bambii 22.02.06, 15:48 www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C893888 "Adaptacja przeprowadzona przez profesjonalną firmę z Warszawy." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emektb Re: polak potrafi ;) 22.02.06, 18:45 najbardziej rozwaliło mnie to "profesjonalną" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: polak potrafi ;) 23.02.06, 17:31 Napisalem do sprzedajacego >Treść wiadomości: >strach do tego wsiadac!!! Odpowiedz jaka uzyskalem :) "Dlaczego??... Tylko raz mi się zdażyło żeby pasek klinowy spadł podczas jazdy..." no ba!szkoda,ze prawa 'kierownica' sama nie skreca :) Odpowiedz Link Zgłoś
veesper Re: polak potrafi ;) 23.02.06, 18:21 No właśnie, co to było? Bo już niestety usunęli... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: polak potrafi ;) 23.02.06, 18:57 to byl o ile dobrze pamietam jeep cherokee, za cene VW Golfa /6tys/. Lecz nie w tym rzecz, chodzi mianowicie o to, ze kierownica seryjnie byla z prawej strony a 'perfekcjonista' umiescil ja po stronie lewej, lecz stacyjka i wszystko inne zostalo po prawej stronie. Pedaly prymitywnie przeniesione. PS. auto odpalasz po prawej stronie a kierownica masz po lewej :) Odpowiedz Link Zgłoś