bambii 21.11.06, 16:04 listonosze strajkuja w Wawie, Gdańsku , Kaliszu a u nas listy "dochodzą" jeszcze ? czy wiecie może czy jest u nas planowany strajk ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logos110 Re: Dochodzą listy ? 21.11.06, 16:06 Szczerze... Myślę, że nie. Gdy w całej Polsce strajkują pielegniarki to w Siedlcach zazwyczaj nie ma strajków. Czy tak będzie też na poczcie, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Dochodzą listy ? 21.11.06, 17:32 Listy pewnie do miasta dochodzą, tyle że ich nie donoszą komu trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaica77 Re: Dochodzą listy ? 21.11.06, 21:28 a ja mam taki problem. Przynajmniej raz w miesiącu listonosz wrzuca cudze listy do mojej skrzynki. Na początku oddawałem listy adresatom, później zanosiłem na pocztę z powrotem. Naczelniczka poczty tylko głupio się uśmiecha a listonosz dalej robi to samo. Ludzie wytłumaczcie mi czy to jest taka trudna praca, czy może niskie zarobki go usprawiedliwiają.przecież ja za niego nie będę roznosił listów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dochodzą listy ? 21.11.06, 19:20 listu nie dostałam za to ulotkę z WK owszem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Dochodzą listy ? 21.11.06, 21:55 > a ja mam taki problem. Przynajmniej raz w miesiącu listonosz wrzuca cudze > listy do mojej skrzynki. Oh, to się często zdarza. Skrzynki są takie wąskie i słabo oznakowane. U mnie "w bloku" to już prawie normalka. Podobno skrzynki będą wymieniane na unijne, większe i łatwiejsze w obsłudze. > listu nie dostałam za to ulotkę z WK owszem :/ To ciesz się. Listy dostajesz na okrągło, a tak młodego kandydata więcej już nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Dochodzą listy ? 21.11.06, 22:36 Ja tam wolę już jakąś ulotkę supermarketu niż młodego w dziwny sposób W.K. Przypomina mi Kaczyńskich po tiuningu. też tacy nienaturalni i dziwnie przypominali twarze zrobione z plasteliny. Takie jakieś rozlewające się fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dochodzą listy ? 22.11.06, 09:54 westwind2 napisał: > tak młodego kandydata więcej już nie dostaniesz. a jaki on zalotny, zalotny, że aż śmieszny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dochodzą listy ? 22.11.06, 10:05 raczej dziadko - kokietek ;) jak tam kampania u mnie trwa ?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Dochodzą listy ? 22.11.06, 20:43 nie myslalem ze babcie kokietuje ale skoro twierdzisz ze dziadkow .... Odpowiedz Link Zgłoś
plama_na_ocelocie Dochodzą listy ? 22.11.06, 19:53 Z nieoficjalych, ale nadzwyczaj wiarygodnych, zródeł: strajk listonoszy w Siedlcach zaczyna się od piątku... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dochodzą listy ? 23.11.06, 10:08 Nie dogadali sie , więc strajk generalny jest wysoce prawdodpdobny Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dochodzą listy ? 23.11.06, 14:38 niech spróbują wrobić akcję w okolicach WALENTYNEK wtedy ich akcje wzrosną wtedy się dogadają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dochodzą listy ? 24.11.06, 10:46 podobno DHL dostaje 9 tirów przesyłek do Siedlec "dzieki" strajkowi i pewnie tak jest ze wszystkimi firmami kurierskimi, taki prezent na gwiazdkę od poczty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dochodzą listy ? 24.11.06, 10:54 tak to Ci nawet w erze nie dopasują :P Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Dochodzą listy ? 24.11.06, 10:53 Dochodzą :-) wczoraj listonosz łaził. Chory może... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dochodzą listy ? 24.11.06, 15:44 to niech mi przyniesie książki, bo czekam, ugoszczę go nawet ciachem i kawusią, tylko niech przytaszczy mi te książki :( Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dochodzą listy ? 24.11.06, 15:46 na taką propozycję sam jestem gotów sie zatrudnić dorywczo jako listonosz Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Dochodzą listy ? 24.11.06, 15:49 powiedz kiedy a odstawię Ci w/w słodkości nawet jeśli przybędziesz bez wyczekiwanej paczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dochodzą listy ? 25.11.06, 09:24 i jest strajk czy nie ?, bo dzisiaj czekam na przesyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Dochodzą listy ? 26.11.06, 18:52 To możesz sobie poczekać. Niestety tak jak i ja :( Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: Dochodzą listy ? 26.11.06, 19:25 oni tylko paczki, czy listy też "nie donoszą"? wszystkie? a polecone, priorytety itp? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: I? 27.11.06, 12:09 W Wawie wyszli na ulice... Tzn, z zaległą korespondencją wyszli, nie w proteście. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: ja wiem... 27.11.06, 12:13 że książeczki nie doszły :( ale i rachunki też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: podobno jednak 28.11.06, 10:15 Wszystko wysyłac poleconymi :) Ale teraz nie wiadomo, moze tylko takie z pieczątkami dostarczaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: podobno jednak 28.11.06, 10:32 miałam pomysła na doręczyciela: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=52597008&a=52805810 ale nie wypalił doręczyciel nie przyszedł stręczyciel jesden a ja czekam :( Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: podobno jednak 28.11.06, 10:37 > miałam pomysła na doręczyciela: za pierwszym razem przeczytałem > miałam pomysła na dręczyciela: ale że nie uwierzyłem przeczytałem jeszcze raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: podobno jednak 28.11.06, 10:45 obserwator.ws napisał: > Zawiało Kiepskimi :) nie oglądam w/w serialu, nie śmieszy mnie facet w kalesonach przy piwku pozwolisz, że się nie wypowiem w tej materii Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: podobno jednak 28.11.06, 20:17 Mnie też nie śmieszy. Jednak aby móc sie wypowiedziec na jego temat obejrzalem pare odcinkow. Dosc czesto wlasnie w naszym kraju jest tak, ze ktos wypowiada sie -najczesciej krytycznie- na jakis temat a nie ma o nim zielonego pojecia. Dlatego też pisząc: Zawiało Kiepskimi mialem na mysli Twoją wypowiedź: "miałam pomysła na doręczyciela". Senior rodu jak i junior mowili wlasnie pomysłA... Nic więcej. A Ty odrazu ze złosliwosciami do mnie,ze idiotą jestem, bo rzekomo kazdy odcinek ogladam. Ba! Nawet nagrywam :) Takie mialem wrazenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: podobno jednak 28.11.06, 20:18 *Takie odniosłem wrazenie mialo być. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: podobno jednak 28.11.06, 20:30 no coś Ty, ja nie rzucam "idiotą" w ludzi, z którymi mailuję, a z Tobą mi się zdarzyło ;) no patrz nawet nie miałam pojęcia, że moje "pomysłA" dostały rolę w kiepskich, raz czy dwa natrafiłam na Ferdka i pewnie mi się przykleiło, ups, jeśli uraziłam to sorry Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: podobno jednak 28.11.06, 20:45 Nie uraziłaś :) New Beetle - typowy dla kobiety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: podobno jednak 28.11.06, 20:46 nio taki mały i uśmiechnięty no i w kolorze nieba .... się rozmarzyłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: podobno jednak 28.11.06, 21:38 > Ba! Nawet nagrywam :) pożycz mi proszę ostatni bo nie oglądałem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: podobno jednak 28.11.06, 22:06 Mogles na priv napisac :( Teraz Niunianiu bedzie się z nas śmiać :( Moze jak się zrzucimy na New Beetle na niej to nas polubi? :P Odpowiedz Link Zgłoś