Dodaj do ulubionych

agregat prądotwórczy

15.06.12, 09:46
Powiedzcie gdzie w Siedlcach można wypożyczyć agregat prądotwórczy. Interesuje mnie wypożyczenie na 2 dni
Obserwuj wątek
    • room_sky Re: agregat prądotwórczy 15.06.12, 10:08
      jakiej mocy ten agregat i w jakim terminie? może będę mógł pomóc.
      • wesoly_hafciarz Re: agregat prądotwórczy 15.06.12, 17:51
        Potrzebuje agregat który pociągnie maszynę która potrzebuje 200 W . Termin 8-9 września. Z góry dziękuje
    • marcinsiedlce Re: agregat prądotwórczy 15.06.12, 20:01
      jest sklep na ul. Asłanowicza z farbami (w/w bura Strusa). Tam wypożyczają wszelkie elektronarzędzia.
    • jm_1964 Re: agregat prądotwórczy 25.06.13, 11:52
      Zanim wypożyczysz/kupisz agregat - odpytaj sprzedawcę, a najlepiej sam sprawdź, czy bez problemu pracuje z Twoim urządzonkiem, które chcesz zasilić. Niektóre tanie agregaty mają "kiepski sinus" tj. przebieg napięcia zbliżony do prostokątnego i nie uruchamiają się na nich niektóre urządzenia lub dają istotnie mniejszą moc - np. sprężarki od lodówek. Wiertarka powinna chodzić na każdym.
      Może warto też rozważyć konwerter samochodowy 12/230V. Pełny akumulator wystarczy na 2-5 godzin albo możesz zostawić auto na wolnych obrotach. W tym przypadku też warto zainwestować w "pełny sinus": Hurt_konwerter_sinus
    • niebieski123 Re: agregat prądotwórczy 03.07.13, 21:59
      Firma Metro ma taki agregat, ci co organizują imprezy. na początku roku wypożyczałem od nich, był to 3 fazowy 7 KW, zasilałem sklep na tym agregacie i spokojnie wystarczyło. kontakt do nich znalazłem na i stronie www.metro-promotion.pl mam nadzieję że pomogłem :)
    • gnorin Re: agregat prądotwórczy 18.04.14, 10:40
      dzięki za polecenie. całkiem spory wybór tam mają. a jak to wygląda z zakupem u nich?
    • werolla Re: agregat prądotwórczy 29.04.14, 15:14
      nie no to chyba od zawsze. na pewno jak masz awarie to przyjeżdżają do ciebie żeby odebrać sprzęt i tak samo odsyłają
      • hesios Re: agregat prądotwórczy 02.05.14, 11:22
        no i to sie nazywa porządna firma!!!!
        • peirozek Re: agregat prądotwórczy 07.05.14, 12:28
          no dokładnie... nie żadne chińskie aluminium. fajnie, że jest Kruzer działa na korzyść klienta
          • michas892 Re: agregat prądotwórczy 30.08.15, 15:42
            Agregat Kruzera mam od roku . Cichy i mało żre! :) Polecam.
    • misty_joe Re: agregat prądotwórczy 27.06.14, 13:21
      no własnie... nie jest to wydatek rzędu kilkuset PLN. no ale wiadomo, lepiej mieć niż nie mieć. a jak własnie taki Kruzer służy na lata to wiadomo że warto kupić
      • denon76 Re: agregat prądotwórczy 15.02.15, 08:58
        mam agregat KruZera. Po zastanowieniu się wreszcie kupiłem!!!!! Jak na razie baaardzo OK. Ci co mi go polecali - piwko !:))
        • remoncik1984 Re: agregat prądotwórczy 23.02.15, 11:29
          Witam posiadam agregaty do wypożyczenia firmy Fogo-Honda możliwy dowóz na terenie Warszawy i okolic
          Pełna oferta na stronie www.wynajem-elektronarzedzi.pl/
          Pozdrawiam !!!
          • nakretek Re: agregat prądotwórczy 07.05.15, 11:33
            Kruzer ma dobre agregaty, na japońskich podzespołach,
            • 0adonis Re: agregat prądotwórczy 07.07.15, 10:36
              Mam takie same zdanie mam mąły agregat tej firmy (2kw) I jestem w pełni zadowolony z jego działania. Ładnie odpala chodzi w miare cicho i nie kopci
          • niezwy-czajny Re: agregat prądotwórczy 31.08.18, 13:29
            Honda też dobre robi.
    • krzychukot Re: agregat prądotwórczy 18.12.15, 10:33
      Ja też mam Kruzera i jestem z niego zadowolony. Naprawdę byłem zaskoczony myślałem że to zwykły chinol ale nie. Daje naprawdę rade ma miedziane uzwojenia a nie tylko pokryte z zewnątrz miedzią. A cena nie jest stosunkowo niska.
      • foxy_s Re: agregat prądotwórczy 01.11.16, 15:18
        można śmiało powiedzieć, że "Kruzer" produkuje dobre agregaty w naprawdę niskich cenach :-)
      • gosdebs Re: agregat prądotwórczy 28.07.18, 12:51
        Też mamy Kruzera i też zero awarii, cały czas działa dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka