emti1 22.05.06, 19:13 Nie, nie chodzi o nasze miasto :) Chcialem sie zapytac forumowiczów czy ktos byl moze w knajpce o tej nazwie (naprzeciwko ZUS-u)? Przechodzilem tamtedy pare razy i kusilo mnie wstapic.Warto?Dobre jedzonko mają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skaruzg Re: Zaścianek Polski 22.05.06, 19:44 Dobre i tanie. Bywam co jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Zaścianek Polski 22.05.06, 21:33 Całkiem niezłe. I ceny do przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Zaścianek Polski 27.05.06, 10:30 Tak chwalicie, chwalicie, az sie skusilem. Chyba zupelnie inaczej kubki smakowe mamy zaprogramowane ;) Cenowo po ludzku, ale ze smakiem juz gorzej... Moje osobiste odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss-9 Re: Zaścianek Polski 31.05.06, 13:53 zjedzeniem w zaścianku to jest różnie raz zamówiłem parowańce ze śmietana jak podali to były pachnące i swieżutkie ale jak kończyłem to zrobiły sie twarde jak kamień. Szefowa która przyjmuje zamówienia to często jej sie myla co dla kogo oraz zapomina, tłumaczy się tym iż zadużo pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Zaścianek Polski 19.09.06, 19:08 Jakie dalsze wrażenia kulinarne? Zaścianek jeszcze się trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Zaścianek Polski 19.09.06, 20:24 Byłem raz i o ten jeden raz za dużo. Smakowało jak w Peerelowskiej stołówce pracowniczej, ziemniaki na 100% pastewne. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Zaścianek Polski 19.09.06, 20:27 Daletgo nie lubię publicznych jadłodajni, że tak się wyraże. Nigdy nie wiadomo co człowiekowi do garnka wrzucą. Czasami może istnieć obawa, że danie zacznie żyć własnym zyciem. Wolę własne wyroby, mało doskonałe, ale wiem z czego robione. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Zaścianek Polski 21.09.06, 14:42 Mnie smakują tam placki ziemniaczane z sosem grzybowym. Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Zaścianek Polski 23.09.06, 23:54 W środku jest całkiem fajnie, a jedzenie jak jedzenie. Ja przepadam za kaszą, a tam mają dobrą, sypką. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Zaścianek Polski - zmienia adres? 24.10.06, 16:15 Koło kawiarni Dolce Vita adaptowany jest na coś sąsiedni lokal. Przed nim ustawiono tablicę-strzechę z nazwą Zaścianek Polski. Czyżby przeprowadzka z zaułka Niecała? Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Zaścianek Polski - zmienia adres? 26.10.06, 20:56 A może kolejna knajpka z tej sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
morcheeba77 Re: Zaścianek Polski - zmienia adres? 02.11.06, 12:18 tak, to będzie kolejna lokalizacja Zaścianka Odpowiedz Link Zgłoś
bozena592 Re: Zaścianek Polski 30.10.06, 20:47 Dzisiaj bylem ziemniaki byly bardzo dobre i nie narzekam ceny nie sa wysokie, a dzisiejsza poledwiczka paluszki lizac . co piatki maja super ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Zaścianek Polski 31.10.06, 07:12 Dlaczego piszesz jako Bożena "byłem"? Nie tyle, żebym się czepiał, ale to brzmi tak jakoś prowokująco. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko997 Re: Zaścianek Polski 01.11.06, 19:26 nie prowokuje wczoraj nocowalem u kolezanki i korzystalem z jej kompa. A co do zascianka szkoda ze w soboty i świeta nie czynne:( Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Zaścianek Polski 02.11.06, 11:33 Też zadawałem sobie to pytanie. Czy w soboty i w niedziele nic się nie jada? W zamian mogli by mieć zamknięte np. w poniedziałek lub w inny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Zaścianek Polski 02.11.06, 12:36 Re: Zaścianek Polski - zmienia adres? morcheeba77 02.11.06, 12:18 + odpowiedz tak, to będzie kolejna lokalizacja Zaścianka Zatem lokal nr 3. I bardzo dobrze. Tylko niech będzie czynny chociaż w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś