krzycho1252 Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 22:35 Słucham bardziej niż oglądam ale nasz poseł nie pierwszy raz występuje w telewizji.I coraz lepiej się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 22:41 odezwał się wielki fan posła T :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 22:48 Po co od razu wielki fan posła T. ? Chciałbym to samo napisać o pośle A.,że kilka razy zabrał głos w Sejmie, komisji sejmowej a nawet podkomisji. O TV nie wspomnę. PS. Dla niewtajemniczonych podaję,że chodziło mi o posła PO Roberta A. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 22:57 > Po co od razu wielki fan posła T. ? oj stroszysz piórka :))))) trzeba byc "menszyznom" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freuda Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 23:06 Teraz tylko muszę uzbroić się w cierpliwość, bo ..."jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie..." i wszystkim się poprawi- i rolnikom, i biednym, i emerytom i NAWET przedsiębiorcom. Cudnie! Ja mam czas - poczekam - co se będę tak jak inni PiS krytykować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 23:09 Zauważyłaś. Inni nie chcą zabaczyć. I czasu nawet nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 23:15 Ja bardzo chciałbym zobaczyć, że będzie lepiej, tylko jakoś nie chce mi się wierzyć, że mi się poprawi, a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 23:24 Przestań siać defetyzmu !! jak krzycho mówi ze bedzie lepiej to mówi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 23:41 bambii napisał: > Przestań siać defetyzmu !! > jak krzycho mówi ze bedzie lepiej to mówi :))) > Nie ja to mówiłem. A ty nie oglądałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
freuda Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 23:22 No, ba...... Po co pianę bić - dla każdego przyjdzie czas rozliczeń ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 02.02.06, 23:34 > Po co pianę bić - dla każdego przyjdzie czas rozliczeń ;-) Tylko my wcześniej będziemy mieć czas rozliczeń - podatkowych :-( A z czego spełnią te obiecanki ? I pomyśleć, że miałem propozycję przejść do "szarej strefy", a ja głupi odmówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 03.02.06, 12:36 jeśli chodzi o czas rozliczeń podatkowych to rodzina pana posła na pewno będzie mogła pomóc. w urzędzie skarbowym jej nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Poseł Tchórzewski w Forum w Jedynce 03.02.06, 00:29 freuda napisała: > No, ba...... > Po co pianę bić - dla każdego przyjdzie czas rozliczeń ;-) Już po raz drugi w Forum a ty o biciu piany. Pewnie bambii powie,że telewizja już jest PiSowska. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Poseł Tchórzewski w Forum w Jedynce 03.02.06, 00:31 Mało przekonywujący Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Poseł Tchórzewski w Forum w Jedynce 03.02.06, 00:32 Nie każdy jest Rokitą? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Poseł Tchórzewski w Forum w Jedynce 03.02.06, 08:36 krzycho1252 napisał: > Nie każdy jest Rokitą? Też mi wisi ten cwaniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 03.02.06, 11:02 freuda napisała: > Teraz tylko muszę uzbroić się w cierpliwość, bo ..."jeszcze będzie przepięknie, > > jeszcze będzie normalnie..." i wszystkim się poprawi- i rolnikom, i biednym, i > > emerytom i NAWET przedsiębiorcom. Tak, to było piękne...nawet przedsiębiorcom się poprawi hihi:-D Cudnie! Ja mam czas - poczekam - co se będę > tak jak inni PiS krytykować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
freuda Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 03.02.06, 15:17 Mnie to właśnie osobiście interesuje i czekam z utęsknieniem na tę poprawę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Poseł Tchórzewski w Form w Jedynce 03.02.06, 16:35 > Mnie to właśnie osobiście interesuje i czekam z utęsknieniem na tę poprawę :-) Oj chyba powinnaś wziąć sprawy w swoje ręce. A godzina wpisu pokazuje, że raczej czekasz na gotowe ;) że nieby PiS da... Ale skoro gospodarka ma ruszyć a przedsiębiorcom ma się poprawić na końcu to ja nie wiem jak to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś