drizzt1223 17.07.11, 09:43 Nie wiecie gdzie coś takiego jest? Muszę naprawić synkowi rower a sama nie umiem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerac32 Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 10:23 W każdym sklepie, który je sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 10:24 Polecam serwis przy sklepie Delta Sport, Sokołowska 178. Odpowiedz Link Zgłoś
free-aldonka Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 11:01 Polecam serwis koło kościoła garnizonowego. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 12:28 A gdzie przy garnizonie? Powiedz dokładnie to tam pójdę bo na sokołowską mam za daleko troszkę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sliver_1 Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 14:54 > A gdzie przy garnizonie? Dokładnie obok restauracji Patio 21. Odpowiedz Link Zgłoś
ibzor Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 12:36 Również polecam - za kazdy przegląd 2 rowerów po zimie i regulacja przerzutek , ewentualna wymiana klockow hamulcowych itp itd - jeszcze nigdy nie zaplacilem wiecej niz 15zl za rower... Problemem w sezonie jest tylko czas naprawy - na poczatku sezonu (kwiecien/maj) mozna czekac nawet tydzien, w lipcu pewnie nie jest duzo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ibzor Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 12:37 Oczywiscie polecalem ten przy ulicy sokolowskiej - jak masz samochod to odleglosc nie jest duzo. Odradzam za to serwis przy sklepie na placu sikorskiego - bardzo drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 12:39 Zależy mi na czasie:/ ale może uda mi się cokolwiek wyprosić.... Rower synka (5 lat) zostawiłam w wózkowni w bloku i ktoś miał chyba coś przeciw temu aby dziecko jeździło bo mało że spuszczono powietrze z kół to jeszcze rozkręcono rower... o hamulcach można zapomnieć, koła nagle latają jak same chcą, śrub nawet brakuje... A młody chce jeździć.... Odpowiedz Link Zgłoś
ibzor Re: Naprawa rowerów 17.07.11, 22:07 Za dodatkową opłatą na pewno Ci zrobią szybciej widziałem na sokołowskiej takie przypadki że ktoś zostawiał rower rano a odbierał tego samego dnia popołudniu - jak zaznaczysz że to Ci potrzebne szybko i opowiesz tą historię to myślę że nie powinno być problemu z szybszą naprawą. Przy kościele garnizowonym przy restauracji patio jest sklep rowerowy i serwis. Ale nigdy z niego nie korzystałem więc Ci nie powiem co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Naprawa rowerów 18.07.11, 13:23 Tak ja pisałam wcześniej rower zaniesiony w sumie został tam przy patio bo na Sokołowską daleko a samochodu nie mam. Jak będzie to napiszę jutro lub pojutrze bo jutro przed 18 mam go odebrać. Panowie powiedzieli tylko że ktoś się na prawdę napracował bo rower każdą część ma ruszaną... Odpowiedz Link Zgłoś