojusz już jest w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
gin11 Replika 06.03.10, 21:30 Żeby zakończyć takie bzdurne gadki zastosuję odpowiedź nie do końca na temat, ale myślę skuteczną i zamykającą na jakiś czas wątki polityczne nie związane z forum SIEDLECKIM. Otóż jeden z ludzi którego chyba uwielbiasz, dzisiaj wyraził swoją miłość do innego uwielbianego przez ciebie polityka, ale za to ogłosił, przy pomocy kawałka szmatki, że wygra jeszcze ktoś inny. I wygłosił to przy pełnej sali i przed kamerami, choć nie wiadomo, czy do końca już wyleczył się po kontuzji, którą nabył w wyniku niespodziewanego ataku tureckich schodów na pewno podpuszczonych przez zdradziecki PiS i Prezydenta a także ich sojuszników czyli SLD i zapewne talibów. I na dodatek powiem, że nie poddał się wszechstronnym badaniom lekarskim i nie przedstawił świadectwa, że jest w 100% zdrowy. A może by się przydało, bo przecież politycy powinni się legitymować takimi świadectwami. Tym bardziej, że zdarzenia ze schodami mogą wskazywać na pewną przypadłość związaną z pewnymi znanymi niektórym politykom produktami. A ta przypadłość powoduje, że wypowiedzi nie zawsze są nazbyt sensowne. Dla ułatwienia dodam, że przypadłość ta znana jest w kręgach politycznych jako choroba filipińska lub choroba goleni. Choć oczywiście przyczyny niektórych działań mogą mieć inne źródło w tym inne chorobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Replika 06.03.10, 21:59 Ja znam jeszcze jedną chorobę poza filipińską i goleni, oczywiście też alkoholową - zwaną "małpką". Ta jest najgorsza, bo jej objawem jest widok małp i to w czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
gin11 Re: Replika 06.03.10, 22:19 To na jaką chorobę chorował poseł Palikot w Turcji gdy spadał ze schodów? Wyleczył się już? A świadectwo zdrowia pokazał publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś