guthead 24.11.06, 17:26 film.wp.pl/trailer.html?id=26015,2535 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raks5 Re: Borat 24.11.06, 19:56 i co Ty na to? bo ja żałuję, że nie mam czasu dziś na to iść Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Borat 25.11.06, 15:34 jak sie spodziewac wypowiedzi po kims, co nic do powiedzenia nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Borat 26.11.06, 10:55 Po co mam Ci odpowiadać jak zachwilę mnie będziesz atakował? To bedzię hit? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Borat 26.11.06, 13:54 ja Cie nie atakuje. Czasami popieralem, co pisales, czasami podejmowalem dyskusje. Jesli ktos pierwszy atakowal, to wydaje mi sie, ze Ty. Ale skoro juz nie o polityce, a o filmach, to wlasnie wydaje mi sie, ze to moze byc hit. Kwestia, czy z powodu trasci, czy dobrego marketingu Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Borat 26.11.06, 20:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=52811929&a=52858554 Niestety nie mogę tego zostawić. Nie wiem czy jesteś świadomy tego co piszesz. To mnie obraziło. Nie jestem zawistny ale znajduję na bierząco Twoje wypowiedzi, więc pomyśl też o tym. "Hiway" film kabaretu polskiego miał być hitem w Polsce - jakoś o nim nie słychać. Od Pół roku obserwowałem Borata i nie dochodziło do mnie, że nic się z nim już nie dzieje a tu zaskoczyła mnie wiadomość, że powstał film. Myślę, że każdy po obejrzeniu tego filmu wyciągnie odpowiednie wnioski i zdobędzie nowy pogląd na świat. To co zrobił Borat to mały krok w edukacji mocarstwa tego świata. W Rosji zakazano puszczania tego filmu w Białorusi Łukaszenko sam udzielał się na ten temat i zakazał bezwzględnie białorusinom poruszania tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Borat 26.11.06, 21:03 jesli Cie obrazilo, to znaczy to, ze czujesz, ze trafilem w sedno? a jesli nie trafilem, to czym sie przejmujesz? Rzeczywiscie- Highway zamilkl. A szkoda. Nie powalal, ale tak jak w reklamie, trzeba go obejrzec od kilku, do kilkunastu razy jak juz sie pojawi na plytach, to moze zrobi kariere. Poza tym.. odbiorca. To nie jest film, ktory moglby trafiac do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Borat 26.11.06, 21:26 Szkoda gadać to ludziach. Film nie jest dla każdego ale każdy powinien go zobaczyć. "Le która" obowiązkowa. Brytyjczyk udaje kazaka z polskim akcentem łamiąc kulturę amerykanów. Widziałeś jego skecze? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Borat 26.11.06, 21:32 nie, nie widzialem gdzie ten brytyjczyk udaje Polaka? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Borat 26.11.06, 22:26 Na początku każdego ze swoich skeczy mówi "Jak się masz?" na końcu "Dziękuje". To zagadka którą próbowałem rozwinąć we wrześniu. Zgubiłem ślad na Turku - www.ikissyou.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
siriah Re: Borat 11.04.07, 09:19 Borat mówi "dzieńdobry", "jaksiemasz" i "dziękuję" - bo za gó..arza wychowywał się z dziećmi Polaków i od nich nauczył się tych zwrotów. Akcentu zresztą też. W filmie Borat nie mówi ani słowa po kazachsku(kazachstańsku?? :D)- wszystkie niby kazachskie gadki są prowadzone po hebrajsku - Borat - a właściwie Sacha Baron Cohen - jest żydem. I to tyle na temat tajemnic Borata. A film polecam - przepiękna satyra US&A :p Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Borat 26.11.06, 21:25 Polecam, bardzo ciekawy film ;) Jeśli go można filmem nazwać. Ale ostrzegam..trzeba mieć wyrafinowane poczucie humoru... :) Ja się śmiałem cały czas podczas projekcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Borat 26.11.06, 21:27 chodze do kina raz na rok ale na to idę! Grupowa terapia. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Borat 26.11.06, 22:02 Film ogladalem.Co prawda nie w kinie ale u siebie na malym ekranie;).Humor niezbyt wyszukany.Po 4-5 piwkach da sie obejrzec i posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Borat 26.11.06, 22:22 A teraz coś z kompletnie innej beczki, mimo tego związane z kulturą ktaju do jakiego pojechał bohater wątku. www.youtube.com/watch?v=0EacXSN4Sk0 I jak tu nie pokazać światu prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
kanye Re: Borat 26.11.06, 22:39 Borata widzialem juz tydzien temu ,mam nadzieje,ze pokaza go w Siedlcach bo dawno sie tak nie usmialem!!!!Jak mozecie idzcie koniecznie!!!!!!!! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Borat 27.11.06, 12:20 o, kanye! dawco Cie nie bylo. Tydzien temu, Borata? Jak graja od piatku Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Borat 27.11.06, 19:46 raks5 napisał: > Tydzien temu, Borata? Jak graja od piatku Przeciez nie napisal ze ogladal w kinie...doba internetu... Odpowiedz Link Zgłoś
siriah Re: Borat 11.04.07, 09:15 "This video has been removed due to terms of use violation." lipa troszkę... się nie da zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kanye Re: Borat 28.11.06, 11:05 bylem na pokazie przedpremierowym, no to co ,kto juz byl na Boracie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 [...] 10.04.07, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś