zula51 22.03.13, 19:42 Kilka dni temu dowiedzieliśmy się że w Siedlcach będzie Empik, a już kolejna ciekawa informacja: KFC również zawita do Siedlec.... www.pracuj.pl/praca/kierownik-nowej-restauracji-kfc-siedlce,oferta,2865092 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_m Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 22.03.13, 20:36 > Kilka dni temu dowiedzieliśmy się że w Siedlcach będzie Empik Coś mi umknęło? Odpowiedz Link Zgłoś
77joker Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 22.03.13, 21:46 Naprawdę wspaniała wiadomość! huraaaaa. Nie wiecie jak się cieszę. Hurrrrrrrrrrrrra. Wreszcie jakaś dobra wiadomość. Gdzie?? Kiedy?? Wie ktoś?? Mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
zula51 info o Empiku 22.03.13, 21:53 www.empik.com/salony-partnerskie (na samym dole) Odpowiedz Link Zgłoś
cezyk Re: info o Empiku 23.03.13, 07:03 Nie polecam,dużo osób się przy truło starczy wklepać w Google,mój kolega też. www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120509/POWIAT04/120509686 Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 23.03.13, 08:55 Teraz pozostaje tylko pytanie... gdzie? Czy bedzie se znajdowalo w food court nowej Galerii S czy w Atlasie tak jak planowano pierwotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
77joker Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 23.03.13, 09:37 food court?? Co to znaczy? Koło galerii s ostatnio przejeżdżałem, nie wygląda to dobrze, jeszcze dachu nie ma. Chyba za rok otworzą. Ja się nie doczekam. Chyba wcześniej do stolicy na kurczaczka pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 23.03.13, 11:01 Obstawiam raczej atlas, trochę chyba za wcześnie na szukanie pracowników do galerii, ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
zula51 Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 23.03.13, 12:40 krzycho18 napisał: > Obstawiam raczej atlas, trochę chyba za wcześnie na szukanie pracowników do gal > erii, ale kto wie. Za wcześnie? Wcale nie... H&M już prowadził w Siedlcach rekrutacje na stanowiska kierownicze Odpowiedz Link Zgłoś
klemarine02 Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 25.03.13, 15:20 stare smierdzące kurczaki dobrze doprawione i opanierowane podawane ludziom, a potem po 4 latach rak wątroby czy innego gówna. Takie same gó... jak Mc Donald. Szkoda tylko dzieci... zamiast zaprowadzić na obiad to rodzice pchają w swoje pociechy hamburgery frytki itp gówna + coca cola na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
8kurczak Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 25.03.13, 18:52 ta jest ! zgadzam się stare śmierdzące kurczaki ha ha ha ! .Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
xfinlandia Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 26.03.13, 08:21 Hmm.. to faktycznie wyzwanie - chodzić po wszystkich bazarach i sklepach i szukać starych, śmierdzących kurczaków.. A co jeśli ich nie będzie tyle ile trzeba? Użyć nowych? A już wiem! kupuje się kurczaki, odkłada na bok i czeka aż "dojrzeją" Kurczę :) nie przesadzajmy. Innąkwestią jest to,co serwują, ale tak nieładnie wypisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
dirt_black Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 09.06.13, 13:18 i gdzie w końcu mają się zadomowić? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: KFC jednak w Siedlcach !!! 09.06.13, 19:02 dirt_black napisał: > i gdzie w końcu mają się zadomowić? Galeria S Odpowiedz Link Zgłoś