razowiec 26.04.04, 13:35 Ale numer, w lokalu po Buenie sprzedają buty. Ale cóż, od kiedy Buena odcięła się od jazz'u spadała na łeb na szyję do roli popijalni i tancbudy dla małolatów i bywalców siłowni. Niestety KULTURĘ wypiera zawsze (fiz)kultura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filmmix Re: Buty w pubie! 26.04.04, 14:25 hehehe, jest taki czeski zespół Buty, polecam; no i kiedyś istniała grupa Sabot, ale to odsyłam do Baad :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka1 Re: Buty w pubie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:56 Jeśli mówimy o tych samych Sabotach, to zdaje się, że wciąż koncertują, a 15 maja będzie można je zobaczyć i usłyszeć w Warwszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Buty w pubie! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 23:09 Obciach na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Buty w pubie! 27.04.04, 11:35 Sabot - Fenomenalna parka Amerykanów na stałe mieszkających w Pradze. Muzyczka - jazz'core na perkusję (ona) i gitarę basową (on). O koncercie warszawskim nic nie wiem! Za to wiem o paru innych równie smakowitych ;) 14 maja - Juwenalia na Politechnice! - Daab, Good Religion, Paprika Korps, Polemic, Voo Voo 22 maja - Cosmic Day: The Meteors (UK), Kathy X (Niemcy), Monster Club (Francja), Stan Zvezda, Pavulon Twist, Robotix - jak ktoś lubi psychobilly ;) 17 czerwca - Armia & Robert Brylewski (20 lecie kapeli, koncert w oryginalnym składzie! Byłem na 15 - stoleciu, rewelka absolutna!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka1 Re: Buty w pubie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 12:14 Czy to tych Sabotów stronka www.cesta.cz/sabot!.htm ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kendo Re: Buty w pubie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 11:49 Są też Półbuty - nazwa stąd, że w składzie jest pół Budki Suflera. A Sabot fajny, choć ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: Buty w pubie! 26.04.04, 23:32 NIEMOZLIWE!Miala tam byc kawiarnia(takie mnie sluchy doszly)...Pojde jutro sprawdzic.A chociaz fajne jakies te buty,czy lipa jak zwykle?Zauwazylam dzisiaj,ze w Siedlcach mnoza sie sklepy z beznadziejnymi ciuchami.Znajac zycie,polowa z nich nie bedzie istniec za jakis czas.ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Buty w pubie! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 00:39 Coś w tym jest. Jeżeli dobrze dostrzegłem to likwiduje się MYDLARNIA NATURA przy Sienkiewicza. Ale może to co innego, w oknie kartka: wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: Buty w pubie! 28.04.04, 09:23 Coz.Widzialam...I jest tak,jak myslalam.Na dole lipne buty,na gorze klub rockowy ULTRA.Nie widzialam go,ale nie lubie rocka,wiec pewnie w przyszlosci rowniez nie zobacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Buty w pubie! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 07:50 Co to jest klub rockowy i czym niby on się różni od pubu albo innej pizzerii (wstęp za kartami?) Odpowiedz Link Zgłoś