05.09.12, 13:46
Poszukiwana jest osoba przy obsłudze sprzętu multimedialnego i
komputerowego na weekandy oraz kilka dni w tygodniu (do ustalenia).
Mile widziani studenci/studentki, rozliczenie - godzinowe na um. zlec.
Zgłoszenia proszę przesłać na praca1 [at] mazovia.edu.pl
Obserwuj wątek
    • netxan Re: praca 11.09.12, 15:16
      Rozważam dodatkową pracę w branży medialnej. Dobrze radzę sobie z obsługą komputera i sprzętu elektronicznego. Mam też lekkie doświadczenia za sobą, z plastyki obrazu. Obecnie, małymi krokami wchodzę w 3d i fizykę obiektów, animacje cząsteczkowe i bioniczne. Posiadam własne zaplecze oprogramowania, około 100 tys. próbek dźwiękowych, muzykę, tekstury i inne dodatki medialne. Po adresie e-mail wnoszę, że będzie to praca w www.mazovia.edu.pl . Istnieje jeden mały problem integracyjny. Postrzegam i analizuję otoczenie w nieco innym wymiarze. Ja nie potrafię komunikować się z nalewkowiczami. Gdyby zarobki były godziwe, mógłbym zacząć, spożywać nalewki, w celu pokonania bariery. Dlatego mam kilka pytań:

Czy dostanę spójny przepis na dobrą, wysokoprocentową nalewkę?
      Czy po piciu nalewki robionej z alkoholów serii chopin będę ładnie śpiewał?
      Jak jest z dozowaniem leczniczej nalewki, są jakieś dawki czy każdy spożywa ile uważa za stosowne?
      Czy nalewka poprawi mi pamięć i koncentrację?
      Czy idąc do pracy, po szalonym nalewkowym weekendzie, pracodawca ma prawo zbadać mnie alkomatem i jakie są dozwolone dawki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka