bydlaq 24.11.04, 23:59 Czy na naszym forum potrzebny jest ktoś taki jak administator? Czy stosowana wówczas cenzura wpłynęłaby pozytywnie na nasze wpisy i tematy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Admin na forum IP: *.nestle.pl 25.11.04, 08:38 jakis czas temu byl ten temat i odpowiedz administratora calego forum z gazety byla taka, ze forum Siedlce nie bedzei mialo prywatnego administratora i pozostanei pod administracja gazety.pl ale na jakosc wpisow mozemy reagowac zglaszajac watki do kasowania Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum 25.11.04, 09:17 To chyba z powodu późnej pory pewne braki w Twoim pytaniu.... Jak to sobie wyobrażasz,cenzura prewencyjna? Czy jakieś kary przewidywane,może zgłoszenie do abuse? Czy również [----] [Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99)] ? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum 25.11.04, 09:44 taki admin mógłby jeszcze pilnować żeby nikt linków nie wstawiał Pawelek nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Admin na forum IP: *.topex.com.pl / *.wan.pol.pl 25.11.04, 11:18 ja może z takim głupim pytaniem, ale od niedawna używam.. po co właściwie potrzebujecie administratora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Admin na forum IP: *.bci.net.pl 25.11.04, 11:30 Gość portalu: boss napisał(a): > ja może z takim głupim pytaniem, ale od niedawna używam.. > po co właściwie potrzebujecie administratora Po to, aby dekadenci pokroju Pawełka podczas okazywania emocji zamiast k...mać mówili motyla noga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Admin na forum IP: *.nestle.pl 25.11.04, 11:58 i miec pod kontrola wszelkich gosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
ibbc Re: Admin na forum 25.11.04, 14:54 > Po to, aby dekadenci pokroju Pawełka podczas okazywania emocji zamiast > k...mać > mówili motyla noga :-) tym to już się bot zajmuje :-) Pawelku wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum 25.11.04, 15:03 A to ciekawe zjawisko, sam to pisałem,sygnaturka też moja tylko login dziwny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Uwielbiam linki 25.11.04, 18:19 To fantastyczne, gdy ktoś pisząc o jakiejś sprawie wstawia link odnoszący się do przedmiotu wpisu czyli źródła informacji. To jest tak samo jak odnośnik do cytatu w książce, pod którym mogę sobie dokładnie sprawdzić szerszy kontekst informacji. Bardzo lubię takie zachowanie, ponieważ jestem wtedy traktowany poważnie jako czytelnik i mam szansę w sposób niekłopotliwy dotrzeć do istoty komunikatu. Oczywiściście, nikt nie ma obowiązku klikania na link, tak jak nikt nie musi czytać przypisów w książce. Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Uwielbiam linki 25.11.04, 18:39 brat_szczepana napisał: > To fantastyczne, gdy ktoś pisząc o jakiejś sprawie wstawia link odnoszący się > do przedmiotu wpisu czyli źródła informacji. To jest tak samo jak odnośnik do > cytatu w książce, pod którym mogę sobie dokładnie sprawdzić szerszy kontekst > informacji. Bardzo lubię takie zachowanie, ponieważ jestem wtedy traktowany > poważnie jako czytelnik i mam szansę w sposób niekłopotliwy dotrzeć do istoty > komunikatu. Oczywiściście, nikt nie ma obowiązku klikania na link, tak jak nikt > > nie musi czytać przypisów w książce. I tego się trzymaj Bracie, trzeba mieć jakiś cel w życiu ;-))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Uwielbiam linki 25.11.04, 19:26 no to Pawełek z jego dyktatorskimi zapędami,na admina się nie nadaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Uwielbiam linki IP: *.bci.net.pl 29.11.04, 08:53 no_login napisał: > no to Pawełek z jego dyktatorskimi zapędami,na admina się nie nadaje :-) słusznie! u mnie nie ma demokracji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Uwielbiam linki 29.11.04, 14:45 "Co to za demokracja gdzie każdy może mieć własne zdanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Uwielbiam linki IP: *.bci.net.pl 29.11.04, 15:12 no_login napisał: > "Co to za demokracja gdzie każdy może mieć własne zdanie" "Nie ma większej anarchii niż demokracja w rządach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Uwielbiam linki IP: *.bci.net.pl 29.11.04, 15:32 no_login napisał: > 1:0 dla Pawełka w walce na cytaty a dlaczego nie 1:1? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum 14.12.04, 08:06 Czy zauważyliście że w ostatnich dniach admini już dwa wątki wycięli? Chyba pierwszy raz odkąd tu troluję. Całkiem słusznie zresztą. BTW Adminie ktoś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAmbi Re: Admin na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 08:12 > Całkiem słusznie zresztą. Słusznie że wycieli czy słusznie ze trolujesz bo w kontekscie jakos malo precyzyjnie sie zrobiło :) Jeden to o homofobii a drugi to jaki ? Odpowiedz Link Zgłoś