Dodaj do ulubionych

TED WYSTĄPI W SATELITARNEJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:41
Nie można się tu reklamować w taki chamski sposób.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted jeszcze nie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:55
      Chwilę się jeszcze wstrzymam. Ktoś się znowu pode mnie podszywa i karierę robić
      próbuję. Tylko czekać jak Animator koszulkę z napisem TED będzie nosil. Czarna
      koszulka. Olbrzymi bialy napis. Niedlugo w sprzedaży.
      • Gość: ryckime drzeja Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 01:01
        za zaproszenie będę z żoną
        • Gość: yess Re: Dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:46
          czy TED to Ed czyli koń który mówił? Wszystkie wpisy mi to potwierdzają
          • Gość: luk gre Malarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:21
            przyjdę zaraz po plenerze bo wiem, że o pokój Panu Panie tedzie chodzi no i
            kasy Pan nie ściąga od i tak biednych Siedlczan dostanie Pan order wszystkie
            inne wydarzenia to tylko support w porównaniu do tego co Pan robisz
            • Gość: Ted Poezja tutaj kuleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:25
              Wjeżdżam z ostrą reprymendą dla wszystkich regionalnych poetów. Za co? Wlaśnie
              za to, że są skorumpowani przez ludzi którzy pozakladali swoje kólka dla
              poetów. Obudźcie się uczestnicy spotkań z poezją!!!!!!! To oni wydają wasze
              wiersze pod swoimi tytulami. To oni się podpisują. To oni mają możliwość
              ściągnięcia "znanych" poetów w zamian za co "znani" zapraszają tylko ich do
              swoich miast. Oj nieladnie. Kliki. Jestem za zmieną calego systemu poetycznego
              tego miasta. O tym będzie mój wieczór w Mylnej.
              Pokój z kulą w glowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka