Dodaj do ulubionych

Apel do młodych !

18.11.10, 21:46
Kochani, nie pozwólcie, aby o Waszej przyszłości decydowali ludzie, którzy już większość życia przeżyli !
Idźcie na wybory !
Zadecydujcie o swojej lepszej przyszłości, nie leńcie się i idźcie oddać swój głos.
Nie ważne na kogo, ale dokonajcie naljepszego dla siebie wyboru. To Wasze życie, którego nie można zmarnować.
Wami trudniej jest manipulować. Jesteście wykształceni i ciekawi świata, dlatego Wasz wybór będzie obiektywny, a nie sterowany !
Ja jestem z pokolenia przełomu, zrobiłem w życiu co mogłem i dalej to robię, ale z niepokojem spoglądam na przyszłość swoich dzieci. Nie skazujmy ich na emigrację z tego miasta, je naprawdę można pokochać ! Tu można żyć i pracować, ale do tego potrzebny jest dobry gospodarz.
Rozważcie ten wybór !
Obserwuj wątek
    • bambii Re: Apel do młodych ! 18.11.10, 21:49
      do kogo piszesz ten apel ? do tych co za 150 zl podjeli juz decyzje na kogo beda glosowac ?
      • oxylog Re: Apel do młodych ! 18.11.10, 21:53
        Piszę do tych co nie żyją dniem dzisiejszym, ale patrzą z nadzieją w przyszłość (kiedyś też taki byłem i nawet dalej wierzę w ludzi )
        • bambii Re: Apel do młodych ! 19.11.10, 20:51
          ale widzisz ze mlodzi zyja dla 150 zl z zakladow :)
          • savilala Re: Apel do młodych ! 19.11.10, 22:08
            Masz rację! dlatego idę na wybory i będę głosować na Annę Sochacką. Koniec z polityką na szczeblu lokalnym Młodzi potrzebują miejsc pracy a nie sporów. Ja sie nie godzę na obsadzanie stanowisk po znajomości Nie i koniec !
    • falszywy_klamca Re: Apel do młodych ! 19.11.10, 22:07
      Jeszcze miesiąc temu nie wiedziałem, że wielu z ludzi stale piszących tutaj to takie polityczne świnie, dlatego ogłaszam bojkot. Ja nie idę, pie***.
      Po tym forum i po chamskich agitacja, 150 nowych tematach wyborczych widać jak bardzo świnie pchają się do koryta. Wybierzcie się sami, mnie to zwisa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka