Gość: Ted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:41 Nie można się tu reklamować w taki chamski sposób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted jeszcze nie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:55 Chwilę się jeszcze wstrzymam. Ktoś się znowu pode mnie podszywa i karierę robić próbuję. Tylko czekać jak Animator koszulkę z napisem TED będzie nosil. Czarna koszulka. Olbrzymi bialy napis. Niedlugo w sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryckime drzeja Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 01:01 za zaproszenie będę z żoną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:46 czy TED to Ed czyli koń który mówił? Wszystkie wpisy mi to potwierdzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk gre Malarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:21 przyjdę zaraz po plenerze bo wiem, że o pokój Panu Panie tedzie chodzi no i kasy Pan nie ściąga od i tak biednych Siedlczan dostanie Pan order wszystkie inne wydarzenia to tylko support w porównaniu do tego co Pan robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Poezja tutaj kuleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:25 Wjeżdżam z ostrą reprymendą dla wszystkich regionalnych poetów. Za co? Wlaśnie za to, że są skorumpowani przez ludzi którzy pozakladali swoje kólka dla poetów. Obudźcie się uczestnicy spotkań z poezją!!!!!!! To oni wydają wasze wiersze pod swoimi tytulami. To oni się podpisują. To oni mają możliwość ściągnięcia "znanych" poetów w zamian za co "znani" zapraszają tylko ich do swoich miast. Oj nieladnie. Kliki. Jestem za zmieną calego systemu poetycznego tego miasta. O tym będzie mój wieczór w Mylnej. Pokój z kulą w glowie Odpowiedz Link Zgłoś