moler1 17.07.02, 15:09 Dlaczego część programów nadawanych z satelity takich jak chociażby Eurosport, mających swoje odpowiedniki w języku polskim, nadawane są w Siedlcach bez polskiego komentarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mixer Re: Telewizja kablowa IP: *.*.*.* 17.07.02, 23:47 Zapewne chodzi o danie satysfakcji tym wszystkim, którzy znaja angielski. Dobra szkoła. Zaskoczyłeś tym pytaniem - az muszę to sprawdzić. Nigdy do tej pory nie zwracałem na to uwagi, wiecej nawet - nie jestem pewien, czy siedlecka kablówka będąca w posiadaniu VECTRY ten kanal transmituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banner Re: Telewizja kablowa IP: 195.117.15.* 18.07.02, 11:35 Gość portalu: mixer napisał(a): > Zapewne chodzi o danie satysfakcji tym wszystkim, którzy > znaja angielski. Dobra szkoła. > Zaskoczyłeś tym pytaniem - az muszę to sprawdzić. Nigdy > do tej pory nie zwracałem na to uwagi, wiecej nawet - > nie jestem pewien, czy siedlecka kablówka będąca > w posiadaniu VECTRY ten kanal transmituje. jest u nas na kablówce na pewno, zresztą co to byłaby za kablówka bez eurosportu...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Telewizja kablowa IP: *.*.*.* 18.07.02, 13:59 dzieki za info, bo nigdy tego kanału nie ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Telewizja kablowa 18.07.02, 14:58 moler1 napisał: > Dlaczego część programów nadawanych z satelity takich jak chociażby > Eurosport, mających swoje odpowiedniki w języku polskim, nadawane są w > Siedlcach bez polskiego komentarza? Odpowiedz jest bardzo prosta: Kazdy operator podpisuje umowe dystrybucji, w tym wypadku zapewne podpisano te umowe ale z wersja anglojezyczna, polska po prostu wiecej by kosztowala... to tyle Pozdrawiam Matti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Telewizja kablowa IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 00:32 Dziś sprawdziłem, w kablowce nie ma Eurosport. Są za to DSF, kanał sportowy po włosku replica, polsat sport. Kablówka siedlecka nalezy do VECTRY z Elbląga. www.vectra.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banner Re: Telewizja kablowa IP: 195.117.15.* 19.07.02, 09:31 Gość portalu: mixer napisał(a): > Dziś sprawdziłem, w kablowce nie ma Eurosport. Są za to DSF, kanał sportowy po > włosku replica, polsat sport. > Kablówka siedlecka nalezy do VECTRY z Elbląga. > www.vectra.pl Hehe...sprawdź jeszcze raz bo mamy tę samą kablówkę (vectra jest z Gdyni) i codziennie odbieram eurosport...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banner Re: Telewizja kablowa IP: 195.117.15.* 19.07.02, 09:46 Gość portalu: Banner napisał(a): > Gość portalu: mixer napisał(a): > > > Dziś sprawdziłem, w kablowce nie ma Eurosport. Są za to DSF, kanał sportow > y > po > > włosku replica, polsat sport. > > Kablówka siedlecka nalezy do VECTRY z Elbląga. > > www.vectra.pl > > > Hehe...sprawdź jeszcze raz bo mamy tę samą kablówkę (vectra jest z Gdyni) i > codziennie odbieram eurosport...:-))) Sorki, firma pochodzi z Gdyni, ale rzeczywiście zarejestrowana jest w Elblągu. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Telewizja kablowa IP: *.*.*.* 19.07.02, 12:03 Przeleciałem kanały - nie ma. Moze tego kanału poprostu nie ustawiłem. Nie ukrywam, ze największą radość sprawiła mi kablówka, gdy włączyła ZDF. Daremnie, jak na razie, czekam na TVN 24 i modlę się o ograniczenie ilości kanałów filmowych/muzycznych (rympu cympu) na rzecz informacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Telewizja kablowa 19.07.02, 12:17 Gość portalu: mixer napisał(a): > Przeleciałem kanały - nie ma. > Moze tego kanału poprostu nie ustawiłem. > Nie ukrywam, ze największą radość sprawiła mi kablówka, > gdy włączyła ZDF. > Daremnie, jak na razie, czekam na TVN 24 i modlę się o > ograniczenie ilości kanałów filmowych/muzycznych (rympu > cympu) na rzecz informacyjnych. Mixer moze nie masz glowicy z hyperbandem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banner Re: Telewizja kablowa IP: 195.117.15.* 19.07.02, 12:31 maatti napisał: > > Mixer moze nie masz glowicy z hyperbandem?? ...:-))))))))))))))))))))))))))??????????????????????:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Telewizja kablowa 19.07.02, 13:07 Gość portalu: Banner napisał(a): > maatti napisał: > > > > > > > Mixer moze nie masz glowicy z hyperbandem?? > > > > ...:-))))))))))))))))))))))))))??????????????????????:-)))))))))))))))))) hmm Chodzilo mi o telewizor z tzw glowica hyperbandowa czyli z mozliwoscia ogladania WSZYSTKIEGO co tylko zapoda dowolna tv kablowa, bo nie kazdy telewizor ma taka glowice:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banner Re: Telewizja kablowa IP: 195.117.15.* 19.07.02, 12:30 Gość portalu: mixer napisał(a): > Przeleciałem kanały - nie ma. > Moze tego kanału poprostu nie ustawiłem. > Nie ukrywam, ze największą radość sprawiła mi kablówka, > gdy włączyła ZDF. > Daremnie, jak na razie, czekam na TVN 24 i modlę się o > ograniczenie ilości kanałów filmowych/muzycznych (rympu > cympu) na rzecz informacyjnych. Czyżbyś cieszył się z ZDF głównie w czerwcu, czyli w okresie gdy stacja ta pokazywała na żywo mistrzostwa? :-))) Tak poważnie, to też uważam, ż e takie TVN 24 to niezła sprawa. Może trochę, moim zdaniem, za bardzo wzorują się na CNN, ale mimo wszystko to niezły kanał (kanał TV, oczywiście...:-))) ). Miałem okazję kilkakrotnie śledzić wydarzenia z tym programem i było całkiem ok. Co do kanałów muzycznych to z tego co pamiętam, na siedleckiej kablówce nie ma ich zbyt wiele (VIVA, VIVA plus i MTV - chyba niemieckojęzyczne...chociaż mogę sie mylić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Telewizja kablowa IP: *.*.*.* 19.07.02, 16:37 Trafiłeś w "dziesiątkę". Wlaśnie tam ogladałem Koreę. A z tym hyperbandem to cos w tym jest. Po kazdej zmianie w kablówce muszę na nowo programowac kanały. Odpowiedz Link Zgłoś