Dodaj do ulubionych

Stomatolog z Niklowej

20.11.13, 13:27
Witam, mam pytanie odnośnie Pani Stomatolog Jolanty Miadziółko, która ma, a właściwie miała gabinet na ulicy Niklowej. Niedawno dowiedziałam się, że Pani Stomatolog już nie przyjmuje w tamtym miejscu, a nowy Gabinet został przeniesiony. I tu pojawia się pytanie gdzie? W internecie nie mogę nic znaleźć, numer telefonu jest dawno nieaktywny, nie mam żadnego kontaktu. Ktoś wie coś na ten temat?
\Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • hen-rix Re: Stomatolog z Niklowej 20.11.13, 14:02
      Gabinet przeniesiony bodaj na ulicę Wojska Polskiego. Numeru telefonu nie znam.
    • romankajman Re: Stomatolog z Niklowej 20.11.13, 14:33
      Przyjmuje na drugim piętrze w budynku na przeciwko Biedronki na Wojska Polskiego, tam gdzie jest drukarnia.
    • 8kurczak Re: Stomatolog z Niklowej 20.11.13, 19:51
      O , ciekawe , przeniosła się ze swojego domu i wynajmuję ? może kupiła lokal ?
      • the_1piotr Re: klientów mniej... 20.11.13, 20:42
        to i sie przeniosła blizej biedronki
        • savilala Nie rozumiem zachwytów 22.11.13, 11:41
          Z powodu wielu "pozytywnych rekomendacji" trafiłam wkońcu do dr na leczenie. I jakie są moje odczucia ? Pomimo, iż dr bardzo miła to niestety ząb zrobiony został szybko i nieuważnie w rezultacie do porawki za 3 m-ce w innym gabinecie stomatologicznym. Nie wiem jak teraz ale w gabinecie przydomowym zauwżyłam duże uchybienia higieniczne co skutecznie i do końca mnie zraziło.
          Ale to tylko moje odczucia
          Pozdrawiam życząc dużo zdrowia!
          • foolonthehill Re: Nie rozumiem zachwytów 27.11.13, 21:56
            ja natomiast pamiętam dłuuuuugie czekanie, nieraz i godzinę na swoją wizytę. (jeszcze na Niklowej). I to zawsze! To trochę taki brak szacunku dla pacjenta. Aczkolwiek miła Pani i nie narzekałem na jakość, ale to było parę lat temu.
    • 8kurczak Re: Stomatolog z Niklowej 28.11.13, 16:17
      Długie czekanie na swoją wizytę jest spowodowane takim ''zabespieczaniem się'' przed brakiem pacjenta do leczenia ,żeby nie było pustej poczekalni , czesć pacjentów najpierw umawia się na wizytę a potem olewa i nie stawia się na wizytę ( to też brak szacunku) , lekarz nie zarabia , a tak pozapisuje kilka osób na tą samą porę i ma ciągłość w pracy . A miła , bo miła , jakbyście trzepali taką kasę to by wam przez cały dzień uśmiech służbowy z twarzy nie schodził.
      • vader2010 chciałbyś cały dzień dłubać komuś w ustach? 28.11.13, 16:26
        nawet za "taka" kasę? I to z taka dokładnością? To nie machanie łopatą, że jak Ci węgiel spadnie to weźmiesz jeszcze raz. Tu jak Ci ręka poleci to pacjenta zaboli... I dasz radę na nogach po 8-10 h w pełnym skupieniu? I jaka to ta kasa? 10 tys/mc? - pewnie max. Są lżejsze zawody za porównywalne wynagrodzenie.
        • 8kurczak Re: chciałbyś cały dzień dłubać komuś w ustach? 28.11.13, 18:41
          niemądre , zajrzałeś stomatologowi do portfela? 10 tys. ? już policzyłeś co ? ciekawe na jakiej podstawie , są lżejsze zawody - a kto zwłaszcza prywaciażowi każe na siłę stać tyle godzin przy fotelu ? nikt nikomu nie każe nawet wybierać sobie zawodu , człowiek ma wolną wolę , po co narzekać , chyba ze ktoś jest urodzonym pracocholikiem to lubi orać . A jak człowiek jest jak to się mówi dorobiony , ma wszystko , wypasiony dom , regularne wakacje , udane dziecko już dorosłe , wszystko , to po co się zacharowuje ? pracocholizm z wyboru panie Waders .
          • vader2010 Re: chciałbyś cały dzień dłubać komuś w ustach? 28.11.13, 19:44
            Kto komu broni zostać takim "prywaciarzem"? Zostań stomatologiem i zarabiaj nawet i 100 tys/mc. Ja bym tego nie umiał i za 100 tys. Ty byś umiał?
          • vaders1 Re: chciałbyś cały dzień dłubać komuś w ustach? 30.11.13, 06:55
            Bardzo proszę aby nie kojarzyć nicku vader2010 z nickiem vaders1 a tym bardziej z moim zespołem Vaders.
            To zupełny przypadek bądź chęć podszywania się.
            • vader2010 Re: chciałbyś cały dzień dłubać komuś w ustach? 30.11.13, 14:46
              "podszywania się???? nie schlebiaj sobie
              • vaders1 Re: chciałbyś cały dzień dłubać komuś w ustach? 01.12.13, 10:37
                Tam też byłeś taki mądry ??
                • vader2010 Tam???? Czyli gdzie? 01.12.13, 12:15
                  • vaders1 Re: Tam???? Czyli gdzie? 01.12.13, 12:29
                    W du ... ie !!!
                    • vader2010 no i wszystko jasne, 01.12.13, 13:17
                      wybacz ale nie zaspokoję twoich fantazji... poszukaj gdzie indziej
    • 8kurczak Re: Stomatolog z Niklowej 28.11.13, 21:01
      Tego nie wiem czy bym umiał czy nie ,bo mnie nigdy medycyna nie interesowała , a zostać nie zostanę bo nie chcę , zresztą nie muszę . mam super zawód , nikomu niczego nie zazdroszczę zwłaszcza pieniędzy . Tyle z mojej strony .
    • jkshf Re: Stomatolog z Niklowej 05.12.16, 12:41
      Witam,chodziłam do niedawna do dr.Miadziółko leczyć zęby na ul.Wojska Polskiego i... nie polecam.Miła może i jest ale zamiast na rozmowie z asystentką powinna bardziej skupić się na zębach pacjęta.Kilka zębów wyleczonych u tej Pani mam do poprawy u innego dentysty,za które przecież zapłaciłam Pani Miadziółko i wyczekałam się godzinami w kolejkach w jej przychodni co również jest minusem.Można poczekać np.pół godz-40minut ale beż przesady czekać po dwie godziny na wizytę prywatną..Przez tą Panią musiałam także wyrwać ząb trzonowy,ponieważ przy regularnych wizytach u niej nic nie zauważyła,ze z zębem coś się dzieje bo psuł się z boku a nie z wierzchu.Dopiero moja interwencja zmotywowała ją do tego aby obejrzeć dokładnie bolący mnie już ząb,który jak stwierdziła nadaję sie już do usunięcia.:( Zaznaczam,że chodziłam do niej regularnie i prosiłam wielokrotnie o przegląd zębów.Widać patrzyła powierzchownie.NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka