Dodaj do ulubionych

Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nagrody

04.01.14, 13:05
Dnia 27 grudnia 2013r. w godzinach porannych z posesji przy ulicy 11 Listopada w Siedlcach zniknęła suczka rasy Cocker Spaniel.
Wabi się SYN. Piesek jest koloru rudego/ jasny brąz. Ma przyjazne usposobienie, jest wesoły i włochaty.
Na czerwonej obroży ma identyfikator w kształcie kości z wygrawerowanym imieniem i miejscem zamieszkania.
Dla znalazcy przewidziana jest NAGRODA W WYSOKOŚCI 500 ZŁ.

Proszę o kontakt:
785 - 247 - 196
natka13-8@tlen.pl

Zdjęcia pieska znajdują się pod linkami:
tablica.pl/oferta/zaginal-cocker-spaniel-siedlce-500zl-nagrody-ID4vEOn.html#3d6037b07d
i39.tinypic.com/2yoo2o3.png
i42.tinypic.com/11t6fzs.png
i43.tinypic.com/nxv253.png
i39.tinypic.com/w9b88h.png
Chcielibyśmy zaznaczyć, że NIE CHODZI o te dwa psy:

i43.tinypic.com/1zdwz61.png
i43.tinypic.com/2lu7tvr.jpgz
Nie chodzi również o Spaniela z czarną obrożą (niestety nie mamy zdjęcia).

Poszukiwany Cocker Spaniel jest większy i zdecydowanie bardziej włochaty. Ma krótki ogon, nosi czerwoną obrożę z identyfikatorem w kształcie kości.

Spaniel prawdopodobnie obecnie przebywa w rejonie ulic - Bieszczadzka, Monte Cassino, Unitów Podlaskich.

Dostaliśmy również informację, że pies był widziany:

27-28 grudnia - ul. Czerwonego Krzyża
28-29 grudnia - ul. Janowska
30 grudnia - ul. Dreszera
31 grudnia - PKP
2 stycznia - ul. Rakowiecka
1-3 stycznia - osiedla na ulicach: Unitów Podlaskich, Bieszczadzka, Monte Cassino, Obrońców Helu, Okrężna.

Jeżeli ktoś jeszcze widział tego(podobnego) psa w powyższych lokalizacjach, prosimy o kontakt.
Prosimy o wszelkie informacje o każdej porze dnia i nocy.

Dziękujemy jeszcze raz za okazaną pomoc.
Obserwuj wątek
    • b.dreszer Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 04.01.14, 17:08
      Pies widziany dzisiaj rano przez trzy osoby na ul. Daszyńskiego - Piaski Zamiejskie.
      • przyjemny_gosc Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 04.01.14, 18:48
        tyle informacji publikujesz, tyle osób go widziało, a nikt nie jest w stanie go złapać?
        • b.dreszer Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 04.01.14, 20:04
          przyjemny_gosc napisał:

> tyle informacji publikujesz, tyle osób go widziało, a nikt nie jest w stanie go
          > złapać?

Niestety, pies jest przestraszony i nieufny, nikt go nie może złapać. Szukaliśmy jej dzisiaj 12h, bez powodzenia.
          Praktycznie każdy najpierw spotyka psa, a dopiero później czyta ogłoszenie, bądź po prostu myli psy.

Jeden Pan twierdzi, że widział ją ok. 06.00 na ul. Paderewskiego.

P.S. Przepraszam za spam, ale nie ma tutaj możliwości edytowania wpisów.
      • mpppm Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 04.01.14, 19:05
        Myślę, że trudno zabierać komuś SYN,a gdy ktoś z nim wyszedł na spacer.
    • annabetka Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 05.01.14, 00:59
      Znalazła się psina? Mieszkam w wymienionych okolicach będę miała oko na takie zagubione śliczności,jakby co dam znać.
      • b.dreszer Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 05.01.14, 10:21
        Niestety, wciąż go szukamy. Nasz pies jest przestraszony, umorusany i wyczerpany....
        Proszę zwracać szczególną uwagę na takie psy.
        Prosimy o pomoc.

785 - 247 - 196
    • b.dreszer Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 09.01.14, 11:24
      Jeżeli ktoś jeszcze coś wie na temat tego pieska to proszę o kontakt!
    • romankajman Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 10.01.14, 02:02
      wydaje mi się, że widziałem podobnego psa, rudego dzisiaj na ul. Niepodległości (osiedle Roskosz) ok. godziny 9:30. Był zabiedzony i brudny. Niestety nie miałem możliwości powiadomienia Cię o tym, bo nie miałem twojego telefonu przy sobie.
      • b.dreszer Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 11.01.14, 16:37
        To na pewno nie jest nasz pies. Spaniel, którym wspomniałeś mieszka na ul. Niepodległości, ma właściciela, nosi czarną obrożę, a na "zabiedzonego" nie wygląda, chyba, że mylimy psy (jeżeli nie nosi czarnej obroży, to może warto zawiadomić Straż Miejską?). Mimo wszystko dziękujemy.
    • b.dreszer Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 11.01.14, 16:41
      Po 15 dniach poszukiwań Pies został odnaleziony przez pewną Panią na ul. Polnej. Chcielibyśmy wszystkim Państwu podziękować jeszcze raz za wszelkie telefony i informacje!
      • uanskor Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 12.01.14, 16:33
        GRATULUJĘ
        Od samego początku śledziłam info o piesku. Pracuję w okolicy osiedla Warszawska i ulic podawanych przez Państwa i wyglądałam go codziennie. Cieszę się, że się odnalazł.
      • aro333 Re: Nowe info. - Cocker Spaniel Siedlce 500ZŁ Nag 12.01.14, 18:13
        Bardzo fajnie ze sie znalazl. Codzinnie chodząc ze swoim psem wieczorem, lukalem czy jakis uciekinier marki spaniel sie nie przyczepi do mojego przerośnietego Yorka. Niestety, chyba mu sie nie podobal i siedzial cicho ze go widac nie bylo.Mysle , że musimy sobie pomagac w takich sprawach , jedynie psiarze rozumieja co to znaczy zaginiony pies. A teraz chyba nalezy nalozyc na zawodnika jakiegos bana na dluzsze wypady poza ogrodzenie hahahaha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka